liviaclue.pl

3347 reviews since 29 lis 2019

Ważny od: 25 paź 2021
liviaclue.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klientki bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania sukienek, zwracając uwagę na staranność szycia oraz trwałość produktów. Klientki często podkreślają, że sukienki są piękne, kobiece i mają atrakcyjne fasony oraz kolory. Opinie o obsłudze klienta są w większości bardzo pozytywne, chwalony jest szybki kontakt, doradztwo oraz profesjonalizm podczas zakupów i wymian. Dostawa najczęściej oceniana jest jako szybka i bezproblemowa. Wielokrotnie klienci podkreślają dbałość o detale, takie jak podszewki, wykończenia czy dodatkowe upominki w przesyłkach. Wielu klientów wspomina o problemach z dopasowaniem rozmiaru, niekiedy narzekając na niejasną lub niejednolitą rozmiarówkę. Sporadycznie pojawiają się uwagi o dłuższym czasie realizacji dostawy.

Opinieliviaclue.pl

Super sukienka!

Sukienka super. Uszyta bardzo starannie. Super material! To moja kolejna sukienka od Was. Juz ja lubie!
Sukienka dużo lepiej wyglądała na zdjęciach, niestety fakt że ma gumkę wszystko psuje. Jestem wysoka i gumkę miałam w połowie między pasem a biustem.. totalnie psuło to proporcje. To moja 4 sukienka od Livia Clue i pierwsza która mnie rozczarowała... Mam wrażenie że zaczęliście szyć sukienki w stylu tych z sieciowek, no ale przecież cena jest nieporównywalnie większa... Wielka szkoda!

Piękne materiały i klasyczny krój

Bardzo ładne materiały i piękny, klasyczny krój sukienek. Cieszę się, że jest to polska firma i że sukienki są w rozsądnej cenie. Co możnaby poprawić: - czerwona midi Klara i midi Karen - po praniu materiał bardzo się gniecie a szczególnie cienko podszyty dół wywija się we wszystkie strony i ciężko jest go wyprasować - zielona midi Klara - sukienka jest piękna, ale tylko gdy ręce są skierowane do dołu, krępuje każdy ruch rękoma do góry bądź na boki i napina się mocno, może gdyby materiał pod pachami był trochę inaczej wykrojony byłaby większa swoboda ruchu. - granatowa midi Mayken (orchidea) - tutaj podszewka wystaje spod sukienki, byc może była nie do końca równo wszyta albo po praniu wierzchnia warstwa sie troche skurczyła a podszewka nie. Pomimo tego na pewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie, bo są to naprawdę piękne sukienki.
Materiały są bardzo dobre kolory mięty trochę mógłby być bardziej intensywne,dla mnie rozmiar za duży, krój bardzo ładny.
Przepiękna sukienka 🤩 kolor cudny ♥️ uwielbiam, to już kolejne cudeńko w mojej szafie 😊

Opinia

Obsługa sklepu w porządku- bezzwłoczny kontakt mailowy, terminowy zwrotu środków. Co się zaś tyczy samych sukienek, bo te kupowałam w sklepie to: - rozmiarówka jest bardzo hm... "fantazyjna". Niby podane są wymiary, niby rozmiary są wskazane, a jednak wszystko to jest loteria. Człowiek nie ma pewności, czy kupując 38 będzie za duże, czy za małe, czy w sam raz. Kupiłam w sklepie 7 sukienek, a kilkanaście musiała odesłać ze względu na bardzo różną rozmiarówkę. - sukienki są drogie mając na względzie jakość tkanin. Niektóre, tandetny plastyk, kosztują po prawie 400 zł. Po dwóch praniach materiał już się mechaci. Nawet mając na względzie polską produkcję to ceny są zdecydowanie zawyżone. Czy poleciałaby sklep. Pewnie tak, bo sama zaglądam na stronę, ale z dystansem, bo niestety na 5 zakupów 4 muszę zwrócić, więc wychodzę na to, jak przysłowiowy Zabłocki na mydle.

Odpowiedź ze sklepu liviaclue.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszy nas, że jakość obsługi spełniła Pani oczekiwania. Jednocześnie przykro nam, że miała Pani problem z dopasowaniem sukienek. Każdy fason sukienki inaczej układa się na sylwetce – wpływa na to zarówno krój, jak i właściwości tkaniny: jej gramatura czy elastyczność. Staramy się, aby opisy produktów zawierały szczegółowe informacje o fasonie i wymiarach, które pomogą w wyborze odpowiedniego modelu. Dziękujemy za zaufanie i liczymy, że wybrane modele będą długo służyć.
Bardzo ładne suknie dobry materiał ładnie się układa,niestety dla mnie za małe i za krótkie.
Szybka dostawa, sukienka bardzo ładna, świetnie prezentuje się na sylwetce.

Bardzo udane zakupy

Piękne, kobiece sukienki, świetnie uszyte, świetnie dopasowane, mają podszewki, dobry materiał. Obsługa w czasie zakupów doskonała, kontakt szybki, super realizacja. Bezpieczna wysyłka, opakowanie, wszystko na najwyższym poziomie. Gorąco polecam!

Pełen profesjonalizm

Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu pracowników firmy, którzy reagowali natychmiast na moje prośby i oczekiwania podczas procesu wymiany sukienki na mniejszy rozmiar. Sama sukienka piękna, dobrze skrojona, jakościowo świetny materiał. Z pewnością skorzystam ponownie z zakupu w tym sklepie. Już teraz wiem, że mój rozmiar w Waszym sklepie to 38:)
Termin realizacji zamówienia ,ponad tydzień....trochę długo
A C
Aneta C.

Udany zakup

Szybka wysyłka, cudna sukieneczka i do tego upominek. Dziękuję
Bardzo ładne sukienki, materiał dobry gatunkowo, dobrze uszyte, godne polecenia
świetny krój, pięknie uszyta sukienka, wysoka jakość tkaninny

Wszystko super

Bardzo szybka dostawa (sukienki przyszły po jednym dniu); ubrania ładne, fajnej jakości
Pięknie uszyte zarówno spódnica jak i sukienka, super jakość.
To już któreś z kolei zamówienie. Zawsze wszystko ok. Dziękuję i polecam
Szybka wysyłka, sukienka wygląda jak na zdjęciu
Polecam dobra jakość sukienek i pięknie uszyte
Sukienki są na niskich osób. Bardzo dobry materiał, dobra jakość szycia ale talia zawsze zawyżona 😭

• +48793030965
  • liviaclue.pl