Opinie łącznie (1695) Opinie (1424) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Dobry

Klienci często chwalą szybką dostawę, profesjonalną i uprzejmą obsługę oraz wysoką jakość produktów, które zazwyczaj są zgodne z opisem na stronie. Niektórzy doceniają także dobre zabezpieczenie paczek oraz sprawną komunikację z firmą. Jednocześnie pojawiają się liczne uwagi dotyczące opóźnień w wysyłce, problemów z kontaktem – szczególnie ignorowania zgłoszeń i braku odpowiedzi na maile – a także długiego oczekiwania na zwroty pieniędzy i brak rzetelnych informacji w tym zakresie. Sporadycznie klienci zgłaszają zastrzeżenia do jakości produktów, nieoryginalności towaru, niezgodności z opisem oraz uszkodzeń opakowań.

Opiniesamplestore.pl

Polecam, wszystko ok.

Dostawa zgodnie z terminem, buty super, w międzyczasie kontakt telefoniczny od Sample Store z ustaleniem dostępnego rozmiaru i terminu dostawy.
Wszystko ok tylko zalecałbym nie naklejanie naklejki sample store żeby nie kusić ciekawskich kurierów którzy rozerwali moją przesyłkę w celu sprawdzenia zawartości. Pudełko było rozerwane a jedno opakowanie rozsunięte myślę że gdyby paczka miała większą wartość zaginęłaby w transporcie :)

Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl

Witamy, Dziękujemy za wiadomość i podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że paczka dotarła w takim stanie. Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że nie mamy wpływu na sposób obsługi przesyłek przez firmę kurierską podczas transportu. Trudno nam jednoznacznie określić, z czego wynikało otwarcie paczki – mogła ona zostać poddana dodatkowej kontroli lub weryfikacji przez przewoźnika. Najważniejsze, że zawartość dotarła do Pana. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na tę kwestię – będziemy ją mieli na uwadze. Pozdrawiamy SampleStore.
Zamówienie dostarczone, towar zgodny z opisem. Małe zastrzeżenie co do deklarowanego terminu dostawy.
Kupiłem dwie pary butów. Off white i travis scott. Dostawa obsługa i jakoś obuwia na najwyższym poziomie. Polecam sklep z całego serca.
Wszystko super jedyne co to czekałam dosyć długo na wysyłkę bo około tygodnia. Ale tak poza tym dobrze zapakowana paczka kurtka tez przyszła świetna. Jestem zadowolona, polecam
Wszystko super. Fajnie by było gdyby wysyłka była szybsza ale rozumiemy,że czasami trzeba poczekać na dostawe🙂
Kontakt jak najbardziej na plus, szybkie odpowiedzi na nurtujące pytania. Na minus brak informacji o przybliżonym czasie dostawie - na Nasze zamówienie dokonane 31.03 czekaliśmy aż do 15.04.
Polecam sklep super buty tylko dzieci nie wdzięczne . Jak juz dostaną to są sobą. Odosobniony przypadek oczywiście . Buty i sklep super ok .
Obsługa ok, komunikacja super. Jedyny minus do dnia dzisiejszego nie mam zwrotu kasy za buty. Niestety

Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za pozytywną ocenę naszej obsługi i komunikacji. Chcielibyśmy jednocześnie wyjaśnić, że zwroty środków realizujemy zawsze w terminie do 10 dni roboczych od momentu ich przyjęcia i pozytywnej weryfikacji. W systemie widzimy, że Pani zwrot jest już w trakcie realizacji, dlatego środki wkrótce powinny zostać zaksięgowane. Dziękujemy za cierpliwość i pozdrawiamy.
Super customer service . Obsługa na najwyższym poziomie. Szybka dostawa. Polecam ♥️

Buty nike TN

Jestem zawodowolony z butów Nike Tn czarne są naprawdę fajne ,wykonanie też bardzo dobre i są legit , trochę czekania było ale było warto polecam tą stronkę .
Mega podejście do klienta i świetny klimat, widać, że naprawdę zależy im na kupujących. Polecam z czystym sumieniem!
Dzień dobry, godny polecenia sklep, syn bardzo zadowolony z bluzy Trapstar pomimo dłuższego czasu realizacji zamówienia warto było czekać naprawdę super. Pozdrawiam.
Wszystko idealnie, polecam 🙂, świetny asortyment, super promocje, szybka wysyłka i dostawa
No ogólnie to samo zamówienie mi się mega podoba,ale przez błąd sprzedawców musiałem wybrać inny model buta niż na początku chciałem,ale polecam ponieważ jak już wybrałem inny model to wysłali szybko

Długi czas oczekiwnia

Na wysyłkę paczki czekałem ponad miesiąc, mimo zapewnień mailowych że zostanie wysłana następnego dnia. Takie zapewnienia otrzymałem 3 razy, zanim wysłano paczkę

Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl

Dzień dobry, Bardzo przepraszamy za tak długi czas oczekiwania oraz za sytuację związaną z kilkukrotnym przekładaniem terminu wysyłki. Rozumiemy, że mogło to wywołać frustrację i zawieść Pana oczekiwania. Niestety w tym przypadku byliśmy zmuszeni sprowadzić zamówione buty bezpośrednio z USA, a opóźnienia w dostawie od naszego zagranicznego dostawcy znacząco wydłużyły czas realizacji. Nie zmienia to jednak faktu, że powinniśmy byli lepiej komunikować rzeczywisty termin wysyłki. Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za wszystkie niedogodności. Dziękujemy za cierpliwość i mamy nadzieję, że mimo tych problemów zakupione buty spełnią Pana oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół SampleStore

Brak zwrotu srodkow-olewka totalna

Jestem ogromnie zawiedziona. 29. 06 otrzymałam zamówiony set, rozmiar byl za duży i chcialam go wymienić, zostałam poinformowana, ze musze zamówić drugi rozmiar oczywiście zapłacić i ten zly zwrócić, a wówczas otrzymam zwrot srodkow. Paczka ze zwrotem dotarła do sklepu 01.07. W dniu 07.07 otrzymałam wiadomoax ze zwrot srodkow nastąpi w nadchodzacy weekend. Do dnia dzisiejszego noe otrzymałam swoich pieniędzy. Nikt nie odpowiada na moje maile z prosba o zwrot srodkow, nie odbierają telefonów, nie zostało nic wyjaśnione, a z postawy wnioskuję, ze pieniędzy juz raczej nie odzyskam. Nigdy wiecej nie zrobię tam zakupow. Pomijając brak zwrotu nienawidzę takiego beznadziejnego podejścia do klienta. Wszystko mozna zalatwic i rozwiązać, ale tego ignorowania nie toleruje.
Wszystko idealnie, trochę czekałam na buty, ale wszystko było komunikowane na bieżąco.
Szybki i sprawny zakup bezproblemowa komunikacja Polecam

Spodenki

Jestem mega zadowolony polcam z czystym sumieniem Dziękuję