dealmeble.pl

Opinie łącznie (419) Opinie (378) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania mebli, solidność materiałów i staranne wykończenie. Opinie klientów doceniają również profesjonalną, pomocną i miłą obsługę na każdym etapie zamówienia. Bardzo chwalona jest możliwość indywidualnej konfiguracji oraz idealne dopasowanie mebli do potrzeb i wymiarów. Dostawy najczęściej przebiegają terminowo i bezproblemowo. Wygląd i estetyka mebli są szeroko doceniane, szczególnie za elegancki design i zgodność z zamówieniem. Wiele recenzji podkreśla również komfort użytkowania oraz wygodę oferowanych produktów, zwłaszcza narożników, sof i łóżek. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawach lub niewystarczającego zabezpieczenia przesyłek. Opinie dotyczące montażu są podzielone – część klientów zgłasza trudności i niejasności związane ze składaniem oraz instrukcjami.

Opiniedealmeble.pl

Zakup sofy modułowej Velis był świetnym wyborem. Już na etapie konfiguracji mogliśmy liczyć na pomoc bardzo miłej i cierpliwej pani w showroomie, która doradziła nam rozwiązanie idealnie pasujące do naszego salonu. Sama sofa jest solidnie wykonana, bardzo wygodna, montaż okazał się szybki i bezproblemowy. Cały proces zakupu przebiegł sprawnie, dlatego z czystym sumieniem polecam ten sklep.

Wszystko super, szafa pierwsza klasa!

Bardzo fajny wybór na stronie, łatwo można skonfigurować wszystko pod siebie. Moja szafa dotarła dokładnie taka jak w zamówieniu, wymiary zgadzają się co do centymetra, więc wpasowała się idealnie tam, gdzie miała stać. Zdecydowałem się na dopłatę do systemu tory plus i to była świetna decyzja. Drzwi chodzą cicho i płynnie, bez żadnego oporu. Jeśli ktoś się waha, to z własnego doświadczenia powiem, że naprawdę warto było dopłacić te parę groszy dla takiego komfortu.
Ogólnie szafa wygląda w porządku .Jednak sposób montażu nie jest najprostszy ,a opisy dotyczą wielu produktów podobnych z oferty , a nie tego konkretnego, który zamówiono. Jakość jest w miarę ok, niestety szuflady zbudowane bardzo słabo, na prowadnicach najprostszych i najtańszych. Strach włożyć do szuflady więcej rzeczy niż kilka koszulek, bo się zapadnie..krzywo zamontowane rączki do drzwi..tak było na gotowo .super jest to,że można zamówić szafę w idealnych wymiarach do moich potrzeb.
Obsługa klienta profesjonalna i pomocna na każdym etapie, od doradztwa przy wyborze projektu aż po finalizację zamówienia. Kontakt przebiegał sprawnie, wszystkie pytania szybko uzyskały odpowiedź. Dostawa odbyła się terminowo, meble były dobrze zabezpieczone i dotarły w idealnym stanie. Sama szafa została wykonana bardzo starannie i w pełni odpowiada moim oczekiwaniom.
Zamówiona szafa dotarła bardzo dobrze zabezpieczona. Duży plus za możliwość skonfigurowania jej pod siebie od wymiarów, przez kolor po wszystkie dodatki. Szuflady działają płynnie, cichy domyk sprawdza się super, wszystko działa jak należy. Montaż jak to montaż były małe zagwozdki podczas składania, ale finalnie mąż uwinął się z całością w jedno popołudnie. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu i na pewno możemy polecić :)
Długo szukałem firmy, która wykona drzwi przesuwne na wymiar do mojego nietypowego otworu. Bardzo się cieszę, że trafiłem właśnie na tę firmę. Od samego początku wszystko przebiegało bardzo profesjonalnie. Na infolinii otrzymałem fachową pomoc i doradztwo dotyczące wyboru odpowiedniego wymiaru drzwi. Cały proces realizacji zamówienia, od konsultacji po dostawę, przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Efekt końcowy przeszedł moje oczekiwania. Drzwi są solidnie wykonane, system jezdny jest wysokiej jakości, wszystko działa płynnie i bez żadnych zacięć. Zdecydowanie polecam tę firmę każdemu, kto szuka drzwi przesuwnych na wymiar i ceni sobie profesjonalną obsługę oraz wysoką jakość wykonania.
Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Zamówiony przeze mnie chesterfield okazał się najwygodniejszym meblem, jaki do tej pory miałam. Pikowania są wykonane bardzo starannie i widać dbałość o każdy detal. Duży plus również za obsługę bardzo miłą i pomocną. Otrzymałam fachowe doradztwo przy wyborze tkaniny, a możliwość zamówienia próbek materiałów była świetnym rozwiązaniem. Dzięki temu dużo łatwiej było mi zdecydować się na odpowiedni kolor. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z pewnością mogę polecić ten sklep każdemu, kto szuka pięknych i solidnie wykonanych mebli.
To już moje kolejne zakupy w tym sklepie i po raz kolejny jestem w pełni zadowolony. Meble są bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem i starannie wykonane. Na duży plus zasługuje również obsługa klienta, zawsze miła, pomocna i profesjonalna. Dostawa za każdym razem była terminowa, panowie dostarczający meble byli uprzejmi i wszystko przebiegło sprawnie.
Największy plus to możliwość skonfigurowania szafy pod siebie. Czas realizacji jak na mebel robiony na zamówienie był naprawdę szybki. Obsługa bardzo miła, wszystko spokojnie wyjaśnili i podpowiedzieli na co warto zwrócić uwagę przy składaniu zamówienia. Sama szafa jest porządnie wykonana i przyjechała dobrze zabezpieczona, więc dotarła w idealnym stanie.
Świetny sklep i bardzo duży wybór mebli. Zamówiony narożnik jest bardzo komfortowy zarówno do siedzenia, jak i do spania. Najwięcej czasu zajęło mi wybranie tkaniny, bo wybór był naprawdę ogromny. Postawiłam na venus velvet i był to świetny wybór jest przyjemna i wygląda elegancko. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i chętnie polecam ten sklep.
Jeśli ktoś szuka szafy pod wymiar, to z czystym sumieniem polecam ten sklep. Obsługa na piątkę z plusem, świetnie pomogli mi wszystko zaplanować. Mebel jest zrobiony super dokładnie, z solidnych materiałów i jest mega stabilny. Wszystko spasowane idealnie, jakość pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona!
Wczoraj dotarła do nas szafa i jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Przesyłka przyszła nawet szybciej, niż się spodziewaliśmy. Mebel był dobrze zabezpieczony, instrukcja montażu czytelna, a wszystkie elementy kompletne. Złożenie szafy przebiegło bez żadnych problemów :)

Jakość adekwatna do ceny

Za takie pieniądze szafa jest naprawdę dobra, zwykłe płyty meblowe i okleiny, ogółem najniższym kosztem zrobione, nawet dokupując "lepsze" wersję np. szyn lub spowalniaczy to również nie jest to faktycznie lepsze tylko droższe. Części niestety są bardzo słabo zabezpieczane, w transporcie ocierają się i obijają o siebie i wszystko inne. Skutkuje to małymi uszczerbieniami i skazami. Od kuriera otrzymaliśmy informację że firma nie będzie brała pod uwagę żadnych reklamacji ponieważ przy kurierze należy sprawdzić towar, niestety ktoś nie zdaje sobie sprawy że nikt nie jest w stanie rozebrać paczki i wyciągnąć każdą jedną rzecz przed blokiem zwłaszcza jeśli szafa jest szeroka na 2m a wysoka na 2,5m.

Drzwi przesuwne

System prowadnic działa poprawnie, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Drzwi wykonane są z dobrej jakości płyty. Wybrałem model z lamelami prezentuje się bardzo estetycznie i nowocześnie. Na plus oceniam również sprawną dostawę oraz bardzo dobry kontakt ze sprzedającym ☺️
Po kilku dniach użytkowania mogę śmiało polecić narożnik Melvano. Tkanina bardzo ładnie się prezentuje, a sam narożnik wygląda elegancko i solidnie. Jest wygodny, funkcja spania działa płynnie i rozkłada się bez żadnych problemów. Na plus także staranne zabezpieczenie podczas transportu oraz sprawna realizacja dostawy.
To właśnie tak powinny wyglądać zakupy mebli. Możliwość skonfigurowania łóżka pod własne potrzeby jest świetnym rozwiązaniem. Wymiary można dobrać idealnie do pomieszczenia, liczba dostępnych modeli daje naprawdę sporo możliwości. Jest z czego wybierać.
Jakość mebli jest naprawdę bardzo dobra. Zamówiony zestaw Teo okazał się wygodny i solidnie wykonany. Tkanina French Velvet prezentuje się bardzo dobrze i dodaje meblom eleganckiego wyglądu. Wszystko zostało starannie wykończone. Zakup uważam za udany i mogę polecić ten sklep.

Rogówka prezentuje się….

Rogówka prezentuje się ładnie, choć na zdjęciach wyglądała nieco lepiej. Poduszka była już wymięta, co sprawiało wrażenie wcześniej użytkowanej. Dodatkowo mebel jest bardzo niski — nie spodziewałam się aż tak niskiego siedziska. Być może dodatkowe nóżki pozwoliłyby je nieco podwyższyć. Na ten moment wszystko jest w porządku, zobaczymy jeszcze, jak sprawdzi się podczas dłuższego użytkowania.
Świetna jakość i profesjonalne podejście. Szafa została dopasowana idealnie, dosłownie co do centymetra. Na plus również bardzo duży wybór kolorów i modeli, więc bez problemu udało się znaleźć coś odpowiedniego. Efekt końcowy jest naprawdę super. Polecam!
Drzwi przesuwne działają bez problemów i cały system sprawdza się bardzo dobrze. Montaż okazał się prostszy niż się spodziewałem. Płyta jest solidna i dobrze wykonana. Jestem zadowolony z zakupu i nie mam żadnych uwag :)