Klienci w większości doceniają błyskawiczną realizację zamówień, sprawność obsługi oraz wysoką jakość produktów, które są zgodne z opisem i estetyczne. Wielu klientów pozytywnie wypowiada się także o profesjonalizmie i uprzejmości obsługi klienta. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące opóźnień i niedogodności przy odbiorze zamówień. Część klientów wskazuje na problemy z kontaktem z firmą, w tym brak odpowiedzi i trudności w dodzwonieniu się.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinierotomshop.pl
Mam bardzo dobre doświadczenie z firmą Rotomshop,
Zamówiłem palety ,długo nie czekałem, przyjechały używane, a wyglądają jak nowe.
Dziękuję i polecam każdemu.
Zrealizowane szybko i sprawnie
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie
wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem
Produkt super, kontakt mniej...
Samo w sobie zamówienie zgodne z opisem. Palety były w super stanie (chociaż opakowanie ich mogłoby być lepsze, bo nie za bardzo ochroniło je przed deszczem podczas dostawy). Dość szybki czas realizacji, ale opóźniony. I to ja sama musiałam się dowiadywać, co się dzieje (a dodzwonienie się na infolinię nie było łatwe mimo, że byłam pierwsza w kolejce...). Czas dostawy miał wynosić 2-3 dni robocze (informacja na stronie), a po moim upomnieniu się skończyło się na prawie 5 ze względu na "okres urlopowy"
Ogólnie polecam, ale trzeba się nastawić na gorszy kontakt ze sklepem i opóźnienia
Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl
Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania!
Jednocześnie bardzo przepraszamy za niedogodności związane z kontaktem oraz opóźnieniem dostawy. Okres urlopowy rzeczywiście wpłynął na naszą dostępność, ale nie powinno to mieć wpływu na komfort obsługi - wyciągamy wnioski i pracujemy nad poprawą.
Dziękujemy za zwrócenie uwagi na kwestię opakowania - to cenna informacja, którą już przekazaliśmy do naszego zespołu na magazynie.
Doceniamy, że mimo trudności polecasz nasz sklep. Jeśli będziesz mieć dodatkowe pytania lub potrzebować wsparcia przy kolejnym zamówieniu, jesteśmy do dyspozycji - kontakt do nas to info@rotomshop.pl
Dziękujemy za zaufanie i konstruktywną opinię!
Zespół Rotomshop
Nadstawki dotarły, dobry kontakt ze sprzedawcą.
Profesjonalna obsługą klienta, bardzo dobry kontakt z sprzedawcą. Szybka dostawa
wszystko zgodnie z opisem ,
wszystko ok
Nie mam zdania.
Wygodna forma zamówienia i bardzo miły kierowca
towar przyszedł tydzień temu a faktury nie ma, przy kilku zamowieniach po kolei robi się bałagan w dokumentach.....
Szybko sprawnie bez problemu Polecam