Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oklein, podkreślając ich trwałość, wygląd i wyczuwalną strukturę. Wielu klientów bardzo pozytywnie ocenia szybkość realizacji zamówienia i wysyłki. Klienci doceniają możliwość zamówienia próbek oraz ich estetyczne przygotowanie i prezentację. Wielu klientów podkreśla solidne, eleganckie i bezpieczne zapakowanie przesyłek oraz próbek. Opinie klientów na temat obsługi są bardzo pozytywne, chwaląc kontakt oraz profesjonalizm firmy. Klienci często podkreślają, że okleiny są łatwe w aplikacji, nawet dla początkujących.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieresimdo.pl
Bardzo dobrej jakości okleiny. Zamawiałem trzy różne: drewnopodobną, strukturę kamienia i jednolitą. Wszystkie bardzo dobrze się formowały. Nawet duże formaty (295x75) klejone w trudnych obszarach typu blat kuchenny, gdzie są wycięcia na zlew i płytę dają się wyprowadzić opalarką. Klej bardzo dobrze trzyma nawet jak musimy zerwać okleinę i drugi raz przykleić. Łatwo czyszczą się z brudu (miałem plamy od rdzy z zawiasów frontów i smaru z prowadnic szuflad i zeszło bez śladu płynem i szmatką). Bardzo przydatna funkcja na stronie „zaplanuj projekt” i „plan zapotrzebowania”. Znacznie ułatwia to samodzielne przycinanie i nie ma stresu, że coś za mało wymierzyliśmy, wystarczy do zmierzonych wymiarów dodać sugerowane filmikiem instruktarzowym marginesy. Rolki przychodzą zapakowane w solidny karton, a przy dużym zamówieniu wszystko nawinięte jest na jedną co zmniejsza ilość opakowań.
Bardzo dobrej jakości okleiny. Nie jest to zwykła cienka okleina, jakich pełno na rynku, tylko porządnej jakości produkt. Super, że można zamówić próbki, dzięki którym idealnie można dobrać pasujący wzór i kolor okleiny. Szybka wysylka. Polecam
Front meblowy
Pierwszy raz w życiu oklejałem folią. W tym przypadku front meblowy. Jak dla laika folia super. Po niżej zdjęcia.
próbki dotarły sprawnie, zaskoczona jestem pozytywnie jakością oklein meblowych; pod palcami wyczuwa się strukturę, nie jest to gładka folia (jak bywało wcześniej) - jakość oceniam na SUPER
Bardzo dobra jakość, okleina twarda, bardzo dobrze się nakłada i pięknie imituje drewno,cudna;)
wszystko jest w porządku
sprawna przesyłka i porządne zapakowanie
Dostałem próbki folii , wszytko na najwyższym profesjonalnym poziomie , świetnie przedstawione. Na pewno kupię w najbliższym czasie :)
Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Dostałam próbki , są rewelacyjne , mierzę ile metrów potrzebuje i zamawiam . Warto
Szybko dobrze zabezpieczone
Szybko dobrze zapakowani