6 wrz 2024
Olejek na twarzy brązujacy! zastosowałam raz, efekt był zaskakujący. Naturalna opalenizna. Polecam. Olejek do ciała z drobinkami, który otrzymana w gratisie REWELACJA. Po użyciu skóra nabiera koloru i świeżości. Polecam
Efekt na skórze zgodny z opisem. Ładnie mieni się w słońcu. Drobiny delikatne ale widoczne, subtelne. Ale cena zdecydowanie za wysoka do rezultatu i aplikacji. Produkt mali wydajny jeśli chcemy aplikować na całe ciało. Z pompki leci nie mgiełka lecz jak ze zwykłego spryskiwacza i jeśli wg zaleceń nie rozmazujemy produktu to leci strugami po skórze. Za tą cenę spodziewałam się lepszego wykonania.
Opinie nt. sklepu Cocosolis.com/pl
7 wrz 2024
Pięknie pachnie, super nawilża i wygładza. Polecam
8 wrz 2024
2 wrz 2024
Ładny zapach
Olejek opalający nie powoduje brzydkiego zapachu "spalonej z piórami kaczki". Wręcz przeciwnie, ładnie pachnie, delikatnie i równomiernie opala
12 sie 2024
Jestem zachwycona produktem, to już moja kolejna butelka :)
27 sie 2024
produkt bardzo dobry w terminie
29 sie 2024
21 sie 2024
10 sie 2024
8 sie 2024
27 lip 2024
Efekt na skórze zgodny z opisem ale...
Odpowiedź ze sklepu Cocosolis.com/pl
30 lip 2024
Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za informację zwrotną i podzielenie się wrażeniami ze stosowania naszego sprayu AURA Peptide Shimmer Spray! Cenimy opinię naszych klientów oraz uwagi na temat produktów Cocosolis. Pomaga to nam w ich ulepszeniu i ciągłym staraniu się, by spełniały one oczekiwania i potrzeby użytkowników.
Mamy wielką nadzieję, że pomimo wymienionych uwag, będzie Pani zadowolona z naszego sprayu i odczuje Pani jego właściwości nawilżające, odmładzające oraz rozświetlające!
Pozdrawiamy serdecznie!
Zespół Cocosolis