kronos-shop.pl

2806 – łączna liczba opinii od 1 sie 2016

Ważny od: 24 sie 2016
kronos-shop.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często doceniają szybki czas realizacji zamówień i dostawę. Jakość produktów jest często chwalona i spełnia lub przekracza oczekiwania klientów. Obsługa klienta jest opisywana jako miła, kompetentna i profesjonalna. Większość klientów potwierdza, że otrzymane produkty są zgodne z opisem lub przewyższają oczekiwania. Kontakt ze sklepem jest oceniany jako szybki i sympatyczny, co ułatwia rozwiązywanie problemów.

Opiniekronos-shop.pl

Proponuje zastosować filtracje wielkości zamawianego produktu do metod wysylek. Tak jak w moim przypadku, paczka utknela na poczcie bo punkt odbioru (zabka) nie obsluguje tej wiadomości paczek. No i niestety gdybym nie interweniowal to nie wiadomo jak dlugo bym czekal na przesyłkę. Na szczęście pani na infolinii szybko ogarnęła temat

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i konkretną sugestię! 😊 Możliwość wygodniejszego filtrowania produktów według wielkości to bardzo cenna uwaga. Przekażemy ją dalej - takie podpowiedzi od klientów pomagają nam ulepszać sklep.

Żaluzje THERMO

Żaluzje bardzo fajnej jakości, plastiki mogłyby być z mocniejszego materiału, bo jeden się uchwyt złamał, więc fajnie by było, żeby chociaż jedna sztuka w zapasie była, ale generalnie całokształt na duży plus. Jestem zadowolona. Towar dobrze zabezpieczony, szybka wysyłka.

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że jakość żaluzji została dobrze oceniona. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą wykonania – takie spostrzeżenia pomagają nam lepiej oceniać oferowane produkty.
POLECAM!! Zarówno kontakt ze sklepem jak i realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. :) szybko, sprawnie i bez zastrzeżeń. POLECAM.

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Bardzo dziękujemy za tak zdecydowane polecenie! 😊 Cieszymy się, że zarówno kontakt z naszym sklepem, jak i realizacja zamówienia zostały tak dobrze ocenione. Zapraszamy ponownie!
Super, Polecam zakupy przyjemne, bez problemów ,bardzo szybka dostawa ,jestem zadowolona,towar spełnia moje oczekiwania.

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie! 😊 Cieszymy się, że zakupy przebiegły przyjemnie, sprawnie i bez żadnych problemów. Dokładnie na takim doświadczeniu naszych klientów nam zależy!

Wzór do naśladowania

To już mój drugi zakup w firmie Kronos i za każdym razem przebiegł on perfekcyjnie. Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany... Myślę, że wiele firm prowadzących sklepy internetowe powinny się uczyć takiej obsługi

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Bardzo dziękujemy za tak wyjątkową opinię! 😊 Tym bardziej cieszy nas, że to już kolejny zakup w Kronos i ponownie wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Dobry kontakt, szybka realizacja i sprawna obsługa to standard, do którego chcemy dążyć przy każdym zamówieniu. Dziękujemy za zaufanie i tak mocne polecenie!

Zakup termosu.

Szybka i sprawna wysyłka. Termos bardzo dobrej jakości - już użyty. Dobra cena. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie !

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że wysyłka przebiegła szybko i sprawnie, a termos zrobił dobre wrażenie. Mamy nadzieję, że będzie świetnie trzymał temperaturę i dobrze sprawdzi się na co dzień!
Bardzo dobra jakość niska cena polecam po otwarciu paczki byłam zaszokowana że jest tak porządny towar i niedrogi

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! ⭐ Bardzo nas cieszy, że jakość produktu i atrakcyjna cena zostały tak dobrze ocenione. Dziękujemy za polecenie!
Wysyłka ekspresowa. Paczka doszła na drugi dzień w idealnym stanie.Mimo drobnych kłopotów z płatnością na stronie, wszystko ogarnięte raz dwa. Bardzo miła obsługa! Polecam!

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Ekspresowo wysłane i ekspresowo docenione! 😊 Dziękujemy za świetną ocenę. Cieszymy się, że paczka dotarła tak szybko!

Mikołaj

Super hulajnoga dla mojego 5 letniego wnuka Mikołaja. Dziękuję duży Mikołaj. Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Ogromnie nas cieszy, że hulajnoga okazała się trafionym wyborem dla wnuka! 😊 Życzymy mu mnóstwa radości, bezpiecznej jazdy i wielu wspaniałych przejażdżek! 🛴

Dobry wybór

Zamówione rzeczy zgodne z opisem, a nawet lepsze niż się spodziewałam, dostarczone ekspresowo.

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że zamówione produkty okazały się dobrym wyborem i spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Plecak bardzo dobrej jakości w bardzo dobrej cenie. Dostawa błyskawiczna

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Bardzo dziękujemy za świetną opinię! 😊 Cieszymy się, że plecak zrobił tak dobre wrażenie pod względem jakości i spełnił oczekiwania. Mamy nadzieję, że będzie dobrze służył przez długi czas!
Udany zakup, szybka realizacja zamówienia. Synek zadowolony z drewnianej kolejki :)

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Bardzo dziękujemy za świetną ocenę! 😊 Cieszymy się, że zakup okazał się udany, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Życzymy dużo radości z produktu!
Plecak bardzo pakowny i lekki. Jakość wykonania bardzo dobra. Polecam

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie! 😊 Cieszymy się, że plecak przypadł Pani do gustu zarówno pod względem pojemności, lekkości, jak i jakości wykonania. Niech dobrze służy na co dzień i podczas wyjazdów!

A.M

Miła i kompetentna Pani przy telefonie we wszystkim pomogła

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 😊 Szczególnie cieszy nas, że pomoc naszej obsługi zostały tak dobrze ocenione. Przekażemy pochwałę dalej - takie opinie naprawdę motywują cały zespół!
Szybka i sprawna obsługa zamówienia. Nie ma się do czego przyczepić.

Dziękujemy za świetną opinię! 😊
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Dziękujemy za świetną ocenę i polecenie! ⭐ Najważniejsze, że otrzymany towar był zgodny z zamówieniem i spełnił oczekiwania.
Pełny profesjonalizm, polecam.

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Bardzo dziękujemy za tak mocne polecenie! ⭐ Cieszymy się, że obsługa zasłużyła na miano pełnego profesjonalizmu. Takie słowa naprawdę motywują nas do dalszej pracy!
Szybka dostawa, dobry kontakt

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Dziękujemy za świetną opinię! 😊 Cieszymy się, że zarówno tempo dostawy, jak i kontakt z nami spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Bardzo dobra jakość produktu,szybka dostawa.

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Dziękujemy za świetną opinię! ⭐ Cieszymy się, że zarówno jakość produktu, jak i szybkość dostawy zasłużyły na najwyższą ocenę. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Jest Ok. Jeszcze nie sprawdziłam bo to na prezent , ale opakowanie u viezar sam mówi za siebie xd jest gites . .

Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! 😊 Cieszymy się, że wszystko jest w porządku. Mamy nadzieję, że prezent okaże się trafiony i sprawi dużo radości!

• +48784540652
  • kronos-shop.pl
  • sklep@kronos-shop.pl
  • Śrem, POL

Oferujemy bogaty asortyment sprzętu sportowego oraz narzędzi turystycznych. Zamów już dziś