Klienci bardzo często chwalą szybkość i terminowość dostawy zamówień. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, solidne oraz zgodne z opisem. Obsługa klienta jest opisywana jako miła, pomocna i fachowa, a reakcja na problemy szybka. Zdecydowana większość opinii chwali solidność i bezpieczeństwo pakowania. Pojawiły się pojedyncze negatywne głosy dotyczące zabezpieczenia kartonów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekapak.pl
Sposób zapakowania kartonów pozostawia dużo do życzenia. Uważam, że skoro używane są do żywności, to powinny być zabezpieczone folią i dopiero zapakowane w karton. Zewnętrzna folia w transporcie się uszkadza, a karton w który były zawinięte też nie był szczelny. Poza tym prosiłam o przesłanie atestu, niestety bezskutecznie😞
Dzień dobry :)
Dziękujemy za Pani opinię i za powyższe uwagi - rozmawialiśmy już z naszym zespołem zajmującym się pakowaniem paczek i zwrócilismy uwagę na tę sytuację i na odpowiedni sposób zapakowania przesyłki.
Wszytskie certyfikaty można pobrać bezpośrednio z naszej strony, z zakładki "Instrukcje i certyfikaty": https://kapak.pl/instrukcje-i-bezpieczenstwo.
Pozdrawiamy,
Zespół Kapak :)
Terminowa dostawa, dobrze zapakowane zamówienie. Polecam!
Produkty świetnej jakości, błyskawiczna dostawa. Serdecznie polecam.
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Dziękujemy bardzo za zaufanie i za wystawienie oceny :) Pozdrawiamy serdecznie!
Duży, stabilny karton. Na pewno jeszcze zamówię .
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Pani oczekiwania i dziękujemy bardzo za wystawienie oceny :) Zapraszamy ponownie!
Bardzo szybka wysyłka, wszystko super zapakowane. Polecam bardzo!
Szybko, sprawnie, dobra jakość
Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, że zarówno nasza obsługa, jak i nasz produkt, spełniły Pani oczekiwania :) Pozdrawiamy!
Bardzo szybka dostawa 🙂
Wszystko zgodne z opisem
Opakowanie otrzymała. Wszystko ok. Dziękuję bardzo.
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Dziękujemy bardzo za wystawienie oceny :) Pozdrawiamy serdecznie!
Najlepsze ceny, bardzo dobra jakość i ekspresowa wysyłka 🎀
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Dziękujemy bardzo za te miłe słowa i za wystawienie oceny :) Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy!
Bardzo szybka wysyłka
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Cieszymy się, że nasz produkt dotarł do Pani błyskawicznie! Dziękujemy bardzo za wystawienie oceny :)
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Ogromnie nas to cieszy :) Dziękujemy bardzo za wystawienie oceny i pozdrawiamy serdecznie!
Polecam szybko i sprawnie