Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką wysyłkę i dostawę. Produkty otrzymywane przez klientów są generalnie wysokiej jakości i zgodne z opisem. Wielu klientów docenia atrakcyjne, konkurencyjne ceny oferowanych produktów. Klienci często doceniają sprawny kontakt ze sprzedawcą i informowanie o statusie zamówienia. Opinie na temat obsługi klienta są mieszane – niektórzy doceniają kontakt i pomoc, inni narzekają na brak wiedzy lub trudności z uzyskaniem informacji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekronos-shop.pl
Proponuje zastosować filtracje wielkości zamawianego produktu do metod wysylek. Tak jak w moim przypadku, paczka utknela na poczcie bo punkt odbioru (zabka) nie obsluguje tej wiadomości paczek. No i niestety gdybym nie interweniowal to nie wiadomo jak dlugo bym czekal na przesyłkę. Na szczęście pani na infolinii szybko ogarnęła temat
Poprostu nie mam żadnych zastrzeżeń do produktu oraz do sklepu wszystko przebiegło beż problemu.Polecam ten sklep.
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. To nie jest nasz pierwszy zakup na Kronos i na pewno nie ostatni
Bardzo polecam, szybka realizacja, bardzo sprawna obsługa, produkt wysokiej jakości.
Szybka realizacja zamówienia. Kontakt z dostawcą w sprawie zmiany sposobu dostawy.
Kask rowerowy w odpowiednim kolorze, porządnie zapakowany, szybka dostawa
Kubek świetny, kawa b.ciepla przez 6 godz.Powinien być lepiej spakowany do transportu bo wieczko z brzegu się obtluklo.
Śpiwór jest super. Zamówiłam drugi 🙂 . Sprzedawca informował o kolejnych krokach przesyłki. Polecam 🙂
super sprawny zakup, szybka dostawa, dobra cena do jakości
Przesyłka bardzo szybka,towary zgodny z opisem .polecem
Super hulajnoga wnuczek zadowolony.Polecam 100% pozytyw.👍
Bardzo szybka wysyłka. Super kontakt ze sprzedającym.
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.
Bardzo dobra jakość i szybka wysyłka
Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem polecam
Polecam sklep. Bardzo dobry i szybki kontakt.
Córka zadowolona, kolor pasuje i wygodne.
Polecam,szybka wysyłka.Towar zgodny z opisem
cena, jakosc produktu , szybka realizacja zamówienia
Szybka obsługa. Plecak i pozostałe przedmioty kupiłem najtaniej. Jednak obsługa klienta kuleje. Nie znają się na przedmiotach które sprzedają. Ciężko uzyskać jakąkolwiek informacje.