rotomshop.pl

Dobry

451 reviews since 24 lut 2021

Ważny od: 23 mar 2020
rotomshop.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci doceniają szybkość i terminowość dostawy, a także profesjonalizm oraz uprzejmość obsługi klienta w wielu przypadkach. Produkty są bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem i spełniają oczekiwania kupujących. Zdarzają się jednak opóźnienia i problemy logistyczne przy dostawach. Niektórzy klienci napotykają trudności z kontaktem z obsługą klienta, wskazując na brak odpowiedzi na zapytania i trudności w dodzwonieniu się.

Opinierotomshop.pl

Brak dostawy, zamówienie z 1.9.2026, na dzień 17.9.2026 brak informacji i dostawy. Pomimo zapewnień iż w systemie dostaw w ciągu 5-7 dni. Po czym zadzwoniłem z pytaniem 10.9 i zostałem poinformowany że dostawa w ciągu 2-3 dni roboczych. Brak informacji, brak kontaktu.

Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl

Dzień dobry, przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz brak oczekiwanej komunikacji dotyczącej statusu zamówienia. Rozumiemy Pana rozczarowanie, szczególnie że deklarowany termin dostawy nie został dotrzymany. Sprawdziliśmy zgłoszenie i obecnie wyjaśniamy przyczyny opóźnienia z magazynem. Skontaktujemy się z Panem niezwłocznie po uzyskaniu potwierdzonych informacji dotyczących realizacji dostawy. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za zwrócenie uwagi na tę sytuację. Dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej ją wyjaśnić i zakończyć. Pozdrawiamy, Zespół Rotomshop

Zrealizowane szybko i sprawnie

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie

Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Pozdrawiamy, zespół Rotomshop
wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za miłe słowa. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas najważniejsza. Pozdrawiamy, zespół Rotomshop

Nie polecam

Brak jakiejkolwiek informacji dotyczącej dostawy, czasu realizacji zamówienia, stanu zamówienia, brak możliwości dodzwonienia się do kogokolwiek. Blokowanie pieniędzy przez 2 tygodnie i zero kontaktu Nie polecam

Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się opinią. Przepraszamy za brak informacji dotyczących realizacji zamówienia oraz utrudniony kontakt z naszej strony. Rozumiemy, że oczekiwanie bez rzetelnych aktualizacji jest frustrujące i nie powinno mieć miejsca. Przeanalizowaliśmy tę sytuację wewnętrznie i wiemy, że nie spełniliśmy standardów obsługi, których Państwo od nas oczekiwali. Wyciągnęliśmy z tego wnioski i pracujemy nad tym, aby podobne przypadki nie powtarzały się w przyszłości. Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałe niedogodności i dziękujemy za zwrócenie uwagi na ten problem. Każda taka opinia pomaga nam poprawiać jakość obsługi oraz komunikację z klientami. Pozdrawiamy, Zespół Rotomshop
Nadstawki dotarły, dobry kontakt ze sprzedawcą.

Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę. Zapraszamy do ponownych zakupów w Rotomshop. Pozdrawiamy, zespół Rotomshop
Profesjonalna obsługą klienta, bardzo dobry kontakt z sprzedawcą. Szybka dostawa
wszystko zgodnie z opisem ,

Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że współpraca przebiegła zgodnie z oczekiwaniami. Pozdrawiamy, zespół Rotomshop
towar przyszedł tydzień temu a faktury nie ma, przy kilku zamowieniach po kolei robi się bałagan w dokumentach.....

Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl

Dzień dobry, dziękujemy za opinię oraz zwrócenie uwagi na tę kwestię. Cieszymy się, że zamówienie dotarło sprawnie, jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane z dokumentacją. Przekazaliśmy uwagę do odpowiedniego działu, aby podobne sytuacje nie występowały w przyszłości. Pozdrawiamy, zespół Rotomshop

• +48713811693
  • www.rotomshop.pl
  • info@rotomshop.pl
  • Środa Śląska, POL

Szukasz opakowań logistycznych dla swoich produktów? Koniecznie sprawdź ofertę naszego sklepu internetowego. Wykorzystując 40 lat doświadczeń oraz międzynarodowy potencjał, zapewniamy szeroki wybór pr...