Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i błyskawiczną dostawę. Większość klientów jest zadowolona z wysokiej jakości oferowanych produktów. Klienci doceniają bezpieczne i solidne zapakowanie przesyłek. Pojawia się pojedyncza negatywna uwaga dotycząca zapakowania przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehorselinepro.pl
Moja opinia
Bardzo szybka wysyłka, ale mój karton w której była zawartość paczki mało się nie rozpadł.
Odpowiedź ze sklepu horselinepro.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że obsługa klienta spełniła oczekiwania i że wysyłka dotarła szybko. Zwrócimy uwagę na jakość pakowania. Zapraszamy ponownie - zawsze służymy pomocą!
Szybka wysyłka, dbałość o przesyłkę, wszystko bezpiecznie spakowane
Odpowiedź ze sklepu horselinepro.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że obsługa klienta spełniła oczekiwania i że wysyłka dotarła szybko. Zapraszamy ponownie - zawsze służymy pomocą!
Zakupy jak zawsze udane ! Uwielbiam wasze produkty
Wszystko oki