rolme.pl

Opinie łącznie (192) Opinie (108) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, chwaląc zarówno wykonanie, jak i trwałość. Wielu klientów pozytywnie ocenia szybki czas realizacji i sprawną dostawę zamówień. Opinie dotyczące ceny są wyraźnie pozytywne, klienci wskazują na dobrą relację jakości do ceny. Większość klientów potwierdza zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Klienci często chwalą łatwość montażu oraz funkcjonalność produktów. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące braków montażowych oraz pojedyncze przypadki błędów w dostawie. Opinie na temat obsługi klienta są w większości pozytywne, choć zdarzają się negatywne doświadczenia związane z kontaktem i reklamacjami.

Opinierolme.pl

Dobra jakość, kontakt z biurem co prawda od 11 do 15, ale odpisują na mejje i odbierają telefony😃 jakość produktu dobra, różne wymiary.

4 rolety bambusowe

Zakupiliśmy 4 rolety bambusowe i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dobra jakość i naprawdę szybko została wysłana paczka. Polecam!
Rolety dostarczono takie jak zamówiłam. Dostawa bardzo szybka. Jestem bardzo zadowolona i polecam niezdecydowanym.

Zadowolona klientka 😊

Świetna jakość rolety, szybka dostawa, montaż bezproblemowy, polecam każdemu 😊
Piżamki super, miekki delikatny materiał. Skóra oddycha, są idealne.
Błąd w wysyłce rolet, brak informacji o obiecanej wymianie, nikt ci nie wie
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, rolety dobrej jakości.
Szybka dostawa, dobra komunikacja, wysoka jakość produktów

Wszystko super

Nic nie trzeba robić. Jakoś świetna i szybka dostawa
szybka realizacja, staranne zapakowanie towaru
Zgodne opisem.warta swojej ceny
Super jakość i szybka realizacja zamówienia! Towar zgodny z opisem. A w dodatku przepięknie się prezentują i rzeczywiście są mocno zaciemniające, choć się wahałam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam innym!
Dobra jakość wykonania
Świetna jakość.