Opinie nt. sklepu zawekowani.pl
Jest ok
Potrawy z indyka super w każdej postaci , póki co tylko jeden słoik mi w trasie puścił , lecz związane było to z transportem do roboty bez lodówki . Reszta nawet w schowku wytrzymuje. la mnie porcja na dwóch to min by podjeść. Więc jeśli chodzi o koszt takiego posiłku na dzień zamyka się w tych cenach średniego słoika . Zupy tylko litrowe. Nie jest tanio. Ale lepiej tak niżbez smaku coś miało by przyjść .
Zjadłem dopiero pierwsze z zamówionych dań, Flaczki po warszawsku i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony jak smacznie były zrobione, nawet moja żonka Muszka nie miała się do czego przyczepić. Jesteśmy młodymi emerytami i dlatego nie zawsze mamy czas na gotowanie :)) w związku z tym próbujemy znaleźć alternatywę na szybki obiad. Z kilku testowanych w necie propozycji Wasza jest najsmaczniejsza i faktycznie smakuje jak potrawy zrobione w domu.
Kupiłam kilka słoików zarówno z zupami jak tez bitki i gołabki dla córki która studiuje i gotowanie nie jest jej pasja .Powiedziała mi że wszystko było bardzo dobre i poprosiła abym zamówiła kolejne.Jest to rym bardziej dla mnie ważne że obecnie córka przebywa w Brnie i jak mowi czeskie jedzenie jej nie odpowiada.
Jesteśmy zadowoleni
Muszę przyznać że po przeczytaniu niektórych opinii mieliśmy lekki niepokój. W naszym przypadku jednak zarówno dostawa była bez zarzutu, dokładnie zapakowane słoiki i wszystkie dotarły doskonale zawekowane. W podróż zabraliśmy przenośną lodówkę żeby utrzymać w miarę niską temperaturę i to się sprawdziło wszystkie słoiki miały doskonałą jakość i codziennie mieliśmy domowy obiad. Dania były bardzo smaczne a zamówiliśmy zarówno zupy jak i mięsa. Naprawdę wszystkie domowe i smaczne. Ze swojej strony z czystym sumieniem mogę bardzo polecić, na pewno skorzystamy ponownie.
(Prawie) same plusy
Większość dań pyszna, porcje całkiem spore. Bardzo dobry kontakt z Działem obsługi. W sytuacji konfliktowej, problem od razu rozwiązany na rzecz kupującego. Bravo! A już łatwo odklejające się ze słoików naklejki - to mistrzostwo świata :) Bravo! Bravo! Bravo! Jedyna uwaga, to niestety zdarzający się problem z rozszczelnionymi wekami (u nas były to dwa razy zupy), które mimo przechowywania od razu w lodówce i tak się zepsuły. Tak jak napisałam wcześniej - problem rozwiązany bez ociągania na korzyść kupującego... niemniej, nie znaczy to, że go nie ma - i nad tym na pewno należało by się jakoś pochylić... za co będę trzymać kciuki, bo na pewno wrócimy z zamówieniem nie raz 👍
Pierwsze zamówienia
Pierwsze próbne zamówienie było z polecenia znajomych. To było drugie zamówienie. jeśli chodzi o smak to zamówiliśmy próbną partię kilku produktów i ponieważ okazały się bardzo smaczne, zamówiliśmy następną, już teraz na dwutygodniowy wyjazd. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy. Gratulacje również za szybką realizację. pozdrawiam
Ostrzeżenie
Chciałabym bardzo przestrzec wszystkich przed zamawianiem słoików w tej firmie. Zamawiałam u nich kilkukrotnie i niestety to nie był pierwszy problem, jaki napotkałam. Sam rosół smakowo był w porządku, ale po raz trzeci otrzymałam całą partię zepsutych produktów. W tym momencie postanowiłam, że więcej już u nich nie zamówię – szczególnie że korzystam też z usług innych dostawców i nigdy wcześniej nie zdarzyła mi się taka sytuacja.
W lipcu zgłosiłam reklamację i poprosiłam o kontakt wyłącznie pisemny, ponieważ zależy mi na jasnej dokumentacji. Firma nalegała na rozmowę telefoniczną, a na moje kolejne e-maile po prostu nie odpowiadała. Zgodnie z obowiązującymi zasadami, jeśli w ciągu 14 dni nie ma odpowiedzi na reklamację, można uznać ją za przyjętą.
Firma poprosiła mnie o odesłanie rosołów, choć w przypadku reklamacji wadliwego produktu to sprzedawca powinien zorganizować transport. Minęło już kilka miesięcy (jest grudzień), a ja nadal nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za ponad 30 słoików.
Ze względu na powtarzające się problemy oraz brak reakcji ze strony firmy czuję się zobowiązana, aby zgłosić sprawę do odpowiednich służb sanitarnych, aby upewnić się, że produkty są bezpieczne i by nikt nie naraził swojego zdrowia. Jest to dla mnie ważne z punktu widzenia innych klientów, którzy mogą nieświadomie otrzymać żywność w niewłaściwym stanie.
Podsumowując: moje doświadczenia z obsługą klienta, reklamacją i jakością dostarczanych produktów były wyjątkowo rozczarowujące. Zdecydowanie nie polecam i żałuję, że mimo wcześniejszych problemów dałam tej firmie kolejną szansę
Odebrałem przesyłkę. Wszystko ok, ale sloiki są byle jak owijane w folię bąbelkową. (Niedokładnie i za mało folii)
Na kilkanaście słoików jeden był rozszczelniony ( może wina tego,że one leżą)
a drugi był pobity. Gdy zacząłem wyciągać tylko się pokaleczyłem.
Owszem są smaczne, lecz sie zastanawiam nad następnym zakupem. Wyjeżdżam w trasy I nie chce mieć niepewne jedzenie.
Pozdrawiam.
Wygląda to bardzo zachęcająco...
Jeszcze nie próbowałam Waszych Zawekowanych produktów, ale bardzo podobało mi się ich estetyczne, wręcz eleganckie opakowanie, (etykiety i taśmy) i fakt, jak słoiki bezpiecznie były zabezpieczone. Dostawa była błyskawiczna i byłam informowana na każdym jej etapie. Super.
Zamówiłam kolejną partię słoików…
Zamówiłam kolejną partię słoików dla rodziców, zarówno zupy jak i dania obiadowe. Wszystko bardzo smaczne, rodzice zadowoleni, wszyscy szczęśliwi:-) jeden raz na kilka przesyłek zdarzył się rozszczelniony słoik, na szczęście mały, poza tym wszystkie słoiki zawsze dobrze zapakowane w folię bąbelkową 👍
2 z 6
Kupiłem 31.01. po 1 sztuce: Kruche rolady ze schabu ze śliwką w sosie pieczeniowym, kruche bitki ze schabu w sosie własnym, soczyste polędwiczki w sosie borowikowym, klopsiki z indyka w sosie pomidorowym, krem z białych warzyw i ragu alla Bolognese. Paczka dotarła szybko i nie naruszona. Moje jedyne zdziwienie wywołał fakt, że część słoików stała „do góry nogami” na innych słoikach. Zjadłem kruche rolady ze schabu (trochę mało treści w stosunku do objętości. Ale smaczne) oraz kruche bitki ze schabu (uczciwa porcja,również smaczne). Po 7 dniach od dostawy, 10.02. i przechowywania w warunkach zadanych przez producenta 2 produkty się rozszczelniły, w tym w jednym nastąpił niekontrolowany wyciek śmierdzącej mazi. Były to soczyste polędwiczki w sosie borowikowym i klopsiki z indyka w sosie własnym. Złożyłem reklamację 10.02. . Po 2 dniach dostałem pytanie o warunki przechowywania. Niezwłocznie odpowiedziałem (12.02.). Obecnie 6 dzień trwa cisza. Trochę boję się otwierać dwa pozostałe produkty. Wydałem 246,39 zł. Nie polecam.
Zamówiłem jedzenie z Zawekowani.pl i jestem naprawdę zadowolony. Wszystko przyszło szybko, dobrze zapakowane i bardzo smaczne. Czuć, że zrobione porządnie. Na pewno jeszcze zamówię.
Nic nie musicie robić specjalnego. Pomyślcie o zalewające, rosole warzywnym, pulpitach wieprzowych lub mix wołowo wieprzowy. Jest jak u babci. Szkoda, że tak późno Was odkryłem.
Dobrze przedstawione produkty, prosty, czytelny sposób składania zamówienia. Trudności z dokonaniem wpłaty, jak mnie zapewniono, były chwilowe. Bardzo pomocny, uprzejmy kontakt telefoniczny.
Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka a przede wszystkim bardzo dobrze przygotowane produkty. Oczywiście nie próbowałam wszystkich , ale mięsa w ciemnych sosach przepyszne. Porcje idealne dla domowników oraz niespodziewanych gości. Dziękuję i pozdrawiam. Nie jest to mój ostatni kontakt.
Po raz kolejny zamawiamy smaczne dania na stronie awekowani.pl, na razie są to najsmaczniejsze domowe słoiki dostępne na rynku, które spróbowaliśmy.
Co do smaku to soczyste polędwiczki w sosie borowikowym to polędwiczek mogłoby nie być. Suche gumowate. Sos dobry. Fasolka po bretońsku dobra, gołąbki dobre, flaczki po warszawsku bardzo dobre. Zamówiłem chyba 15 słoików. To co zjadłem opisałem. Niestety dzisiaj mialem ochotę na flaczki (trzeci słoik). Wchodzę do pomieszczenia gdzie przez ostatnie tygodnie maksymalna temperatura to 8-9st. Smród! Okazało się ze piec z ośmiu pozostałych słoików maja wypukle zakrętki i wycieka z nich zawartość. Trzymam tam tez inne rzeczy i nic takiego się nie stało. Nie wiem czy odważę się spróbować tych co nadal maja wklęsłe wieczka. a i jeszcze na plus to fajne słoiczki i specjalne łatwe do usunięcia etykiety. Co z tego jak strach otwierać te piec słoików. Może jeszcze kiedyś zamówię flaki ale jest to wątpliwe.
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Wszystko wyjaśnione.
Potrawy na najwyższym poziomie. Sam lubię gotować więc wiem co mówię.
Teraz zamawiam już trzeci raz i będę zamawiał więcej!
Przesyłka dostarczona błyskawicznie , dobrze opakowane słoiki , wyroby super , polecam . Wszystko bardzo smaczne . Polecam
Próba płatności kartą płatniczą na 2 przeglądarkach : Chrome i Edge kończyłą się tym samym błędem jużpo wprowadzeniu wszystkich danych. Najpierw wydaje się, żę płatność poszła dobrze, ale nie przchodzi, a potem jest błąd : Cannot read properties of null (reading 'postMessage')
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.