Opinie na temat Primario Grande sp z o.o. są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często doceniają wysoką jakość wykonania produktów, podkreślając ich solidność, masywność oraz estetykę. Wygląd i prezentacja produktów wzbudzają pozytywne reakcje, a wygoda, łatwość montażu oraz funkcjonalność są często chwalone. Dodatkowo, kontakt i obsługa klienta są oceniane pozytywnie. Pojawiają się sporadyczne skargi na opóźnienia w realizacji i dostawie zamówień oraz drobne sugestie dotyczące konstrukcji produktów.
Opinie nt. sklepu lawkaogrodowa.pl
Solidna lawka szybko dostarczona bedzie sluzyla lata, musialem przeszlifowac deski, ale zajelo mi to chwile.
Ładny i solidny komplet (dwie ławki i stoł).
Polecam, szybka dostawa, bardzo dobra jakość!
Dobra jakość materiałów
wszystko ok
Zrealizowałem już kilka transakcji i zawsze wszystko było w jak najlepszej jakości oraz terminie
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Dziękujemy za obdarzone nam zaufanie, zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy :)
Deski kosza były nierówno pomalowane,postrzępione.Kolor zupełnie inny niż na aukcji,zdjecia na aukcji ze sztucznej inteligencji nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :( .Wysylka miala byc szybka,a niestety troche to trwalo.Niestety jestem zawiedziona.
Przesyłka przesłana bardzo szybko.
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że szybka realizacja i sprawna wysyłka spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane terminowo.
Zapraszamy ponownie i pozostajemy do dyspozycji 😊