liviaclue.pl

Opinie łącznie (3261) Opinie (1051) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i staranność wykonania produktów. Wygląd sukienek, ich fasony, kolory i elegancja są często podkreślane jako wyjątkowo atrakcyjne. Obsługa klienta jest bardzo wysoko oceniana, klienci doceniają kontakt, pomocność i profesjonalizm. Szybka realizacja zamówień i dostawa to kolejny mocny punkt podkreślany przez klientów. Klienci często odnoszą się do dopasowania rozmiaru, zarówno pozytywnie, jak i negatywnie, wskazując na potrzebę szczególnej uwagi przy wyborze. Proces zwrotów i wymian pojawia się w wielu opiniach z mieszanymi odczuciami co do szybkości i wygody.

Opinieliviaclue.pl

Sukienka dobrej jakości Mała sugestia powinna mieć krótki zasuwał z tyłu w okolicy szyki lub rozcięcie z zapięciem na guzik trudno jest wsadzic głowę

Przepiękna miętowa sukienka w białe groszki

Sukienka jest przepiękna. Doceniam przede wszystkim wysoką jakość materiału i wykonania oraz lokalną produkcję. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szczerze polecam.
Sukienka piękna, dobrze uszyta z miłego w dotyku i dobrze układającego się materiału. To mój pierwszy ale na pewno nie ostatni zakup bo w ofercie jest wiele pięknych modeli. Dziękuję i polecam!
Kupiłam sukienkę z koronki. Piękny kolor, bardzo ladny materiał i doskonale uszyta. Dla mnie rewelacja. Jestem bardzo zadowolona! Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie ale na pewno nie ostatni! Pozdrawiam
Sukienka piękna. Rozmiar się zgadza. Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Polecam

Śliczna sukienks

Bardzo ładnie leży, jest śliczna . Cieszę się że są większe rozmiary i my te większe możemy też ładnie wyglądać.
Piękna sukienka, lekka i wygodna. Przyjemny materiał. Cieszę, że ją zamówiłam. Dziękuję
Piękne ubrania, starannie uszyte, zapakowane i szybko wysłane.DZIĘKUJĘ!
Piękna sukienka, dbałość o detale i świetny materiał. Jednak wg mnie zaniżona rozmiarowka, proponuję wybrać większą. Nie ma problemu z wymianą na inny rozmiar. Bardzo dobra obsługa. Polecam sklep
Szybka dostawa. Sukienka śliczna i do tego jeszcze niespodzianka: prezencik-gumka do włosów z tego samego materiału.
Zamówienie zostało zrealizowane szybko, materiał jest dobrej jakości, sukienka ładnie się układa.
Świetny kontakt ze sklepem. Zamówiona sukienka śliczna. Materiał bardzo dobry. Numeracja - jak dla modelek, zdecydowanie dla szczupłych kobiet, zwłaszcza w talii. Sukienkę oddałam córce, bo taka ładna, że nie chciałam zwracać, a na nią w sam raz. No cóż, nie ma to jak młodość. Sklep serdecznie polecam
Sukienka jest jeszcze ładniejsza niż w rzeczywistości. To mój kolejny zakup w sklepie i jestem zadowolona z zarówno dostawy jak i z sukienek.
A P
Anna P.
Super Sklep. Piękne sukienki, bardzo dobra jakość. Polecam!
Bardzo dobrze uszyte ładne kolory i fasony,nie można nic zarzucić. Może więcej bardziej wyraźniejszych kolorów więcej innych fasonów zauważyłam dużo podobnych.
Sukienki bardzo dobrej jakości, uszyte ze starannością. Fajnie by bylo gdy po wybraniu rozmiaru pojawiała sie informacja z przewidywanym terminem wysyłki.
Polecam! Miły i oddychający materiał. Odpowiednia długość. Idealnie pasuje na do wielu okazji.
Piękne kobiece ubrania. Dobre materiały.

Dziękuję za piękne ubrania :)

Jestem bardzo zadowolona z kupionych ubrań w sklepie. Wysoka jakość tkanin, piękne szycie. Dużym pozytywnym zaskoczeniem dla mnie były podszewki z wiskozy zarówno w sukience jak i w spódnicy. Wykończenia uszyte starannie. Modne kolory w ofercie. No na pewno jeszcze nie jedną rzecz tu kupię.
Sukienka ładnie odszyta, pięknie się układa, materiał oddycha... wszystko super...