Klienci bardzo wysoko oceniają jakość wykonania produktów, zwłaszcza papieru, druku i ogólnego wydania. Recenzenci zachwycają się pięknymi fotografiami, widokami i estetyką produktów. Wielu klientów chwali szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Produkty są często kupowane jako prezenty i wywołują dużą radość oraz uznanie u obdarowanych. Klienci bardzo pozytywnie oceniają kontakt, komunikację i profesjonalizm obsługi sklepu. Wielu klientów powraca po kolejne edycje produktów, często podkreślając wieloletnią lojalność.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinietheclimb.pl
Bei Kalender-Bestellung auf die Sprache achten
Wichtig beim Kalender wäre, dass man im Shop die benötigte Sprache auswählen kann. Dank Kulanz habe ich anstatt des versehentlich bestellten - polnischen Kalenders, auch den internationalen bekommen. Super Bilder, immer eine Freude anzusehen.
Fantastyczna komunikacja, zarówno telefoniczna jak i sms’owa. Ekspresowa wysyłka. Bardzo dziękuję 🤩. Polecam serdecznie
Od kilku lat kalendarze wydawane przez The Climb prezentują najpiękniejsze trasy kolarskie Hiszpanii i Włoch, zachwycają niezmiennie swoją jakością i klimatem. Każda strona emanuje pasją do kolarstwa, znakomitym wyczuciem estetyki oraz dbałością o detale. Fotografie urzekają światłem, kolorami i różnorodnością krajobrazów – od słonecznych wybrzeży, przez serpentyny górskie, aż po urokliwe miasteczka ukryte między wzgórzami.
Te kalendarze są inspiracją do planowania własnych wypraw, ale też codzienną dawką piękna, która poprawia nastrój i przypomina, jak niezwykła potrafi być kolarska przygoda. To wyjątkowe wydawnictwo, które z pełnym przekonaniem polecam każdemu miłośnikowi dwóch kółek.
Dostawa dotarła terminowo. Plakaty wysokiej jakości. Cała transakcja przebiegła bez problemów. Polecam
Prezent
To był prezent dla brata który jest zapalonym kolarzem. Bardzo mu się podobał album. Ja tylko widziałem pdf ale też jest super.
ekspresowa wysyłka, papier wysokiej jakości, podobnie jak sam plakat. Prezentuje się pięknie na ścianie
Kolejny raz korzystam z zakupu kalendarzy z theclimb.pl. Zamówienie zostało zrealizowane wzorowo. Kalendarze dotarły bardzo szybko, starannie zapakowane i w idealnym stanie. Dodatkowo dostałem jeszcze plakat :)
Zdecydowanie polecam zarówno produkty jak i obsługę sklepu.
Piękne wydanie i faktura strony. Mnóstwo treści, śliczne zdjęcia
Dla mnie rower jest częścia ciała, więc w kuchni musi wisieć TEN kalendarz.
Ekspresowa wysyłka zgodnie z zamówieniem
Piękna książka, bogata w treść, piękne zdjecia
Wzorowo
Dzięki 😀. Super książki.
Bardzo szybka przesyłka, świetna jakość kalendarza.
Pięknie wydany album i super szybka dostawa. Kupowałam ma prezent dla fana rowerowych wycieczek i to był strzał w dziesiątkę. Prezent zrobił furorę na urodzinowym przyjęciu.
Piękny album i terminowa wysyłka. Polecam serdecznie