Jardex.pl

603 reviews since 1 paź 2024

Ważny od: 1 paź 2024
jardex.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania krzeseł, które są solidne, estetyczne i trwałe. Krzesła cechują się również dużą wygodą oraz atrakcyjnym designem, który często przewyższa oczekiwania wizualne kupujących. Obsługa klienta jest profesjonalna, pomocna i zaangażowana, a kontakt ze sklepem przebiega sprawnie i bezproblemowo. Dostawa realizowana jest szybko, terminowo i z dużą dbałością o zabezpieczenie produktów, co spotyka się z uznaniem klientów.

OpinieJardex.pl

Fajne krzesła

Bardzo dobrze spakowane. Super kontakt zarówno ze strony sprzedającego jak i kuriera. Krzesła wyglądają dość solidnie. Jak z żywotnością zobaczymy.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Pozdrawiamy.
Piekne krzesla
Krzesła naprawdę bardzo solidnie wykonane. Bardzo polecam i na pewno kolejne zamówienia złożę właśnie tutaj.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszy nas, że jest Pani zadowolona z dokonanego w naszym sklepie zakupu. Pozdrawiamy.

Mega jakość wykonania!

Wszystko zgodnie z opisem .Krzesła są śliczne. Super zabezpieczone do wysyłki . Jestem bardzo zadowolona. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za dobrą opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów. Życzymy miłego użytkowania naszych produktów!
Krzesła wykonane solidnie. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za opinię. Bardzo nas cieszy, że jest Pan zadowolony z jakości wykonania naszych krzeseł i z bezpiecznego transportu. Pozdrawiamy.
Bardzo ładnie, solidnie i estetycznie wykonane krzesła. Produkt spełnia moje oczekiwania. Firma godna polecenia. Bardzo miła obsługa.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za opinię. To dla nas duża satysfakcja, że doceniła Pani solidność wykonania naszych produktów. Pozdrawiamy.
Termin dostawy i jakość krzeseł bardzo dobra.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że krzesła oraz termin realizacji spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy.

Krzeslo Dante 3

Krzesla solidne wygodne, zgodne z zamówieniem. Dostawa w terminie i bardzo dobry kontakt ze sprzedawca.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze krzesła przypadły Pani do gustu. Pozdrawiamy.
Nie ma granic doskonałości :) Krzesla byly opakowane bardzo starannie, są lekkie i wygodne do siedzenia. Na jednm krzesle czarne obicie ze srodka mogloby byc ciut nizej, ale postawilam z tej strony stolu gdzie mniej widac . Jestem zadowolona z zakupu, tez obslugą i komunikacją. Wszystkie odpowiedzi otrzymywalam natychmiast.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za dobrą opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów oraz z kontaktu z naszym sklepem. Życzymy miłego użytkowania naszych produktów!
Profil prywatny
Wszystko bardzo sprawnie poszło Dziękujemy bardzo..

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Pozdrawiamy.
Świetne krzesła. Idealnie wpasowały się do naszego salonu. Obsługa klienta na wysokim poziomie. Pani pomogła nam dobrać odpowiednie obicie.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za bardzo miłą opinię. Cieszymy się, że nasze krzesła spełniły Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy!

• +48534162074
  • jardex.pl