beurer.com/pl

Opinie łącznie (223) Opinie (219) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci chwalą wysoką jakość i solidność produktów, pozytywnie oceniają łatwość montażu, konfiguracji oraz użytkowania, a także doceniają szeroką funkcjonalność i skuteczność urządzeń. Produkty są postrzegane jako nowoczesne i technologicznie zaawansowane. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, życzliwa i skuteczna. Wielu klientów podkreśla również szybką oraz sprawną dostawę. Sporadycznie pojawiają się głosy krytyczne dotyczące jakości lub solidności produktów. Zdarzają się przypadki opóźnień lub niedoręczenia przesyłki. Niektórzy klienci zgłaszają zastrzeżenia co do kontaktu z obsługą klienta lub sposobu rozwiązywania problemów. Pojawiają się też pojedyncze trudności z instrukcjami oraz uwagi dotyczące drobnych ograniczeń funkcjonalności.

Opiniebeurer.com/pl

Bardzo polecam!

Wszystko ok. To nie pierwszy mój produkt z Beurer. Zawsze, kiedy tylko mogę wybieram właśnie tę markę. Najwyższa jakość. Bardzo polecam

Beurer - czuje się zdiagnozowany👍

Od lat korzystam z urządzeń Beurer do domowej diagnostyki zdrowia. Aktualnie wymieniam starszy sprzęt ma mowy z łącznością bezprzewodowa Bluetooth. Dzięki temu i aplikacji Beurer Health Manager Pro pomiary automatycznie zapisują się w moim telefonie. Podczas wizyty u lekarza mogę pokazać gotowy dziennik pomiarów.
Waga super, jestem zadowolony, troszkę długie oczekiwanie na dostarczenie ale to tylko szczegół przy całej realizacji.
Super sprzęt , szybka dostawa . Polecam

Przejrzysta strona sklepu, bezproblemowy zakup i dostawa, towar zgodny z opisem.

Liczę na skuteczność

Będę korzystała z urządzenia. Mam nadzieję, że moje zdrowie poprawi się. Liczę na to, bo słyszałam, że jest skuteczne.
Polecam. Wszystko zgodnie z planem profesjonalnie i życzliwie.
Instrukcja nie opisuje procesu prawidłowego uruchomienia urządzenia i połączenia go z aplikacją

Braki na magazynie.

Szkoda, że na żarnik do lampy IL50 trzeba było czekać ponad miesiąc. Powinniście mieć takie żarniki w ciągłej sprzedaży.