zakupyubraci.pl

Opinie łącznie (9) Opinie (9) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

zakupyubraci.pl nie zweryfikował/-a tego profilu.Dowiedz się więcej.

Opiniezakupyubraci.pl

Zbieram i namawiam ludzi do pozwu zbiorowego wobec firmie widmo, która defrauduje środki klientów, zachęcam do kontaktu z rzecznikiem OPK Wrocław.

Raz udało mi się dodzwonić na jeden z 4 znalezionych numerów tej firmy zostałem zbyty załatwieniem sprawy oczywiście na słuchawce Ukrainka. Moje zamówienie zostało zrealizowane w połowie, firma nie reaguje na wiadomości, formularz, whats app ani inne formy kontaktu. Wybieram się również na osobistą wizytę z udziałem prawnika i policji w najbliższym dniu roboczym, ostrzegam przed zakupami jak i zachęcam każdą poszkodowaną osobę aby zgłaszała to Rzecznikowi, tym samym ja będąc z nim w kontakcie takim osobą zaproponuje dołączenie do pozwu zbiorowego oraz odszkodowań za straty finansowe, moralne, psychiczne jak i dysponowanie przez firmę środków osób trzecich, utrudnianie rozwiązania umowy oraz jawne jak i poszlakowe łamanie prawa kodeksu pracy, karnego, każda z wymienionych czynności jest w Polsce zakazana. Firma ta musi jak najszybciej zostać postawiona przed wymiarem sprawiedliwości, jako prawnik gwarantuje każdemu darmową pomoc jak i prowadzenie pozwu.
To są oszuści .Zamówiłam ,opłaciłam za Budki Lęgowe i niestety nie ma kontaktu ze sprzedawcą.Czytam opinie teraz na Forach internetowych i jestem załamana !!! Oni oszukują od Lat !!! Jestem chętna do pozwu zbiorowego !!!
Nie polecam, zamówiłam 3 budki lęgowe i hotel dla owadów. Przyszła jedna budka. Nikt nie odbiera telefonów. NIE POLECAM!!!!
Absolutnie odradzam. To zwyczajnie oszuści, którzy tak działają od kilku lat. Zaraz po zamówieniu otrzymujesz maila potwierdzającego, otrzymujesz z importu info, że paczka jest przygotowana ... A później już nie ma nic. Nie ma towaru, nie ma zwrotu pieniędzy, nie ma kontaktu.
Niestety też padłam ofiarą tych oszustów. Dostałam co prawda to, co chciałam ale bardzo zależało mi na otrzymaniu faktury i niestety cisza mimo telefonów, smsów i maili. W paczce nie było ani faktury ani nawet rachunku z kasy fiskalnej.
Nie polecam omijać szerokim łukiem
Zero kontaktu jak już pieniądze zostaną wpłacone, czekam od dwóch tygodni i nic. Absolutna masakra, proszę omijać ten sklep online z daleka!!
Nie polecam. Brak zamówionego towaru, brak dowodu sprzedaży. Nie odpowiadają na maile, bie odbierają telefonu
Zamówiony towar dotarł uszkodzony i w złym kolorze, w dodatku mam pewne obiekcje co do jakości wykonania i trwałości łączeń w drewnie. Reklamacja zamówienia przyjęta z opóźnieniem, z obietnicą załatwienia sprawy, po czym kontakt się urywa. Zero odpowiedzi, zero informacji, nikt nie odbiera telefonu o jakiejkolwiek porze dnia, a sądząc po przepełnionej skrzynce pocztowej to chyba nie jestem sam. Czuje się oszukany.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.