Opinie łącznie (774) Opinie (182) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 6 gru 2022

lawkaogrodowa.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą solidność wykonania produktów, podkreślając ich trwałość i porządne wykonanie. Jakość materiałów oraz ogólna jakość produktu są często oceniane wysoko. Opinie o dostawie są w większości pozytywne, klienci doceniają szybkość i terminowość realizacji zamówień. Wygląd produktów jest często chwalony, klienci określają je jako ładne, estetyczne i zgodne z opisem. Opinie dotyczące obsługi klienta przeważnie są bardzo pozytywne. Sporadycznie pojawiają się skargi na brak kontaktu ze strony obsługi klienta. Część klientów zgłasza problemy techniczne po dłuższym użytkowaniu, takie jak wyginanie się elementów, rozsychanie drewna czy pojawienie się rdzy.

OpiniePrimario Grande sp z o.o.

Przydatny mebel ogrodowy.

Ławka wykonana zgodnie z opisem i zdjęciami. Po skręceniu i ustawieniu we właściwym miejscu prezentuje się okazale. Lato w tym roku ze swoimi bardzo wysokimi temperaturami sprawiło, że drewno siedziska i oparcia wyschło na słońcu i zauważyłem na wielu elementach pęknięcia wzdłużne, od otworów w których są śruby mocujące do krawędzi. Gdyby otwory te były wykonane około 2 cm. dalej od krawędzi to podejrzewam, że nie miało by to żadnego wpływu na wygląd i stabilność całej konstrukcji

Bardzo dobre wykonanie - drewno i metal wysokiej klasy

Sprawna obsługa zamówienia. Szybki i dobry kontakt z firmą oraz pomoc w rozwiązaniu problemu dotyczącego faktury i opcji opłacenia za zamówienie. Towar zgodny z zamówieniem. Solidny i bardzo dobrze wykonany. Łatwy w montażu. Zaskakująco dobry materiał - drewno oraz elementy stalowe wysokiej jakości.
Ławka dotarła w ustalonym terminie , dobrze zapakowana , nie uszkodzona. To już druga ławka jaką zakupuje w Waszej firmie. jestem z zakupu i dostarczenia bardzo zadowolony. Pozdrawiam
Ławka solidna, jedyny minus to fakt że pokryta jest chyba tylko bejcą i wygląda jakby po zmoknięciu szybko miała ulec rozpadowi. Ale może to tylko takie wrażenie. Ławka wygodna, dostawa bez zarzutu. Ogólnie POLECAM.
Drewno dostarczone wraz ławkami pogięte na skutek podejrzewam złego magazynowania podczas jego suszenia. Stoliki po skręceniu z tak dostarczonymi elementami drewnianymi niestabilne. Po skręceniu stolików całość konstrukcji wygięta w sposób uniemożlwiający stabilizację bez mocnego przytwierdzenia do podłoża.
Bardzo ładna ławka. Popracowałabym jeszcze nad dokładniejszym wyszlifowaniem drewna, delikatnie haczy.
Ławka jest przepiękna. Do tego szybka przesyłka i super kontakt. Dziękuję i polecam!
Ławki bardzo dobrej jakości, spełniają w 100% nasze oczekiwania. Polecam tego dostawcę
Solidność wykonania i realizacja zamówienia
Dziękujemy za jakość towaru i za szybką dostawę
Nic nie trzeba poprawiać wszystko jest super 🤗
Ławka śliczna, mocna, porządnie wykonana kolor zgodny z zamówieniem.
Bardzo słabe deski na siedzisku lub słaba konserwacja desek. Po miesiącu od dostawy zaczęły się rozsychać i wypadają jakieś luźne elementy
Wszystko sprawnie i szybciutko, ławeczka piękna,materiał z jakiej jest zbudowana najlepszej jakosci

Bardzo fajna ławka solidnie wykonana .tylko przemalowałalem drewno na inny kolor

Bardzo fajna ławka solidnie wykonana

zdjęcie poniżej

Dzień dobry tak sobie sama zrobiłam i jest piękna szkoda że takiej gotowej nie ,można kupić.
Szybka dostawa, towar bardzo dobrej jakości.

• www.lawkaogrodowa.pl
  • Warszawa, POL