nutridome.pl

Opinie łącznie (30 471)

30 471 reviews since 22 sie 2025

Klienci bardzo często chwalą eleganckie, staranne i ekologiczne pakowanie przesyłek, które dodaje wartości produktom. Wielu klientów docenia błyskawiczną realizację zamówień i sprawną dostawę. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, skuteczne i często przewyższające oczekiwania. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, przyjazna i pomocna. Klienci doceniają dodatkowe próbki i gratisy do zamówienia. Niektórzy klienci sugerują, by liczba próbek była większa lub by były lepiej dopasowane do zamówienia. Pojawiają się również sporadyczne krytyczne uwagi dotyczące obsługi klienta. Dostępność i dopasowanie wariantów kolorystycznych budzi mieszane uczucia — część klientów jest zadowolona, inni wyrażają rozczarowanie wyborem.

Opinienutridome.pl

Wczoraj otrzymałam od Was moje zamówienie, jestem mile zaskoczona - super zapakowany i zabezpieczony produkt Podkład do twarzy wybrubowany-bardzo dobrze się rozprowadza, dobrze kryje i rozświetla twarz, przyjemny zapach. Gąbeczka super dobrze współpracuje z podkładem,miękka jest inna od tych które mam. Chce też zakupić podkład ale o to ciemniejszy także z kwasem hialuronowym, matujący Polecam serdecznie sprzedającego i podkład jak i gąbeczkę
Zakupiłam produkty tej firmy do włosów kręconych Krem żel i pianka Dał mnie to nie są jakieś rewelacyjne produkty mimo wszystko nie zrobiły rewelacyjnego efektu jak na filmikach. Mam włosy kręcone ale czy to wydobyło bardziej mój skręt nie Czy spowodowały że bardziej się kręcą -nie Nie jest tak jak na filmach że z puszonych włosów powstają piękne loki Czy używałam tych produktów jak wskazał producent - tak Więc nadal mam problem z lokami Może dzięki temu się mniej puszą ale nie są bardzo podkreślone CY oddam te produkty - nie bo ich używałam Czy są warte swej ceny - uważam że nie ale każdy ma swoje zdanie na ten temat Dla mnie nie są rewelacyjne ale nie są złe , nawet kosmetyk z drogerii do włosów kręconych też by dał radę z ich puszeniem się Ale nie mówię definitywnie nie 4 gwiazdki
Ekologiczne i estetyczne opakowanie, brak wszechobecnej folii bąbelkowej. Pudełka od pędzli mnie osobiście zachwyciły swoją strukturą. Zachowam je do przechowywania próbek perfum. Warto jednak popracować na szybkością realizacji zamówień. Swoje zamówienie złożyłam podczas letniej promocji i może dlatego też czas oczekiwania na przesyłkę był dłuższy.

Bardzo pozytywne pierwsze wrażenia

To moje pierwsze zamówienie i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Kupiłam maskę do włosów, zestaw do stylizacji oraz jedwabny czepek do spania. Maskę zastosowałam na razie tylko raz, ale już po pierwszym użyciu włosy były miękkie i wyglądały zdrowiej. Zestaw do stylizacji również użyłam dopiero raz, jednak pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne, a u mnie to naprawdę rzadkość, ponieważ moje włosy są wymagające i trudno mi znaleźć kosmetyki, które im służą. Dużym zaskoczeniem okazał się również jedwabny czepek. Nigdy wcześniej go nie stosowałam, ale bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na zakup. Rano włosy są w zdecydowanie lepszym stanie, mniej się puszą i wyglądają znacznie lepiej. Na ten moment jestem bardzo zadowolona z zakupu i z przyjemnością będę dalej testować produkty. 😊

Problem z kurierem DPD.

Kurier nie dostarczył paczki zostawiając ją na korytarzu, w miejscu ogólnodostępnym. Każdy może wejść do budynku i ukraść paczki. Dostarczenie jej do biura na pierwszym piętrze zajęłoby mu mniej niż minutę a on nawet nie zadzwonił i nie powiedział, że zostawia paczkę na dole. Sfałszował też podpis odbiorcy. Proszę powiadomić firmę kurierską o tym problemie, ponieważ proceder ten trwa już od dłuższego czasu i paczki zaczną ginąć, przysparzając nam wszystkim niepotrzebnych problemów.
Skutki odczułam po 3-4 tygodniach używania. Po tym czasie nie miałam ogromnego apetytu jak wcześniej, nie czułam dużego głodu. Różnica jest ogromna. Niestety były święta i jadłam więcej, zwłaszcza słodkiego, ale widzę że już wracam do wcześniejszej formy. Ja, tak ładnie, nie schudłam jeszcze nigdy, choć było wiele prób. Jestem zadowolona i polecam, każdemu kto chce schudnąć.
Świetna sprawa,ładnie opakowane. Każdy w kartoniku,z ozdobnym papierem i gustownym kartonem zewnętrznym. Super na prezent.Brakuje mi wyraźniejszych naklejek ,może kolorowych,z wyraźnym napisem - dotychczasowe są zbyt minimalistyczne z drobnym drukiem. Doradzam podglądnąć nalepki np.suplementy Skoczylas. Ogólnie,dopiero w fazie testów. POZDRAWIAM.
Zakupiłam piankę samoopalającą Body Tones - jest rewelacyjnym produktem, który spełnił moje oczekiwania, a liczyłam na naturalną lekką opaleniznę bez zbędnego "zapachu" spalonej skóry. Efekt utrzymuje się do 5-6 dni w zależności jak intensywnie chcemy być opalone, nie ma tego niemiłego zapachu. Wybrałam produkt do każdego typu cery, bez podziału na jasną czy ciemną karnację i również się obronił. Polecam !!!
Zakupiłam tabletki dziś wzięłam 1 raz ocenę będę mogła wystawić zapewne o produkcie po jakimś MC . Bo nic cudownego nie ma wiadomo . Ale na ten czas mogę podzielić się z moimi spostrzeżeniami na temat zapakowania paczki . Od pierwszej chwili ma się wrażenie że to produkt wysokiej jakości, bardzo estetycznie zapakowane czuje się ze jest to dbałość o produkt jak i klienta dziękuję
Obsługa w sklepie internetowym tzn szybkość realizacji zamówienia,zapakowania wysylki na 5*. Fluid Full-Coverage Foundation (mam50lat) w ogóle nie do mojej skóry, po nałożeniu wygląda.w miarę,ale z każdą kolejną godziną zaczyna się mega uwidaczniać (nieregularnie,tylko plackowate) na twarzy i wszystkie.mozliwe skórki,nierówności ,zmarszczki uwidacznia bardzo mocno.Przykro,ale nie dla.mnie i niestety nie udany zakup.zalaczona próbka perfum VelvetRose całkiem przyjemna,trafiona czesciowo w mój gust zapachowy.
Państwa perfumy są piękne, czekam na ulubiony zapach w tej chwili jest nie dostępny ale myślę że to kwestia czasu. Bardzo ładnie zapakowana jest paczka, elegancka, estetycznie wykonane opakowanie. Lubię państwa produkty a kupuje ich dość sporo. Polecam każdemu.. pozdrawiam serdecznie Izabela Siwek.
Przesyłka szybka. Jakość produktów doskonała. Kredka do brwi - bez zastrzeżeń. Cudowna, uwielbiam. Szkoda, że wcięło w produkcji ten jaśniejszy kolor, to dopiero była petarda. Krem z czarnuszką - osobiście sztosik. Musi być oczywiście, ale... Ale dawniej krem z czarnuszką miał intensywniejszy zapach czarnuszki, co (nie dla każdego), a dla mnie było rewelacją i chyba było go jednak więcej. Ale i tak BARDZO POLECAM!!!🥰

REWELACJA!!!

Złożyłam zamówienie na kremy firmy SAINT ETERNITE. Wcześniej z arniką a drugie zamówienie krem z vitaminami. Zamówiłam też "masło oliwne z vit.A+E. Wszystkie produkty to istna REWELACJA!!!. Skład produktów czysty bez dodatków, Kremy wręcz lecznicze. Skóra po nich gładka, wypoczęta, bez podrażnień. Mam skórę cienką bardzo suchą i wiotką i trudno było mi znaleźć na rynku coś nie drażniącego. I nagle strzał w dziesiątkę. Produkty pięknie opakowane aż czuję się przy otwieraniu oryginalnego pudełka doceniona i szanowana. To dzisiaj się nie zdarza niestety.. Co prawda kremy dość tłuste ale koją skórę i wręcz leczą przez noc. Wielki szacunek i ukłon w stronę firm które udostępniają taki produkt

Produkty bardzo dobrej jakości

Zakupiona szminka Nutridome - kolor 301, ma rewelacyjną, jedwabistą konsystencję, trzyma się na ustach bardzo dobrze je nawilżając i wygładzając. Z kolei pomadka zmieniająca kolor firmy Aggie daje piękny odcień na ustach, jest trwała i również świetnie nawilża. Z obu produktów jestem bardzo zadowolona.

Zadowolona

Wszystko w porządku, pięknie zapakowana przesyłka z dobrze zabezpieczonymi produktami, teraz zajmuje się testowaniem:) Zamówiłam kolagen w abonamencie, ale nie doczytałam jakie są zasady (mała rada-dobrze by było w kilku punktach dopisać zasady, tak żeby klient już w momencie decyzji,czy zamawiać abonament wiedział w skrócie jak to działa, najlepiej po najechaniu na słowo abonament;) Bardzo dziękuję za próbkę wody toaletowej Smoky Anulka, oczarowała mnie, chyba wrzucę do następnego zamówienia. Pozdrawiam, J.

Nowe produkty

Dzień dobry , dopiero zaczęłam przygodę z państwa firmą, ale to co zamówiłam jest ok. Wydaje się że jeszcze nie raz będę zamawiać państwa produkty, ponieważ mam ochotę na kilka produktów. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia Monika.

moja opinia

Używam niedługo, zamówiłam pierwszy raz ale jestem bardzo zadowolona, produkty spełniają moje oczekiwania. Jedno ale do sztucznych rzęs magnetycznych, myślałam, że nie trzeba kleju a jednak trzeba a nie było go w opakowaniu.
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dopiero zaczęłam korzystać z kosmetyków, które zamówiłam więc póki co nie mogę ocenić ich skuteczności. Na pierwsze użycie wydają się być dobrym produktem, na pewno mnie nie uczulają 😁

Bardzo dobre ,kosmetyki

Bardzo dobre ,kosmetyki, suplementy, i inne rzeczy nutridome .Przesyłki szybkie i bardzo starannie i estetycznie zapakowane .Nigdy nie bylo uszkodzeń produktu .Naprawdę polecam ja kupuje juz jakiś czas i napewno kupię ponownie nie jedna rzecz z tej świetnej firmy ,która ma kosmetyki sa naturalne i bardzo dobre ,również suplementy czy kosmetyki do makijażu. Ja jestem zadowolona .
Sama przesyłka wszytko ok. Jednak grzebień jak dla mnie mimo że liczyłam ze tak nie będzie jest ostry i nieprzyjemny dla skóry głowy i dziwnie pachnie.Co nie wyklucza że dla kogoś innego może to być hit;)

Wyświetl wszystkie profile