family-meble.pl

Dobry

Klienci często chwalą wysoką jakość produktów oraz ich zgodność z opisem, a także estetyczny wygląd mebli, który odpowiada prezentowanym zdjęciom. Dostawa jest najczęściej oceniana pozytywnie za szybkość i terminowość. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również wygody użytkowania mebli, zwłaszcza foteli i łóżek. Obsługa klienta jest przeważnie odbierana jako szybka i pomocna, a część klientów uznaje ceny za adekwatne do jakości. Pojawiają się jednak głosy krytyczne dotyczące jakości wykonania, materiałów oraz wykończenia produktów. Część klientów napotyka rozbieżności w kolorze, funkcjach lub wyglądzie mebli w porównaniu ze zdjęciami. Zdarzają się także pojedyncze problemy z opóźnieniami dostaw lub niekompletnymi przesyłkami. Niekiedy klienci mają trudności w komunikacji z obsługą. Wśród negatywnych opinii pojawiają się również zastrzeżenia co do wygody niektórych produktów (np. zbyt twardy materac) oraz uwagi na temat zbyt wysokich cen lub ich niewspółmierności do jakości.

Opiniefamily-meble.pl

Fotel z poduszką

Kupilam fotel, dwie poduszki i podnóżek. Dałabym pięć gwiazdek, gdyby poduszki były wypełnione czymś przyjemniejszym niż ta w kostkę pokrojona gąbka (moze się ułoży, bo na razie ma dziwny kanciasty kształt). Trochę też przebija kolor spodniej tkaniny. Nie jest to biały gesty inlet, tylko jakieś przezroczyste badziewie, a moglaby być najtańsza, ale biała i nieprzezierna bawełna. Brakuje mi też plastikowych osłonek na nóżki od fotela i podnożka. Jest gołe drewno z dziurką, jakby ktoś zapomniał dorzucić podkładki. Fotel z daleka wygląda bardzo ładnie. Z bliska trochę w pośpiechu szyte obicie. W miarę wygodny.
Plus za prosty montaż i ogólny wygląd łóżka. Niestety jedno z kółek było było źle zamontowane. Trzeba było je odkręcić i delikatnie przesunąć. Gdyby nie to, to obicie i płyta byłyby zniszczone niemal od razu. Proponuję zrobić test przed wysyłką, czy wszystkie elementy pasują i działają tak jak powinny.
Ogólnie ok ale są pewne mankamenty (niechlujne zrobiony spód ) zdjęcie i opis wysłane na e-mail firmowy zaraz po dostawie/rozpakowaniu,szybki kontakt zwrotny i to się chwali.
Wersalka rewelacja, kontakt z firmą i kurierem na najwyższym poziomie, mebel zapakowany z rozsądkiem i najwyższą troska. Będę wracać!

Lekkie niedociągnięcia.

Uchwyt mający mocować pufę do wersalki jest niemożliwy do zamontowania - krawędź wersalki jest zbyt cienka, aby prawidłowo zamontować uchwyt, do tego krawędzie wersalki i pufy znajdują się na różnych wysokościach, co powodowałoby duże naprężenia mogące uszkodzić łączenie
Fotel zgodny z przedstawionym opisem na stronie. Mały minus za czas oczekiwania.
Bardzo ładna wersalka, wygodna. Polecam, wykonanie super!
Niestety nie mogę polecić zakupionego fotela KIMO. Zakupiłam dwie sztuki i już po złożeniu okazało się, że jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Oparcie po złożeniu nie przylega do boku fotela, przez co widoczna jest czarna podbitka, co bardzo psuje estetykę, szczególnie w jasnoszarym kolorze. Wygląd fotela odbiega od zdjęć prezentowanych w ofercie. Dodatkowo oba fotele miały problem z nóżkami – były różnej wysokości, przez co meble stały niestabilnie. Producent uznał tę wadę i zobowiązał się do dosłania kompletu prawidłowych nóżek. Reklamacja dotycząca odstającego oparcia oraz montażu mechanizmu została jednak odrzucona z uzasadnieniem, że jest to cecha konstrukcyjna. Mimo prób regulacji nie udało się uzyskać wyglądu zgodnego z prezentowanym na zdjęciach produktu. Na plus oceniam kontakt ze sprzedawcą oraz uznanie reklamacji dotyczącej nóżek. Natomiast jakość wykonania i zgodność produktu z moimi oczekiwaniami oceniam negatywnie.
Towar zgodny z zamówieniem. Kilka tygodni czekania, ale liczyłam się z tym. Szybko to jest z Chin 😉

Jestem zadowolona

Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem na steonie www. Solidnie wykonany mebel. Polecam!
Meble solidnie i szybko wykonane. Do tego ładnie wyglądają. Bardzo polecam
Łóżko ładnie wykonane, prezentuje się ok, ale materac jest jednak trochę twardy
Towar ok, zgodny z opisem. Czas realizacji podany przy produkcie zdecydowanie dłuższy. Jak komuś nie zależy na czasie to ok.
Co prawda dotarł z opóźnieniem,ale jest taki jak zamówiłam i spełnia swoje zadanie. Serdecznie pozdrawiam 🤗
Profesjonalizm przez Wielkie "P".
Fotel super. Polecam
wszystko super
Szybka dostawa

Danuta

Polecam za dobre wykonanie towaru, które spełniło moje oczekiwania. Kontakt z klientem słaby zarówno na etapie realizacji zamówienia jak i firmy kurierskiej. Trzeba samemu zabiegać o bieżące informacje.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.

Firma Family Meble to rodzinne przedsiębiorstwo ukierunkowane na produkcje mebli tapicerowanych z najlepszych dostępnych na rynku produktów. Nasze meble wykonujemy w całości od podstaw, są one w 100%...