colorstories.pl

Opinie łącznie (2263) Opinie (2263) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich miękkość, trwałość oraz staranność wykonania. Większość klientów podkreśla bardzo szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Klienci często zachwycają się pięknym wyglądem produktów, wzorami, kolorami oraz estetycznym opakowaniem. Obsługa klienta jest określana jako bardzo miła, profesjonalna, pomocna i zaangażowana. Wielu klientów docenia również praktyczność i funkcjonalność produktów oraz ich uniwersalne zastosowanie. Opinie o pakowaniu są mieszane: część klientów chwali estetyczne i staranne opakowanie, inni zwracają uwagę na zbyt ciasne lub niechlujne pakowanie produktów. Część klientów narzeka także na jakość i funkcjonalność suwaka w śpiworkach, podkreślając głośność i niewygodę podczas użytkowania.

Opiniecolorstories.pl

Jakość produktów oraz sposób pakowania

Jakość produktów, materiały, wykonanie - najwyższy poziom. Podobnie wzornictwo. Rozczarował mnie natomiast bardzo sposób zapakowania przesyłki - produkty wrzucone w karton, bez dodatkowego sensownego zabezpieczenia, zawinięcia każdego produktu w papier czy folię.Karton w transporcie został naderwany przez kuriera. Dobrze, że produkty nie uległy zabrudzeniu lub zamoczeniu. Uważam, że przy jakości produktów, które Państwo oferujecie oraz idącej za nimi ceny zdecydowanie należy zwrócić uwagę na równie jakościowy i profesjonalny sposób pakowania zamówienia.
Ekspresowa dostawa, śpiworek był u nas już następnego dnia. To już nasz drugi śpiworek colorstories i pełne zadowolenie. Co najważniejsze - wypełnienie śpiworka nie wychodzi, a takie problemy mamy w przypadku śpiworków innej znanej marki. Poza tym, mięciutka bawełna i szerokie nieodpinane ramiona, dzięki czemu dziecko ciągnąc śpiworek nogami nie robi sobie krzywdy.

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak szczegółową opinię — ogromnie się cieszymy, że śpiworek ponownie spełnił oczekiwania i że doceniacie jego jakość oraz funkcjonalne rozwiązania 🤍
Bardzo polecam, świetny kontakt mailowy z sklepem, śpiworki i prześcieradła uszyte z porządnych materiałów, a przy okazji są bardzo miłe w dotyku. Jedynie do czego mogłabym się przyczepić to w innych śpiworkach mialam do czynienia z lepszym rozwiązaniem chowania suwaka przy szyi dziecka. Niestety w obecnym modelu (herbs 6-12msc) suwak ucieka z "schowka na suwak" i brzęczy delikatnie przy poruszaniu dziecka. Córce, na szczescie!, to nie przeszkadza w trakcie snu :)
Wszystkie produkty od Was są piękne. Na przestrzeni lat kupowałam bodziaki, pajacyki, kocyki, pieluszki i inne, wszystko świetnej jakości, piękne, urocze, idealne na pierwsze ubranko/prezent/sesję zdjęciową i do codziennego użytku dla samej przyjemności użytkowania i estetyki :)

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię i zaufanie przez lata 🤍 Ogromnie się cieszymy, że nasze produkty towarzyszą Wam przy tylu wyjątkowych chwilach i niezmiennie spełniają oczekiwania.

Rewelacja!

Poduszeczka i prześcieradełko wyglądają pięknie w gondoli. Motyw gąsek jest wprost urzekający! Wszystko wykonane z największą dbałością o szczegóły, świetne jakościowo. Poduszka doskonale podtrzymuje główkę dziecka i zapobiega jej przesuwaniu podczas spacerów, nawet po nierównym terenie. Zostaniemy z tą firmą na długo i na pewno jeszcze zrobię zamówienie.

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną i pełną szczegółów opinię 🤍 Ogromnie się cieszymy, że zarówno poduszeczka, jak i prześcieradełko tak dobrze sprawdzają się w gondoli — i że motyw gąsek skradł Pani serce 😊 To dla nas ogromna radość, że chce Pani zostać z nami na dłużej — będzie nam naprawdę bardzo miło gościć Panią ponownie! ✨

Piękne i przyjemne w dotyku rzeczy dla dzieci

Kiedyś parę lat temu szukałam prezentu dla koleżanki, której urodziło się dziecko i znalazłam ten sklep. Spodobały mi się kolory i styl, oraz ekologiczne materiały, więc zamówiłam jako prezent. Tym razem już zamawiałam dla swojego dziecka i się nie zawiodłam - bardzo mięknę w dotyku, przyjemne rzeczy dobrej jakości

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię i powrót do nas — to dla nas ogromnie ważne 🤍 Cieszymy się, że produkty sprawdziły się zarówno na prezent, jak i dla Twojego maluszka.

Śpiworki do 6 mies. I kocyk bawełbiany na lato.

Super śpiworki w gąski i kocyk na lato z tegoż samego materuału. Bardzo miły i przyjemny w dotyku materiał, śpiworki dobrze wykrojone przy szyi (suwaczek nie drażni bródki), mięciutkie wypełnienie, dobrze uszyte (jakość szwów, wykończenie, suwak). Dobrze sie piorą. Są nowe i nie zdążyłam sprawdzic czy w prabiu sie mechacą.

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i przemyślaną opinię 🤍 Ogromnie się cieszymy, że zarówno śpiworki, jak i kocyk spełniły Pani oczekiwania — szczególnie pod kątem komfortu i jakości wykonania. To dla nas naprawdę bardzo ważne 😊 Mamy nadzieję, że będą świetnie służyć na co dzień i sprawdzą się również przy dłuższym użytkowaniu. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy 🤍

Śpiworek 2.5 tog

Jestem zaskoczona, że śpiworek oznaczony 2.5 tog, faktycznie może być używany samodzielnie. Mieliśmy śpiworki z dwóch innych firm, a ten jako jedyny nie wymaga dodatkowego przykrycia - dzięki czemu w 100% spełnia wymogi bezpieczeństwa. Jest to mocno subiektywne, ale w naszym przypadku tylko Colorstories jest wystarczająco ciepły. Bardzo ładnie uszyty, wygodny w użyciu ze względu na możliwość odsunięcia góra - dół. Jedyne co mogłoby poprawić komfort użytkowania, to szelki zapinane na napy - mimo wszystko wtedy wygodniej się go zakłada. Mimo to, zdecydowanie 5 gwiazdek :)

Super jakość produktów

To było moje drugie zamówienie i poraz kolejny się nie zawiodłam. Jak wcześniej bardzo podobała mi się jakość spiworokow tak i tym razem kocyk jest rewelacyjny. Świetna dbałość o detale. Przydałby się tylko jakiś kod zniżkowy co jakiś czas 🫣

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i kolejne zamówienie — ogromnie się cieszymy, że jakość i dbałość o detale ponownie spełniły oczekiwania 🤍
Kokon niemowlęcy Z samym produktem wszystko jest okej, choć mógłby byc zapakowany w wiekszy karton bo materacyk byl bardzo odksztalcony i sam kokon mógłby byc jeszcze w jakiejś opakowaniu foliowym czy innym a nie tak luzem w kartonie, który mógłby nasiąknie czymś w transporcie. Wiec sam produkt super ale sposób pakowania do poprawy

Świetna jakość i błyskawiczna dostawa!

Zamawiałam w Colorstories już wiele paczek - wszystkie rzeczy są świetnej jakości, a czas dostawy jest wręcz błyskawiczny. Bardzo polecam wszystkim przyszłym mamom lub osobom, które szukają trafionego prezentu! :)

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i wszystkie dotychczasowe zamówienia — ogromnie się cieszymy, że jakość naszych produktów i szybka dostawa niezmiennie spełniają oczekiwania 🤍 Dziękujemy również za polecenie!
Śpiworek do wózka i fotelika baranek jest niezwykle ciepły, mięciutki i przyjemny w dotyku. Doskonale otula dziecko, zapewniając komfort w chłodniejsze dni, a jednocześnie nie przegrzewa malucha. Jest bardzo praktyczny i uniwersalny – pasuje zarówno do wózka, jak i fotelika, posiada odpowiednie otwory na pasy i nie zsuwa się podczas użytkowania. Zamek działa płynnie, co znacznie ułatwia codzienne korzystanie. Wysoka jakość wykonania, staranne szycie i trwałe materiały sprawiają, że śpiworek wygląda świetnie. Atutem jest piękny wygląd i funkcjonalność. Idealny wybór na jesień i zimę – zapewnia dziecku ciepło i wygodę, a rodzicom spokój. 💕

Super śpiworek na mrożne dni

Śpiworek do fotelika od color stories jest jeden z niewielu, który znalazłam żeby tak dobrze krył przed zimnem. Używamy taki klasyczny z 3 częściami do okrycia dziecka ale on nadaje się tylko na jesień. Używając śpiworek od color stories nie muszę dziecka ubierać w kombinezonik na podróże samochodem. Dla nas, użytkujących garaż ten śpiworek jest idealny. Polecamy serdecznie
Piękne produkty i szybka wysyłka! Wszystko idealnie zapakowane wcześniej dostaliśmy kocyk ktory uwielbiamu z firmy ColorStories więc byłam ciekawa jak reszta produktów - nie zawiodłam się! 😍

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak miłą opinię 🤍 Ogromnie się cieszymy, że po wcześniejszych dobrych doświadczeniach kolejne produkty również nie zawiodły i spełniły oczekiwania 😊
Nie spodziewałam sie tak dobrej jakości śpiworka, bardzo przyjemny w dotyku. Szkoda tylko, ze śpiworki nie mają zatrzasków przy pachach, aby mozna bylo dziecku schować rączki do środka

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i cenne uwagi 🤍 Cieszymy się, że jakość śpiworka pozytywnie zaskoczyła. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą zatrzasków — przekażemy ją do naszego zespołu produktowego, ponieważ takie opinie pomagają nam rozwijać i udoskonalać nasze produkty.
Zamówiłam śpiworek do spania, kocyk, kokon, poduszkę do karmienia i prześcieradełka do gondoli - wszystkie rzeczy są przepiękne, genialnej jakości i mają świetne wzory 😍

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię 🤍 Ogromnie się cieszymy, że wszystkie produkty spełniły oczekiwania i że doceniła Pani ich jakość oraz wzory 😊
To nasze kolejne zamówienie ze sklepu ColorStories. Jestem pod wrażeniem jakości produktów oraz dbałości z jaką zostały wykonane. Sprawiają nam dużo radości

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i kolejne zamówienie 🤍 Ogromnie się cieszymy, że jakość i dbałość o wykonanie sprawiają Wam tyle radości 😊

Zakup śpiworka

Śpiworki są świetnej jakości i przepięknie wykonane. Najlepsze jakie kupiłam to są te z ColorStories. Bardzo na plus jest to, że śpiworek wystarcza na dłuższy czas.

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię 🤍 Ogromnie się cieszymy, że nasze śpiworki spełniły oczekiwania i okazały się najlepszym wyborem. Miło nam również, że doceniasz ich jakość, wykonanie i możliwość dłuższego użytkowania. 🤍

Zdecydowanie polecam! Szybka wysyłka, a obsługa klienta to absolutny top – bardzo miła, zaangażowana i naprawdę nastawiona na pomoc - jeszcze raz dziękuję Pani Weroniko 🩷 Do tego jakość produktów na najwyższym poziomie. Na pewno jeszcze tu wrócę!

Odpowiedź ze sklepu colorstories.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłą i piękną opinię 🩷 Ogromnie się cieszymy, że zarówno produkty, jak i obsługa spełniły Pani oczekiwania — takie słowa to dla nas największa motywacja. Będzie nam ogromnie miło gościć Panią ponownie! 🤍

Suwak przy śpiworku

Używamy Państwa śpiworek od urodzenia maluszka i jest świetny, natomiast teraz zmieniliśmy na rozmiar 6-12 i nadal jest oczywiście świetny jednak suwak przy zamku jest bardzo niewygodny. Jest bardzo duzy niż w poprzednim śpiworku i ,, głośny,,. Każdy obrót maluszka w nocy słychać z powodu suwaka. Kilka razy się wybudził przez to 🫣 Przyzwyczajony do wcześniejszego śpiworka musieliśmy zerwać suwak 😔