Opinie łącznie (4714) Opinie (4714) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 13 paź 2025

sklep.pokusa.org/pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia i ekspresową dostawę. Recenzenci podkreślają wysoką jakość oferowanych produktów oraz ich naturalny i zdrowy skład. Wielu klientów docenia staranne, bezpieczne i solidne pakowanie przesyłek. Klienci często podkreślają uprzejmość, profesjonalizm i sprawność obsługi klienta. Wielu klientów zauważa, że ich zwierzęta chętnie jedzą produkty i są nimi bardzo zadowolone. Klienci doceniają szeroki wybór produktów i suplementów dostępnych w sklepie. Nieliczne recenzje wspominają o pojedynczych problemach z uszkodzeniem opakowań lub opóźnieniami.

Opiniesklep.pokusa.org

Super sklep. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, nic się nie wylało ani nie zgniotło. Szybka realizacja. Polecam i dziękuję.
Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Zamówione suplementy bardzo smakują naszemu psu. Witaminy w tabletkach zjada bardzo chętnie.
zamówienia są wysyłane dosłownie w trybie natychmiastowym ! skład czysty, prosty i w końcu wygrałyśmy z alergią pokarmową !
Jako hodowca polecam posiadają dużej jakości produkty dla psów oraz realizacja zamówień jest na plus z czystego serca polecam Pokusa
Dobre suplementy. Pieski i kotki chętnie pobierają witaminy i olej. Profesjonalne podejście do klienta
Karma pieskom smakuje bardzo, różnorodność produktów,co daje możliwość dużego wyboru,dostarczone bardzo szybko co jest ważne,zwłaszcza gdy czasem się zapomni, że trzeba było złożyć zamówienie.
Szybka i sprawna obsluga skl.online. Potrzebowalam i mam szybko. Dziekuje bardzo i polecam zakupy w Sklepie Pokusa For Health. Moj kotek tez dziekuje! 😼

Jeszcze pieskowi nie podawalam tabletek.

Jeszcze pieskowi nie podawalam tabletek, jak beda dzialacz to na pewno bedziemy kontynuowac zakup. Dziękuję

Polecam serdecznie

Zamówienie dostarczone na drugi dzień, wszystko zgodne i profesjonalnie spakowane. Polecam z całego serca , najlepsze produkty dla pupila
Szybka dostawa. Nie mogę wykorzystać punktów lojalnościowych. Przy składaniu zamówienia Nie widzę ile posiadam.
Szczególnie podobała mi się bardzo czytelna strona internetowa, szybki i prosty proces składania zamówienia oraz sprawna realizacja. Produkty były zgodne z opisem, starannie zapakowane i dostarczone na czas. Kontakt ze sklepem bezproblemowy, a obsługa pomocna i uprzejma. Na ten moment trudno wskazać coś do poprawy – całość przebiegła sprawnie i na wysokim poziomie. Warto utrzymać taki standard obsługi.

Świetne jedzenie.

Świetne jedzenie, świetna obsługa. Wszytsko na najwyższym poziomie. Polecam szczerze.
Fajne wszytko przyszło pies je polecam // psp fajnie by było jakbyście jakieś gratisy taki karteczki np dawali
Super towar, paczka dobrze zabezpieczona, karma wysokiej jakości , piesek zjada ze smakiem .
Jedna z puszek jest uszkodzona. Perforacja spowodowała wylanie się płynu z jeden z puszek i niestety musiałam wylądować w śmieciach bo z taka perforacja spędziła przynajmniej jeden dzień w paczkomacie. Pudełko jest za to nienaruszone od zewnątrz. Inna puszka jest delikatnie wgieta, ale wygląda to jak zwykle wygięcie jednej puszki od drugiej
A D
Anna D.

Wysoka jakość produktów

Szybka realizacja zamówienia. Sklep oferuje szeroki wybór wysokiej jakości produktów, które są bardzo dobrze opisane.
Jest ok .Przesyłka dobrze opakowana, dostarczona szybko. Pieskom bardzo smakuje.
Szybka i sprawna obsługa. Jedzenie smakuje kociakom( póki co :) ).Polecam
Od lat kupuję Państwa produkty i jestem bardzo zadowolona. Nie mam żadnych negatywnych uwag.
D G
Dorota G.
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, produkty zgodne z opisem, wysoka jakość, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam

Wyświetl wszystkie profile