Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów i są z nich ogólnie bardzo zadowoleni. Zapach produktów jest bardzo często podkreślany jako wyjątkowy i przyjemny. Klienci doceniają skuteczność i szybkie efekty działania produktów, które przynoszą pożądane rezultaty. Większość klientów pozytywnie ocenia szybkość dostawy i sposób zapakowania przesyłek. Obsługa klienta oceniana jest bardzo dobrze, jako profesjonalna i miła. Opakowania produktów są doceniane za estetykę i dbałość o detale.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieCocosolis.com/pl
BAJECZNY ZAPACH.
Jeszcze nie użyłam wszystkich kupionych produktów. Serum brązujące pięknie pachnie, nie zostawia plam i jest świetne. Ogólnie wszystkie produkty COCOSOLIS mają piękny zapach. Wcześniej już kupowałam NOUGAT i do dziś go używam, jest bardzo wydajny, daje piękny głów i pachnie bosko.
Dostawa błyskawiczna, przepięknie zapakowane. A przede wszystkim produkty premium. Jestem zachwycona jakością, zapachem, konsystencją. Kropelek używam jako serum. Znajomi pytają czy jestem po urlopie i mam taką śliczną opaleniznę.
Dziękuję i polecam
Ula. S
Paczka zawierała wszystkie zamówione produkty- pięnie zapakowane. Nie miałam jeszcze okazji wypróbować tych wszystkich kosmetyków ale mam nadzieję, że będą świetne.
To już kolejne lato z Waszymi produktami. Są wyjątkowe, dobrze się rozprowadzają, utrzymują, pięknie pachną a opalenizna jest doskonała ❤️
Szybkość wysyłki piekno opakowań i zapach produktu i jakość i dbałość o skórę wszystko na najwyższym poziomie miłość od pierwszego wejrzenia a gift lodowej torebusi boski
Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z kolejnego zamówienia. Pełen profesjonalizm. Kosmetyki piękne pachną i są skuteczne, sama przyjemność.
Bardzo lubię te kosmetyki🤩. Są skuteczne w działaniu, ładnie pachną. A produkty brązujące robią naprawdę świetną robotę, jeśli chodzi o „opalenie” skóry😎
Dopiero zaczęłam używać ale narazie produkty , opakowanie i zapach bardzo mi odpowiadają. Przesyłka dotarła szybko. Natomiast liczyłam na jakąś próbkę produktu do ciała albo jakąkolwiek inną a tu niestety - brak.
super produkty. zapach, konsystencja plus torba-prezent :) Na działanie za wcześnie żeby ocenić.
Efekt nawilżenia skóry, przyjemny zapach, szybko się wchłania:)
Rewelacja
Cudowne produkty a najnowsze mleczko opalające jest tym, czego potrzebowałam na początku wiosny, ciało wygląda jak po udanych wakacjach!
Podoba mi sie wszytsko zapach szybka wysułka jakośc produktu opakowanie
Kosmetyki maja dobry skład i pięknie pachną i super są po nich efekty.
TO JUŻ MOJE DRUGIE ZAMÓWIENIE, UWIELBIAM ZA ZAPACH I SKUTECZNOŚĆ
Niesamowite produkty, skóra po ich jak jedwab a zapach obłędny
Polecam. Jestem zachwycona 🤩
Kosmetyki są super, profesjonalne podejście do klienta, jestem bardzo zadowolona.
Kosmetyki są obłędne… jestem w nich zako…
Kosmetyki są obłędne… jestem w nich zakochana od pierwszego użycia.
Bardzo ładny zapach dobrze się wchłania choć narobił mi smug a nie używam samoopalacza pierwszy raz i wiem jak się obchodzić
Jestem zachwycona kosmetykami i ich działaniem. Obsługa na medal.