dealmeble.pl

493 reviews since 22 lis 2024

Ważny od: 22 lis 2024
dealmeble.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą solidność, staranność i wysoką jakość wykonania mebli. Obsługa klienta oceniana jest w większości bardzo pozytywnie jako profesjonalna, pomocna i uprzejma. Doceniana jest także możliwość zamówienia mebli na wymiar oraz ich indywidualnej konfiguracji. Dostawa i zabezpieczenie przesyłek zwykle wyróżniają się terminowością i starannością. Opinie dotyczące montażu są przeważnie pozytywne, podkreślając łatwość składania oraz czytelność instrukcji. Wygląd mebli, ich estetyka i nowoczesny design spotykają się z uznaniem klientów, którzy cenią zgodność produktu z projektem oraz elegancki efekt końcowy. Wielu klientów zwraca również uwagę na funkcjonalność mebli i ich wygodę w użytkowaniu. Sporadycznie pojawiają się uwagi do wykończenia mebli lub użytych materiałów. Pojedyncze osoby zgłaszają też poważne zastrzeżenia do kontaktu z obsługą klienta. W kilku przypadkach odnotowano zastrzeżenia dotyczące zabezpieczenia przesyłek podczas rozładunku. Czasami klienci wskazują na brakujące lub niejasne instrukcje montażu oraz drobne trudności w składaniu.

Opiniedealmeble.pl

Zamówiliśmy szafę na wymiar i jesteśmy bardzo zadowoleni z całej realizacji. Wszystkie paczki dotarły kompletne, niczego nie brakowało i co najważniejsze, nie było żadnych uszkodzeń. Szczególnie obawialiśmy się o lustro, ale zupełnie niepotrzebnie - szafa dotarła w stanie idealnym. Dostawa była terminowa, cała realizacja przebiegła bez żadnych problemów. Całość oceniamy bardzo dobrze i z pewnością jeszcze wrócimy do tego sklepu. Serdecznie polecamy!
Bardzo fajna i przejrzysta strona, duży plus za ogromny wybór tkanin naprawdę jest w czym wybierać! 😊 Super że można zamówić wzorniki, bo przy zakupie dużo łatwiej wtedy zdecydować się na konkretny kolor i materiał. Jakość mebli bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Wszystko jest wykonane naprawdę starannie i wygląda dokładnie tak jak sobie wymarzyłam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i zdecydowanie polecam! ❤️

Brak otworów i elementów mocujących dodatkową półkę

Do dodatkowej półki nad drążkami w lewej części szafy nie było przygotowanych wywierconych otworów pod kołki i śruby (ani w półce ani w ściankach szafy) oraz nie zostały dołączone do niej dołączone śruby i kołki. Dodatkowo otworki na drążki były przygotowywane w miejscu, które nie brało pod uwagę miejsca montażu wyżej wspomnianej dodatkowej półki co również skutkowało koniecznością samodzielnego wymierzenia i nawiercenia dziurek w odpowiednich miejscach na drążek pod półką.
Zakup sofy modułowej Velis był świetnym wyborem. Już na etapie konfiguracji mogliśmy liczyć na pomoc bardzo miłej i cierpliwej pani w showroomie, która doradziła nam rozwiązanie idealnie pasujące do naszego salonu. Sama sofa jest solidnie wykonana, bardzo wygodna, montaż okazał się szybki i bezproblemowy. Cały proces zakupu przebiegł sprawnie, dlatego z czystym sumieniem polecam ten sklep.

Wszystko super, szafa pierwsza klasa!

Bardzo fajny wybór na stronie, łatwo można skonfigurować wszystko pod siebie. Moja szafa dotarła dokładnie taka jak w zamówieniu, wymiary zgadzają się co do centymetra, więc wpasowała się idealnie tam, gdzie miała stać. Zdecydowałem się na dopłatę do systemu tory plus i to była świetna decyzja. Drzwi chodzą cicho i płynnie, bez żadnego oporu. Jeśli ktoś się waha, to z własnego doświadczenia powiem, że naprawdę warto było dopłacić te parę groszy dla takiego komfortu.
Sofa Helio prezentuje się bardzo solidnie i stylowo. Widać, że została wykonana z dbałością o szczegóły, a jej wygląd zdecydowanie odpowiada jakości. Jestem bardzo zadowolona z tego, jak wygląda w moim salonie. To jeden z tych zakupów, których naprawdę nie żałuję. Zdecydowanie polecam sofę Helio każdemu, kto szuka połączenia pięknego wyglądu, wygody i elegancji.
Ogólnie szafa wygląda w porządku .Jednak sposób montażu nie jest najprostszy ,a opisy dotyczą wielu produktów podobnych z oferty , a nie tego konkretnego, który zamówiono. Jakość jest w miarę ok, niestety szuflady zbudowane bardzo słabo, na prowadnicach najprostszych i najtańszych. Strach włożyć do szuflady więcej rzeczy niż kilka koszulek, bo się zapadnie..krzywo zamontowane rączki do drzwi..tak było na gotowo .super jest to,że można zamówić szafę w idealnych wymiarach do moich potrzeb.
Obsługa klienta profesjonalna i pomocna na każdym etapie, od doradztwa przy wyborze projektu aż po finalizację zamówienia. Kontakt przebiegał sprawnie, wszystkie pytania szybko uzyskały odpowiedź. Dostawa odbyła się terminowo, meble były dobrze zabezpieczone i dotarły w idealnym stanie. Sama szafa została wykonana bardzo starannie i w pełni odpowiada moim oczekiwaniom.
Zamówiona szafa dotarła bardzo dobrze zabezpieczona. Duży plus za możliwość skonfigurowania jej pod siebie od wymiarów, przez kolor po wszystkie dodatki. Szuflady działają płynnie, cichy domyk sprawdza się super, wszystko działa jak należy. Montaż jak to montaż były małe zagwozdki podczas składania, ale finalnie mąż uwinął się z całością w jedno popołudnie. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu i na pewno możemy polecić :)
Długo szukałem firmy, która wykona drzwi przesuwne na wymiar do mojego nietypowego otworu. Bardzo się cieszę, że trafiłem właśnie na tę firmę. Od samego początku wszystko przebiegało bardzo profesjonalnie. Na infolinii otrzymałem fachową pomoc i doradztwo dotyczące wyboru odpowiedniego wymiaru drzwi. Cały proces realizacji zamówienia, od konsultacji po dostawę, przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Efekt końcowy przeszedł moje oczekiwania. Drzwi są solidnie wykonane, system jezdny jest wysokiej jakości, wszystko działa płynnie i bez żadnych zacięć. Zdecydowanie polecam tę firmę każdemu, kto szuka drzwi przesuwnych na wymiar i ceni sobie profesjonalną obsługę oraz wysoką jakość wykonania.

Jestem bardzo zadowolony z szafy wykonanej na wymiar. Wszystko zostało dokładnie dopasowane do pomieszczenia, a jakość wykonania jest naprawdę bardzo dobra. Szafa prezentuje się elegancko, jest funkcjonalna i pojemna. Montaż przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów. Widać dbałość o szczegóły i solidne wykonanie. Zdecydowanie polecam!
Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Zamówiony przeze mnie chesterfield okazał się najwygodniejszym meblem, jaki do tej pory miałam. Pikowania są wykonane bardzo starannie i widać dbałość o każdy detal. Duży plus również za obsługę bardzo miłą i pomocną. Otrzymałam fachowe doradztwo przy wyborze tkaniny, a możliwość zamówienia próbek materiałów była świetnym rozwiązaniem. Dzięki temu dużo łatwiej było mi zdecydować się na odpowiedni kolor. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z pewnością mogę polecić ten sklep każdemu, kto szuka pięknych i solidnie wykonanych mebli.
To już moje kolejne zakupy w tym sklepie i po raz kolejny jestem w pełni zadowolony. Meble są bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem i starannie wykonane. Na duży plus zasługuje również obsługa klienta, zawsze miła, pomocna i profesjonalna. Dostawa za każdym razem była terminowa, panowie dostarczający meble byli uprzejmi i wszystko przebiegło sprawnie.
Największy plus to możliwość skonfigurowania szafy pod siebie. Czas realizacji jak na mebel robiony na zamówienie był naprawdę szybki. Obsługa bardzo miła, wszystko spokojnie wyjaśnili i podpowiedzieli na co warto zwrócić uwagę przy składaniu zamówienia. Sama szafa jest porządnie wykonana i przyjechała dobrze zabezpieczona, więc dotarła w idealnym stanie.
Narożnik nubo jak najbardziej na plus. Tkanina vito bardzo przyjemna w dotyku, całość prezentuje się naprawdę dobrze. Jak materiał będzie się zachowywał po dłuższym czasie, to się dopiero okaże, ale póki co jesteśmy zadowoleni. Najlepszy narożnik, jaki do tej pory mieliśmy :)
Narożnika nubo jest naprawdę wygodny, dokładnie taki, jakiego szukaliśmy ❤️ Tkanina jest bardzo przyjemna w dotyku, przy tym pięknie się prezentuje i robi efekt „wow”😊 Każdy kto nas odwiedza zachwyca się narożnikiem i pyta, skąd go mamy. Zdecydowanie polecamy!!
Kupowałem tu szafę i szczerze polecam. Konfigurator 3D na stronie robi robotę, projekt w 100% pokrywa się z tym, co przyjechało. Płyta solidna, cała konstrukcja swoje waży ale jest bardzo stabilna. Montaż też pozytywnie mnie zaskoczył, bo poszedł gładko i bez nerwów.
Zamówiłem szafę uchylną na wymiar i jestem bardzo zadowolony z efektu. Najbardziej podobała mi się możliwość samodzielnego zaprojektowania szafy na stronie. Szafa jest dobrze wykonana, wszystko wygląda estetycznie i zgodnie z projektem. Całość prezentuje się naprawdę fajnie.
Świetny sklep i bardzo duży wybór mebli. Zamówiony narożnik jest bardzo komfortowy zarówno do siedzenia, jak i do spania. Najwięcej czasu zajęło mi wybranie tkaniny, bo wybór był naprawdę ogromny. Postawiłam na venus velvet i był to świetny wybór jest przyjemna i wygląda elegancko. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i chętnie polecam ten sklep.

Lamele i obsługa reklamacji fatalna

Niestety moje doświadczenie z DealMeble było bardzo rozczarowujące. Jedyne co prezentuje się dobrze, to same skrzydła. Największy problem dotyczył lameli (Model PRIMA, lamele Dąb Artisan). Otrzymałam wszystkie lamele z praktycznie identycznym, bardzo charakterystycznym wzorem sęka. Po zamontowaniu efekt wyglądał sztucznie i nienaturalnie oraz wyraźnie odbiegał od wyglądu drewna prezentowanego na wizualizacjach i w reklamie drzwi - załączam zdjęcia otrzymanych lameli oraz wizualizacji z instagrama, można też porównać z wizualizacją bezpośrednio na stronie. Problemów było niestety więcej. Przy dużym skrzydle 90 cm zdecydowałam się na własny koszt dokupić solidniejsze elementy montażowe, ponieważ po zamontowaniu na częściach dostarczonych w zestawie duże i ciężkie skrzydło po prostu "latało" i wyglądało jakby zaraz miało wylecieć z rolek. Kolejny minus to sposób montażu listwy maskującej. Zastosowane w narożnikach plastikowe elementy powodują, że drzwi nie mogą dosunąć się do ściany– w moim przypadku pozostaje około 3 cm szczeliny! Jest to rozwiązanie, o którym zdecydowanie chciałabym wiedzieć przed zakupem. Sama reklamacja również była rozczarowująca. Sklep odpowiedział dopiero po ustawowym terminie, mimo późniejszego pisemnego potwierdzenia uznania reklamacji nie chciał wypłacić uzgodnionej rekompensaty za lamele (które ostatecznie im odesłałam i kupiłam nowe gdzie indziej). Sprawę musiałam skierować do Miejskiego Rzecznika Konsumentów i dopiero po jego pisemnej interwencji sklep wypłacił uzgodnioną kwotę, która ledwo pokryła zakup nowych lameli. Podsumowując: same skrzydła wizualnie mi się podobają (kupowałam 3 sztuki), są solidne, ale jakość lameli, elementów montażowych, konstrukcja mocowania listwy maskującej oraz sposób obsługi reklamacji pozostawiły duży niesmak. Przy produkcie w tej cenie oczekiwałam znacznie lepszej kontroli jakości i dopracowania szczegółów.

DealMeble.pl – miejsca, gdzie komfort spotyka się z elegancją. Oferujemy starannie wyselekcjonowane meble, które łączą funkcjonalność z nowoczesnym designem, idealnie wpisując się w potrzeby Twojego d...