Opinie łącznie (438) Opinie (172) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 23 mar 2020

rotomshop.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci doceniają szybkość i sprawność dostawy, a także profesjonalizm oraz uprzejmość obsługi klienta. Większość pozytywnie ocenia jakość produktów, podkreślając ich zgodność z opisem i dobry stan techniczny. Wśród obszarów do poprawy pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz niejasnych warunków odbioru. Część klientów zgłasza trudności z kontaktem z firmą lub brak odpowiedzi, a także zastrzeżenia do dostępności produktów, gdyż zdarzały się przypadki braku towaru mimo informacji o jego dostępności.

Opinierotomshop.pl

wszystko ok

Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl

Dzień dobry, dziękujemy za zaufanie oraz wysoką ocenę. Miło nam, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy, zespół Rotomshop
Nie mam zdania.

Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz i najwyższą ocenę. Takie opinie są dla nas ważne. Pozdrawiamy, zespół Rotomshop
towar przyszedł tydzień temu a faktury nie ma, przy kilku zamowieniach po kolei robi się bałagan w dokumentach.....

Odpowiedź ze sklepu rotomshop.pl

Dzień dobry, dziękujemy za opinię oraz zwrócenie uwagi na tę kwestię. Cieszymy się, że zamówienie dotarło sprawnie, jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane z dokumentacją. Przekazaliśmy uwagę do odpowiedniego działu, aby podobne sytuacje nie występowały w przyszłości. Pozdrawiamy, zespół Rotomshop
Wygodna forma zamówienia i bardzo miły kierowca
Szybko sprawnie bez problemu Polecam

POLECAM :)

Bardzo szybka dostawa, byłam informowana na każdym kroku zamówienia
Szybka dostawa, dobrze opakowany towar.

Jeżeli chodzi o samo zamówienie…

Dzień dobry, zamówiona skrzynka spełnia moje oczekiwania, natomiast sposób realizacji dostawy i obsługi klienta uważam za nieakceptowalny. Nie zostałem poinformowany, że towar będę musiał samodzielnie odebrać spod budynku, rozpakować i wnieść. Taka forma dostawy absolutnie nie odpowiada standardowi, za który płacę, i w praktyce nie można jej nazwać usługą dostawy. Dodatkowo kurier był od początku zainteresowany wyłącznie pobraniem zapłaty, a nie prawidłowym przekazaniem towaru — takie podejście jest nieprofesjonalne i nie powinno mieć miejsca. Oczekuję wyjaśnienia, dlaczego nie zostałem poinformowany o realnych warunkach dostawy oraz jakie działania zostaną podjęte, aby podobne sytuacje nie powtarzały się w przyszłości. W obecnych czasach taka obsługa klienta jest po prostu nie do przyjęcia.

• +48713811693
  • www.rotomshop.pl
  • info@rotomshop.pl
  • Środa Śląska, POL

rotomshop.pl

Szukasz opakowań logistycznych dla swoich produktów? Koniecznie sprawdź ofertę naszego sklepu internetowego. Wykorzystując 40 lat doświadczeń oraz międzynarodowy potencjał, zapewniamy szeroki wybór pr...