12 maj 2024
Pompkę zakupiłem z myślą o wysysaniu powietrza z materaca. Główną przyczyną była walka z materacem i ugniatanie kolanami w celu ścisłego zwinięcia i spakowania do worka transportowego. Jak dotąd, nierzadko musiałem trzykrotnie zwijać materac a i tak okazywało się, że ledwo dawał się spakować. Pompka wysysa materac do maksimum, tworząc z niego niemal arkusz blachy, który bez problemu można zwinąć w wałek i spakować do worka. Funkcja pompowania działa równie błyskawicznie. Może nie jest najtańsza, ale zyskujemy również powerbank, co pozwoli zredukować ilość rzeczy oraz wagę pakunku. Co do wytrzymałości to nie wiele mogę jeszcze napisać.
Towar kupiłem z odbiorem w sklepie więc bez opcji zwrotu. Pompka Thermarest Mini Pump okazała się niewypałem. Mimo, że w opisie napisano, ze napompuje regular w 3 minut, nie zrobi tego nawet w 15. Poszedłem do sklepu i mówię, że zwrócić nie mogę ale w takim razie chcę skorzystać z rękojmi z żądaniem zwrotu środków. Pan w sklepie zasłonił się wewnętrznym regulaminem i powiedział, ze przy rękojmi mogę co najwyżej dostać prawo wykorzystania śordków w 30 dni w ich sklepie. Jaja k...wa jakieś. I to ma być profesjonalny sklep? Zmuszony mnie do zgłoszenia reklamacji w ramach gwarancji. Kpiny. Domyślam się, że człowiek nic nie winny ale firma jako taka ma w bani prawa konsumenta. Stanowczo odradzam zakupy tutaj. Sprawę zaś adresuję do UOKiK.
Opinie nt. sklepu 8a.pl
Opinia
8a to super sklep dla aktywnych. Ogromny wybór najlepszych marek dla wszystkich aktywności. 8a działa błyskawicznie w kwestii dostawy jak i zwrotu.Mozna zawsze liczyć na fachową poradę i ciągle nowe promocje.
Uwielbiam robić zakupy w 8a.
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
Dziękujemy za ocenę i zaufanie, to dla nas wiele znaczy! : )
16 paź 2024
Termos świetny, dobrze trzyma ciepło a ja pije tylko gorącą kawę. Kupiłam nowy po roku codziennego używania, bo zrobil się ciemny od kawy, obawiałam się czy nie dochodzi do jakiejś reakcji. Oczywiście kupiłam identyczny.
17 paź 2024
Super, że zakup okazał się udany. Dziękujemy za ocenę! : )
4 paź 2024
Kupuję tutaj od 40 lat i pewnie tak będzie dalej. Ale dajcie możliwość wyboru formy dostawy przed podawaniem adresu wysyłki. Najpierw pracowicie wpisałem dwa adresy, a potem się okazało, że mogę wybrać paczkomat.
4 paź 2024
Dziękujemy za pozytywną ocenę i komentarz! Jeśli chodzi o kwestie dostawy, nie planujemy takich zmian, niemniej jednak przekażmy sugestie komu trzeba. Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że nawet jeśli dostawa ma być do punktu, to wymagane jest podanie danych adresowych. : )
8 paź 2024
Długi czas ładowania strony
Przechodząc do koszyka i w dalsze kroki realizacji płatności strona jest trochę wolna. Nie mogłem zrobić zakupów wieczorem dopiero następnego dnia. Koszyk był zachowany.
10 paź 2024
Dziękujemy za wysoką ocenę. Nie odnotowaliśmy w tym terminie żadnych problemów ze stroną, nie mniej jednak zwrócimy na to uwagę w przyszłości.
propozycje rozwoju
Wszystko mi się podobało, poza koniecznością wpisywania adresu, skoro zamawiam z odbiorem w punkcie + brak automatycznego zaciągania danych firmie po nipie
11 godzin temu
Pięknie dziękujemy za ocenę oraz za wszelkie uwagi. Na pewno przekażemy je do odpowiedniego działu. : )
Zawsze daje Wam max⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️
Za jakość produktów, expresowe wysyłki, świetnie działającą stronę, fajne treści. Mój ulubiony sklep internetowy♥️
11 godzin temu
wybór naszego sklepu. : )
12 godzin temu
bardzo przejrzysta i zrozumiała strona internetowa. Dobór rozmiaru obuwia nie sprawia żadnego problemu. Poza tym ekspresowa dostawa. Gratuluję!
11 godzin temu
Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną recenzje, to dla największa nagroda i motywacja do dalszej pracy. : )
9 paź 2024
Super sklep fajnie się tam kupuje super obsługa i jak miałem problem towar mi wymienili sklepie z pasją 👍
10 paź 2024
Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić oczekiwania. Dziękujemy za ocenę i wybór naszego sklepu. : )
Wszystko super tylko po co mam podawac dane do faktury jak chcę tylko paragon?
Chyba lekka przesada.
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię! Dane są potrzebne do wystawienia faktury imiennej, która generuje się automatycznie dla każdego zakupu. Dziękujemy za wyrozumiałość!
18 paź 2024
Jestem bardzo zadowolona
Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu. Bardzo dobra jakość zakupionego produktu.
Odpowiedź ze sklepu 8a.pl
Jesteśmy wdzięczni za wsparcie! Dziękujemy za wybór naszego sklepu i za pozytywną opinię. :)