goodlookin.pl

Opinie łącznie (11 017) Opinie (1985) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką i sprawną dostawę zamówień. Produkty są opisywane jako wysokiej jakości, solidnie wykonane oraz zgodne z opisem. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również atrakcyjnego wyglądu i estetyki produktów. Obsługa klienta jest uznawana za bardzo pomocną i miłą, a proces zwrotu za szybki i bezproblemowy. Dodatkowo, ceny produktów są określane jako atrakcyjne i konkurencyjne. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące rozbieżności w rozmiarówce oraz dopasowania produktów. Zdarzają się także sporadyczne sugestie dotyczące promocji oraz zwrotu kosztów przy zwrotach.

Opiniegoodlookin.pl

Bardzo ładna kurtka ,wszystko jak na stronie firmy,tylko jak na XL to trochę za bardzo dopasowana. Jeśli miałaby być luźniejsza to trzeba brać yozm większy. Polecam bardzo.
Wprowadźcie większe rozmiary XXL. Rozmiary mogłoby być także dla bardziej puszystych kobiet, rozmiar L/XL jest bardziej L. Brakuje typowego rozmiaru XL i XXL. Niestety dla mnie rozmiar L/XL jest za obcisły a bardzo szkoda bo macie świetne wygodne ubrania.
Piękna kurteczka, bardzo ciepła, dzięki nie przepuszczalności materiału nawet w mroźne dni nie są straszne, jedyna uwaga do górnej części kurteczki - trzeba "docieplić" okolice szyji. Futerko na kurtce pięknie się prezentuje, jedyna w swoim rodzaju, wyglądem przyciąga wzrok innych, dość ciężka, solidna. Polecam!!!
Witam, kamizelka jest super, moim przyjaciółką również bardzo się podobała. Zamówienie szybko zrealizowane, będę korzystała z Państwa ofert. Pozdrawiam
Kurtka bardzo szybko została dostarczona. Świetnie uszyta, ciekawy fason, kolor taki jaki chciałam (khaki), rozmiar ok. Leciutki minusik za niewystarczające "oddychanie" zastosowanych materiałów.
D C
Danuta C.
Zamowiony ,, bordowy dres jest świetny. Rozmiar zgodny z tym jaki się zwykle nosi , a kolor bordowy jest rzeczywiscie piękny bordowy, a nie zblizony do bordowego :-)! Polecam sklep ( bardzo szybka realizacja zamówień ) i oferowane, dobrej jakości produkty produkty.

Polecam gorąco

Błyskawiczny zakup - bardzo sprawnie dostarczony. Jakość produktu wysoka, zgodna z oczekiwaniami. Niestety źle wybrałam rozmiar i trzeba było dokonać zwrotu - tu też bez żadnych problemów. Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie :)
B I
Beata I.

Szkoda wydawać kasę

Otrzymałam zwrot gotówki za odesłany produkt, ale uważam, że powinnam otrzymać całą sumę, z kosztami wysyłki, bo zwrot spowodowany był złym stanem produktu, a nie np. nietrafionym rozmiarem. To absurd.
Kurtka bardzo ładna, szykowna, a jednocześnie codzienna😁 niestety musiałam zwrócić, bo lubię bardzo długie rękawy, a te były raczej standardowe i byłyby mi zimno bo nie noszę rękawiczek. Jednak zdecydowanie polecam kurtkę.
Szybka dostawa, kamizelka świetna, w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciu, kolor żywy...polecam

Ekspresowa wysyłka, jest to już któreś z kolei zamówienie i za każdym razem jestem bardzo zadowolona zarówno z kurtek jak i z obsługi. Polecam :)
Pomoc ze strony konsultantki na infolinii przy składaniu zwrotu. Szybka realizacja zamówienia i wysyłka

Kurtka jest zgodna z rozmiarem

Wybrałam o numer zadurza ale jest okej wszystko jest dobrze
Jedyne co trzebaby było poprawiać to długość rękawa płaczcza(kurtki), są za krótkie. Te plus 3cm robiło by ogromną różnicę. Po za tym wszystko jest dobrze uszyte. Będę wracać po zakupy o ile długość rękawów się poprawi.
Kolejny raz kupiłam kurtkę zimową i nie zawiodłam się 🥰😃 fajne ceny,jakość,dobrze się nosi,nie zdążyłam zmarznąć 😊 ale co do zamka mam pewne uwagi,ciężko się zapina w dwustronnej kurtce 🫣 trzeba się trochę pomęczyć,żeby rowno złożyć razem i zapiąć kurtkę,lata we wszystkie strony
Po prostu fajne ubrania damskie. Tylko może jakieś promocji więcej
Kupiony płaszcz jest bardzo ciepły przepiękny. Dużym atutem jest wyściełany kaptur. Jedyny minus to dużo uważność przy zapinaniu zamka gdyż wzdłuż jest szyte mięciusie futerko które wchodzi w ząbki zamka błyskawicznego.
Super bezrękawnik, lekki. Jakość wykonania bardzo dobra.
Wszystko pasuje, przyjemnu materiał:)
Wysyłka bardzo szybka. Karton był trochę uszkodzony- kilka dziur, albo kiepsko spakowany albo surowo potraktowany przez kuriera. Kurtka zgodna z opisem oraz zdjęciem. Ciepła i bardzo wygodna, dobrze uszyta. Jedyne zastrzeżenie do zamka- wydaje się lichy, sprawia trudność przy zapinaniu. Zatrzaski zbyt łatwo się odpinają.