goodlookin.pl

Opinie łącznie (11 154)

11 154 reviews since 22 wrz 2014

Znak jakości Trusted Shops
Nieważny

Firma goodlookin.pl nie uzyskała certyfikatu Trusted Shops.

Ochrona Kupującego nieaktywna

Dowiedz się więcej o Znak jakości Trusted Shops

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz dostawy. Proces zwrotów i wymiany oceniany jest na ogół jako szybki i bezproblemowy. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo dobra, szybka i rzetelna, z łatwym dostępem do informacji. Klienci bardzo pozytywnie oceniają wygląd, fason i estetykę ubrań. Jakość i wygląd produktów również zbierają pozytywne opinie. Wielu klientów zwraca uwagę na niedopasowanie rozmiarów i brak większych opcji, co czasami prowadzi do zwrotów. Sporadycznie pojawiają się także uwagi dotyczące materiałów lub dopasowania.

Opiniegoodlookin.pl

Kupuję w tym sklepie już od kilku lat i z każdym kolejnym zamówieniem utwierdzam się w przekonaniu, że naprawdę warto. Mam stąd już kilka kurtek na jesień i zimę. Bardzo odpowiada mi prosty, ponadczasowy fason, dobra jakość materiałów oraz piękne, stonowane kolory – szczególnie butelkowa zieleń i granat. Dwa lata temu kupiłam tutaj pikowany płaszcz zimowy w kolorze żółtym, ponieważ niestety granatowe były już wyprzedane. Mimo regularnego prania w pralce do dziś wygląda jak nowy! To chyba najlepszy dowód na jakość tych produktów. Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości, jak i z przystępnych cen. Duży plus również za szybką wysyłkę – jak zwykle zamówiłam w niedzielę a już we wtorek przesyłka była u mnie. Zdjęcia byly robione wieczorem a wiec odcień kurtek moze być ciemniejszy niż w rzeczywistosci. W tym roku ponownie zrobiłam zakupy – zamówiłam kurtki na jesień oraz długą kurtkę na zimę. Jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że będą mi służyć równie długo jak poprzednie. Zdecydowanie polecam ten sklep i na pewno jeszcze nie raz tutaj wrócę! 😊
Tabela rozmiarów i dodatkowe informacje gwarantują właściwy wybór. Duży asortyment, dobre ceny i szybka realizacja zamówienia. Kupuję tu płaszcze i kurtki, dobra jakość. Kiedy potrzebuję czegoś nowego wracam.
Szybka i sprawna wysyłka,super kontakt ze sklepem 😉 Zamówiłam rozmiar,, M,, okazał się za ciasny, następnego dnia zamówiłam,, L,, a M odesłałam, wszystko odbyło się w ciągu dwóch dni. Ekspresowa wysyłka,że zwrotem też nie ma problemu. Polecam
Szybki czas realizacji, bluzy ładne, niestety komplet dresowy okazał sie za mały, zwrot szybki łatwy, pieniążki wróciły jeszcze w tym samym dniu więc kontakt barszo dobry ze sprzedawcą. Polecam .
Lubię ten sklep ale niestety nie jesstem zadowolona z zamowionego plaszcza dlatego,że rozmiarówka jest zaniżona a niema o tym powiadomienia.......to naraza klientów na dodatkowe koszty i stratę czasu.Jestem rozczarowana.....
Sklep super, fajny towar, lecz nie dla nie. Mam 179 cm wzrostu i rozmiarów ma nie dla mnie nawet duże rozmiary. Sklep godny polecenia

Szybką wysyłka,wiadomości dotyczące płatności i dostawy,produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona i Polecam
Mam kilka kurtek i płaszczyków zawsze byłam i jestem zadowolona z zakupów. Bardzo polecam🥰
Dla mnie osobiscie jest bardzo dobrze brawo nie mam zastrzezen😃😃😃😃😃😃
Błyskawiczna transakcja, przesyłka dotarła już na drugi dzień. Dobry kontakt ze sprzedawcą.
Wszystko dobrze. Kupuję już kolejny raz. Bardzo duży wybór.
Jestem zadowolona, będę na pewno dalej kupować u was
Kurtka bardzo ładna, ale musiałam odesłać bo za mala
Szybkie dostarczenie przesylki inf na biezaco brawo😃
Bluza fajna ale za mała muszę wymienić na rozmiar większy
Super towar szybka dostawa ...godne polecenia
Kurtka zamówiona przeze mnie jest super !
Szybka dostawa. Kurtka bardzo ładna. Polecam.

kurtka dżinsowa

B.fajna kurtka . Taką właśnie szukałam.Polecam
Szybka, rzetelna przesyłka. Jestem bardzo zadowolona.

• +48533553573
  • goodlookin.pl