smugi.pl

Opinie łącznie (1327) Opinie (635) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Obsługa klienta jest często opisywana jako łatwa w kontakcie, pomocna i zaangażowana. Klienci doceniają fachowe doradztwo, profesjonalną wiedzę i pomoc przy doborze części. Obsługa sklepu jest postrzegana jako profesjonalna, miła i zaangażowana w pomoc klientom. Jakość produktów i usług jest oceniana jako bardzo dobra oraz zgodna z opisem. Ceny są postrzegane jako konkurencyjne i adekwatne do jakości. Pojawia się pojedyncza uwaga na temat wysokiej ceny.

Opiniesmugi.pl

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa. Naprawdę starają się rzetelnie wykonywać swoją pracę. Nawet robią więcej niż powinni. I do tego bardzo konkurencyjne ceny. Polecam z czystym sumieniem
Bardzo dobry kontakt z sprzedającym sam do mnie zadzwonił po tym jak zamówiłem za mało szt. i pomógł w zapłacie za resztę. Towar zgodny z opisem gorąco polecam.
Bardzo szybka wysyłka i żadnych problemów z dostawą. Wszystko dobrze zabezpieczone. Polecam
Wszystko ok,ale pasowało by jeszcze do zestawu kilka uszczelek wydechu ,oraz uszczelka paronitowa pod cylinder
Szybka obsługa Po zakupie przedmiotu pan z obsługi zadzwonił że w zamówieniu jest produkt nie zgodny z pojazdem i skorygował zamówienie Super polecam

Najlepsza strona z jakiej zamawiałem

Paczka Przyszła, zawartość nie była poobijana. wszystko tak jak sie należy, strona smugi odrazu wysłała paczke co bardzo cenie ponieważ na niektórych stronach trzeba czekać nawet miesiąc na wysłanie i dostarczenie paczki :)
Polecam. Świetny kontakt, fachowe doradztwo, szybka realizacja zamówienia.
Szybką i miła obsługa, wysyłka zgodnie z ustaleniami, polecam w 100%
Bardzo dobry kontakt, pomoc w doborze części. Szybka przesyłka dobra jakość i cena zakupionego produktu.
Wszystko sprawnie i szybko i zgodnie z opisem i działa poprawnie

Klosz str8

Wszystko zgodnie z opisem 👌 Polecam z całego Serducha 😎 Polecam sklep jak i obsługę wszystko na 6 💪
Polecam, Bardzo fachowa obsługa i doradztwo.
Wszystko super.Szybka wysyłka,kontakt i towar.
Bardzo dobry kontakt szybka wysyłka.
fachowa porada dokladne spradzenie jakiej czesci potrzebuje przez pracownika
Profesjonalna wiedza, szybki kontakt, pełna obsługa od porady do realizacji zamówienia
błyskkawiczna wysyłka,,,poprostu profeska!!
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, sam zadzwonił z pytaniem czy na pewno część będzie pasowała do mojego motocykla bo występowały różne warianty, byłem pozytywnie zaskoczony. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
Miły kontakt ze Sprzedawcą. Szybka realizacja zamówienia. Naprawdę polecam.
Wszystko jak zawsze git 💪