Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając trwałość, materiały oraz staranne wykonanie bielizny. Opinie klientów często dotyczą bardzo szybkiej realizacji zamówień i ekspresowej dostawy. Klienci są zachwyceni wyglądem, krojem i designem bielizny, często określając ją jako piękną czy efektowną. Klienci chwalą również zgodność rozmiaru z opisem oraz pozytywnie oceniają kontakt i obsługę zamówienia. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy o niezgodności zamówionego rozmiaru, a także sporadyczne uwagi dotyczące braku informacji mailowej.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieBella Misteria
Jestem pod wrażeniem Państwa działań. Krótki termin realizacji jest olbrzymią zaletą. Jakość otrzymanej bielizny oceniam bardzo wysoko. Współpracę z Państwem polecam moim znajomym.
Szybka dostawa , piękny produkt
Szybka dostawa , biustonosz piękny, delikatna koronka i siateczka 😊 polecam. Rozmiar idealny , sugerowałam sie tabela rozmiarów. Pierwszy raz mam biustonosz z tej firmy i wszystko pasuje idealnie.
Świetny produkt, mamie bardzo się spodobał i przypasował, mówi że niezwykle wygodne, zobaczymy jak z wytrzymałością, widać że są solidnie zrobione. Jedyny minus to płatne zwroty :/
Biustonosz idealny, dobrze trzyma duży biust i ładnie się prezentuje
Produkt zgodny z opisem
Wszystko jak najlepszym porzadku
Biustonosz super, szybka wysyłka.
Dobry kontakt telefoniczny. Pozdrawiam