Ważny od: 30 maj 2025
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Obsługa klienta jest oceniana jako pomocna, uprzejma i nastawiona na rozwiązywanie problemów. Produkty są często chwalone za wygodę użytkowania, zwłaszcza obuwie i odzież. Klienci wysoko oceniają jakość oraz wykonanie zakupionych produktów. Kolory produktów również często spotykają się z uznaniem. Opinie na temat rozmiarów produktów są mieszane, część klientów chwali dopasowanie, inni narzekają na rozbieżności. Zdarzają się także pojedyncze rozczarowania związane z kolorystyką produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemedikona.pl
Zamówione obuwie medyczne idealne do pracy skórzane,bardzo wygodne,praktyczne i do tego pięknie wyglądają na nodze.
Sklep godny polecenia i błyskawiczna wysyłka.
Napewno wrócę, także serdecznie dziękuję i polecam
Jestem zadowolona z procesu zakupu i realizacji zamówienia. Niestety jestem zawiedziona kolorem ubrania medycznego. Na zdjęciu na stronie jest intensywny, tak jak na naszywce z napisem Cheeroke na rękawie. Rozmiar ok.
Mimo wszystko 5 gwiazdek…
Niestety nie było już dostępnych spodni w wybranym przeze mnie kolorze, jednak pani z infolini doradziła najlepsze rozwiązanie, bardzo dobry i skuteczny kontakt. Wysyłka szybko dostarczona. Spodnie cherokie infinity ładnie uszyte i z materiału szybkoschnącego.
Scrubs są idealne. Materiał super miękki i elastyczny. Bardzo wygodne. Przed zamówieniem dzwoniłam na infolinię z pytaniem o rozmiar ponieważ nie wiedziałam , który rozmiar wybrać. Uprzejma konsultantka doradziła aby wybrać o rozmiar mniejszy niż noszę na co dzień i rzeczywiście miała rację. Polecam z całego serca bo mam scrubsy z różnych firm, ta zdecydowanie jest najlepsza😀
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Ubranie zwróciłam ( nie mój rozmiar). Pieniądze za zwrot były bardzo szybko.
Wszystko super, na pewno kupię jeszcze nie jeden raz
Jeśli chodzi o dostawę super sprawnie i szybko , komplet bardzo ładny lecz z rozmiarem nie trafiony
Mięciutkie i w dodatku na koturnie
Szybka wysyłka, miła obsługa, jakość produktów.
Nie mam uwag :)
Super komplet. Spodnie idelanie pasują. Kolor śliczny. Bezproblemowy zakup. Polecam
szybko i fajne rzeczy
Materiał i rozmiar swietne