Opinie na temat nutridome.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą estetyczne, staranne i bezpieczne pakowanie produktów, doceniając zarówno wygląd, jak i zabezpieczenie przesyłek. Większość opinii podkreśla sprawność i szybkość dostawy. Klienci są pozytywnie zaskoczeni dodatkami w paczkach, takimi jak próbki perfum czy drobne upominki, co buduje pozytywny odbiór marki. Większość klientów wyraża duże zadowolenie z jakości, skuteczności i naturalności produktów, często wracając po kolejne zamówienia. Wiele recenzji podkreśla uprzejmość i profesjonalizm obsługi, szybki kontakt i jasną komunikację. Klienci często dzielą się pozytywnymi efektami działania produktów. Dla wielu osób przyjemny zapach produktów jest istotny i często chwalony, co podnosi satysfakcję z użytkowania. Wielu klientów zauważa również dbałość o ekologiczne aspekty pakowania.
Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące opóźnień w dostawie. Niektórzy klienci zgłaszają drobne zastrzeżenia do obsługi. Część opinii wskazuje na zbyt krótki czas stosowania produktów, by ocenić ich pełną skuteczność. Pojedyncze sugestie dotyczą także nadmiaru opakowań.
Opinie nt. sklepu nutridome.pl
REWELACJA!!!
Złożyłam zamówienie na kremy firmy SAINT ETERNITE. Wcześniej z arniką a drugie zamówienie krem z vitaminami. Zamówiłam też "masło oliwne z vit.A+E. Wszystkie produkty to istna REWELACJA!!!. Skład produktów czysty bez dodatków, Kremy wręcz lecznicze. Skóra po nich gładka, wypoczęta, bez podrażnień. Mam skórę cienką bardzo suchą i wiotką i trudno było mi znaleźć na rynku coś nie drażniącego. I nagle strzał w dziesiątkę. Produkty pięknie opakowane aż czuję się przy otwieraniu oryginalnego pudełka doceniona i szanowana. To dzisiaj się nie zdarza niestety.. Co prawda kremy dość tłuste ale koją skórę i wręcz leczą przez noc. Wielki szacunek i ukłon w stronę firm które udostępniają taki produkt
Zadowolona
Wszystko w porządku, pięknie zapakowana przesyłka z dobrze zabezpieczonymi produktami, teraz zajmuje się testowaniem:) Zamówiłam kolagen w abonamencie, ale nie doczytałam jakie są zasady (mała rada-dobrze by było w kilku punktach dopisać zasady, tak żeby klient już w momencie decyzji,czy zamawiać abonament wiedział w skrócie jak to działa, najlepiej po najechaniu na słowo abonament;)
Bardzo dziękuję za próbkę wody toaletowej Smoky Anulka, oczarowała mnie, chyba wrzucę do następnego zamówienia.
Pozdrawiam,
J.
Obsługa w sklepie internetowym tzn szybkość realizacji zamówienia,zapakowania wysylki na 5*.
Fluid Full-Coverage Foundation (mam50lat) w ogóle nie do mojej skóry, po nałożeniu wygląda.w miarę,ale z każdą kolejną godziną zaczyna się mega uwidaczniać (nieregularnie,tylko plackowate) na twarzy i wszystkie.mozliwe skórki,nierówności ,zmarszczki uwidacznia bardzo mocno.Przykro,ale nie dla.mnie i niestety nie udany zakup.zalaczona próbka perfum VelvetRose całkiem przyjemna,trafiona czesciowo w mój gust zapachowy.
Skutki odczułam po 3-4 tygodniach używania. Po tym czasie nie miałam ogromnego apetytu jak wcześniej, nie czułam dużego głodu. Różnica jest ogromna. Niestety były święta i jadłam więcej, zwłaszcza słodkiego, ale widzę że już wracam do wcześniejszej formy. Ja, tak ładnie, nie schudłam jeszcze nigdy, choć było wiele prób. Jestem zadowolona i polecam, każdemu kto chce schudnąć.
Bardzo dobre ,kosmetyki
Bardzo dobre ,kosmetyki, suplementy, i inne rzeczy nutridome .Przesyłki szybkie i bardzo starannie i estetycznie zapakowane .Nigdy nie bylo uszkodzeń produktu .Naprawdę polecam ja kupuje juz jakiś czas i napewno kupię ponownie nie jedna rzecz z tej świetnej firmy ,która ma kosmetyki sa naturalne i bardzo dobre ,również suplementy czy kosmetyki do makijażu. Ja jestem zadowolona .
Krem ładnie pachnie, jeśli chodzi o samo działanie, to zapewne zobaczę z czasem. Dziękuję za próbkę perfum, fajnie by było gdybyście mieli również próbki kremów. Nie ukrywam że byłabym zainteresowana kremem z kozim mlekiem, ale najpierw musiałabym go przetestować, że względu na to że raz miałam balsam do ciała na bazie koziego mleka i mnie uczulił.
Produkt dotarł w extra tempie , pięknie i profesjonalne zapakowany. Opakowanie produktu fajne .Sam produkt w zastosowaniu ,bardzo delikatny miły w kontakcie z włosami,natomiast nie było u mnie po pierwszym zastosowaniu spektakularnego efektu jakiego się spodziewałam po reklamie i radach które zastosowałam.
Profil prywatny
Od momentu zamówienia nie miałem pewnosci czy to zamówienie do mnie dotrze, czy to nie jest kolejna sciema. W pewnym momencie nawet zalowalem, ze zamowilem przez waszą stronę bo jednak jest sporo oszustów sprzedających taniej. Dlugo czekałem na realizacje czytajac w uwagach ze zamowienie jest w przygotowaniu. Zamawiam bardzo dużo towarów przez Allegro bo tam mam pewność ze zamowiony towar dotrze, a jesli nie dotrze to Allegro wypłaci mi ponuesione koszty. U was tego nie ma. Zabezpieczenie w postaci ubezpieczenia czyli wpisania sie na kolejna stronę nie zdaje egzaminu bo nue po to cod kupuje by sie gdzies zapisywac. Prosiłem o usunięcie tego konta i wszystkich moich danych. Nie mam pewności czy to nastapilo. Nastepnym razem tez kupię wasz towar bo jest dobry, ale doplace 20 zl i kupie go na platformie Allegro. Pytacie co mi sie szczegolnie podobalo - zamowiony towar i jego cena. A co mi sie nie podobalo to juz napisałem.
Jakość świetna!!!!jedną gwiazdkę mniej przyznaję za kolory, ponieważ obecnie muszę mieszać - zbyt jasny kolor natural z ciemniejszym podkładem innej marki, ale planuję zakupienie koloru beżowego, żeby móc mieszać w zakresie tej samej marki - chodzi o krycie. Chociaż po domieszce z podkładem mniej kryjącym też jest ciekawy efekt. Podkład dobrze się utrzymuje cały dzień i cera wygląda świeżo. Ja polecam, dobra cena -nie kosmiczna np. 279 zł !!,efekt ten sam, a nawilżenie i działanie przeciwzmarszczkowe zostawmy dla gabinetów bo, dobrych zabiegów i nawyków🌺
To moje kolejne zamówienie od Nutridome i jestem BARDZO zadowolona! Wysoka jakość produktu, szybka wysyłka i zawsze pięknie zapakowane. A tym razem dostałam nawet mały dodatek od nich, więc i potrafią zadbać o klienta, nawet jeśli nie zamawia on za dużą kwotę. Jestem oczarowana 🥰
Długie oczekiwanie na przesyłkę
W czasach kiedy sklepy internetowe prześcigają się w szybkości wysyłania zamówień Nutridome wypada bardzo kiepsko. W dniu zakupu produktów dostałam informację zwrotną, że moja paczka jest już w drodze. To było kłamstwo. Minęły trzy dni robocze, a paczka nadal nie została wysłana. Wściekła, zadzwoniłam na infolinię. Pani (na szczęście miła) próbowała tłumaczyć, że po weekendzie przesyłki zazwyczaj wychodzą z opóźnieniem. Powiedziała, że moja powinna wyjść jeszcze tego samego dnia. Faktycznie tak było. Potem już poszło szybko, czyli tak jak powinno być. Natomiast myślę, że gdyby nie tel na infolinię, mogłabym nadal czekać na paczkę. Daję 3 gwiazdki na zachętę. Być może jeszcze coś tam zamówię, ale jeśli następnym razem czas wysyłki będzie tak kiepski, dam jedną gwiazdkę i na zakupy do Nutridome już nie wrócę.
Kupiłam 2 pomadki: pink doll i coral. Dla blondynki o ciemnej karnacji bardziej pasuje coral chociaż pink też jest super. Pomadki dobrze się rozprowadzają, usta są pięknie podkreślone, nawilżone. Mam wrażenie, że usta wyglądają na powiększone. Kupiłam też konturówkę do ust coral, używam ją razem z pomadką pink doll dla lepszego podkreślenia. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
Opinia
Zamówienie zostało zrealizowane w miarę szybko. Opakowanie pomadki wygląda dość elegancko i efektywnie. Jej sposób otwierania również mnie zaskoczył na plus. Sama zaś pomadka ma raczej konsystencję dość tłustego balsamu do ust, który je dodatkowo koloryzuje. Kolor utrzymuje się bardzo długo, natomiast nawilżenie wchłania się jak przy innych pomadkach i trzeba w ciągu dnia to poprawiać.
Kupuję produkty Nutridome od jakiegoś czasu. Generalnie wszystko na plus, szczególnie sposób pakowania przesyłki, tutaj należą się wielkie brawa. Jedyne, do czego można się przyczepić to czas dostawy. Jeśli uda się doręczyć produkty na drugi dzień, gdy zakup jest np. do godz.12-tej, góra dwa dni robocze to wtedy wszystko byłoby perfekt. Niemniej oceniam firmę naprawdę dobrze, polecam.
Odpowiedź ze sklepu nutridome.pl
Dziękujemy za stałe zaufanie do Nutridome oraz za tak miłe słowa! ✨ Cieszymy się, że sposób pakowania naszych przesyłek zasłużył na tak wielkie brawa – zawsze dbamy o to, by paczki docierały w nienagannym stanie i cieszyły oko 😊.
Doceniamy również sugestię dotyczącą czasu dostawy. Stale pracujemy nad optymalizacją naszych procesów, aby zamówienia docierały jak najszybciej. Takie sygnały są dla nas bardzo cenne, ponieważ pomagają nam dążyć do ideału! 🚀
Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 🙏 Pozdrawiamy serdecznie! 🌸
Produkty są zgodne z zapotrzebowaniem. Mam tylko małą sugestię odnośnie samej komunikacji z Państwa strony. Robię zakupy od jakiegoś czasu u Państwa. Do tej pory działanie sklepu było mega sprawne, szybka wysyłka, odpowiedź z Państwa strony. Ostanie zamówienie wyglądało zupełnie inaczej. Jakbyście Państwo byli tylko wlaścicielem a reszta obsługiwana była przez przypadkowe firmy lub osoby.
Odpowiedź ze sklepu nutridome.pl
Dziękujemy za stałe zaufanie oraz szczerą opinię. Bardzo cieszy nas fakt, że produkty są zgodne z potrzebami, jednak jest nam niezmiernie przykro, że ostatnie doświadczenia związane z obsługą i komunikacją odbiegły od dotychczasowych, wysokich standardów 😔.
Zapewniamy, że do każdego zamówienia podchodzimy z takim samym zaangażowaniem, a Państwa uwagi są dla nas sygnałem, że musimy przyjrzeć się ostatnim procesom, aby powrócić do pełnej sprawności, do której przyzwyczailiśmy naszych klientów ✨. Chcielibyśmy bliżej wyjaśnić, co wpłynęło na takie odczucia przy ostatnim zamówieniu – będziemy wdzięczni za wiadomość na adres kontakt@nutridome.pl, abyśmy mogli wyciągnąć wnioski na przyszłość 🙏.
Mamy nadzieję, że kolejne zakupy przywrócą pełne zadowolenie z naszych usług! Pozdrawiamy serdecznie 😊🌸
Opinia bardzo dobra.
Zamówienie zrealizowane z lekkim opóźnieniem, ale wszystko wyjaśnione i pełna informacja. Dziękuję.
Opakowanie, sposób zabezpieczenia na wysokim poziomie. Miłym był również mały prezent w postaci próbki perfum. Dziękuję bardzo.
Po raz kolejny, produkty genialne, a obsługa na najwyższym poziomie. Zrobiłam " nie takie zamówienie " I nie było problemu z odkręcaniem. Zawsze powtarzam, dobrego sprzedawcę poznaje się po tym, jak rozwiązuje problemy. W 100% polecam każdemu.
Sama forma zamawiania i wysłania paczki przeprowadzona bardzo szybko i sprawnie. Dodatkowo wizualnie bardzo ładnie zapakowane. Marketingowo dołożenie małej niespodzianki w formie próbki perfumu zadziałało. Było to miłe i pozytywne.. Dziękuję 🙂
Podobały mi się: natychmiastowa informacja o przyjęciu zamówienia, bardzo szybka odpowiedź na moje pytanie i rozwiązanie problemu, realizacja zamówienia mogłaby być trochę szybsza - trwało to 5 dni. I brakowało mi większego wyboru odżywek do włosów - były tylko 2: jedna, tańsza, którą już mam, a chciałam zmienić (nie mam do niej zastrzeżeń, tylko uważam, że takie kosmetyki powinno się zmieniać) i druga droga. W efekcie nie kupiłam żadne.j
Odpowiedź ze sklepu nutridome.pl
Dziękujemy za tak szczegółową opinię i podzielenie się swoimi doświadczeniami 😊
Bardzo miło czytać, że kontakt z obsługą klienta oraz szybkość odpowiedzi na pytanie zostały dobrze odebrane. Jednocześnie dziękujemy za zwrócenie uwagi na czas realizacji zamówienia oraz wybór odżywek do włosów. Takie sugestie są dla nas bardzo cenne i pomagają nam rozwijać ofertę oraz ulepszać proces realizacji zamówień.
Mamy nadzieję, że przy kolejnych odwiedzinach w sklepie wybór produktów będzie jeszcze większy i pozwoli znaleźć kosmetyki idealnie dopasowane do potrzeb.
Skorzystalam z tej strony pierwszy raz i pomyślałam, że skorzystam z produktów (suplementów) duży wybór, z opisu produktów wydaje mi się, że to dobra kwota do ilości kapsułek , opakowanie ładne, jeszcze nie mogę powiedzieć, że produkt spełnią moje oczekiwania za krótko je przyjmuje. Opakowanie transportowe ładne i elegancko spakowane produkty, polecam