Bella Misteria

Opinie łącznie (298) Opinie (161) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i dostawę, uznając ją za jeden z głównych atutów sklepu. Jakość produktów, materiałów oraz wykonania jest bardzo wysoko oceniana i często wymieniana jako powód ponownych zakupów. Wygląd, estetyka i design bielizny są bardzo często chwalone przez klientów. Większość klientów jest zadowolona z dopasowania rozmiaru. Obsługa klienta, w tym kontakt i komunikacja, oceniana jest przeważnie pozytywnie. Sporadycznie pojawiają się uwagi o niezgodności rozmiaru oraz pojedyncze zastrzeżenia dotyczące informacji o statusie zamówienia.

OpinieBella Misteria

Szybka realizacja

Moje zamówienie szybko do mnie trafiło, rozmiar jaki zamówiłam byl dobry. Biustonosz jest przepiękny. Paczka dobrze zabezpieczona. Polecam ten sklep.
W mojej ocenie profesjonalne, szybkie dostarczenie zamówionego towaru jest Państwa niezaprzeczalnym atutem.
Jestem pod wrażeniem Państwa działań. Krótki termin realizacji jest olbrzymią zaletą. Jakość otrzymanej bielizny oceniam bardzo wysoko. Współpracę z Państwem polecam moim znajomym.
Bardzo ładna bielizna, świetna jakościowo w cenach na które można sobie pozwolić;)
Piękne majtki, cieniutkie mile w dotyku. Rozmiar wzięłam ten co noszę idealne.. Serdecznie polecam!!!
Piękne wykonanie biustonosza .Dziękuję.

Szybka dostawa , piękny produkt

Szybka dostawa , biustonosz piękny, delikatna koronka i siateczka 😊 polecam. Rozmiar idealny , sugerowałam sie tabela rozmiarów. Pierwszy raz mam biustonosz z tej firmy i wszystko pasuje idealnie.
Super wygodni biustonosz Polecam z całego ♥️
Świetny produkt, mamie bardzo się spodobał i przypasował, mówi że niezwykle wygodne, zobaczymy jak z wytrzymałością, widać że są solidnie zrobione. Jedyny minus to płatne zwroty :/
Biustonosz idealny, dobrze trzyma duży biust i ładnie się prezentuje
Biustonosz jest idealny taki jaki chciałam
Szybka realizacja zamówienia