GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Opinie łącznie  (5042)Opinie (1919) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, miła i pomocna, co wpływa na wysoki poziom satysfakcji. Jakość produktów jest bardzo wysoko oceniana przez większość klientów, którzy chwalą trwałość i solidność wykonania. Klienci doceniają zgodność otrzymanych produktów z opisem i zamówieniem, co buduje ich zaufanie. Bezpieczne i staranne pakowanie przesyłek jest często chwalone przez klientów. Klienci pozytywnie oceniają łatwy i szybki kontakt ze sklepem. Znaczna liczba klientów wyraża gotowość do polecenia firmy innym oraz deklaruje powrót do zakupów. Sporadycznie pojawia się sugestia poprawy dostępności telefonicznej kontaktu ze sklepem.

OpinieGLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Bardzo polecam.

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i polecenie! Stawiamy na profesjonalizm oraz dobrą organizację na każdym etapie realizacji zamówienia, dlatego tym bardziej cieszy nas, że zostało to docenione. Zapraszamy ponownie 😊 Pozdrawiamy, Zespół Global Service
Jestem pod wrażeniem szybkości wysyłki o jednocześnie dostawy. Bardzo konkurencyjna cena.

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zarówno jakość realizacji, jak i bezpośrednia dostawa zrobiły na Panu/Pani dobre wrażenie. Staramy się również, aby nasze ceny były konkurencyjne przy zachowaniu wysokiego standardu obsługi 😊 Pozdrawiamy, Zespół Global Service
W pinach z gwintem powinno być przecięcie na wkrętak płaski, dla lepszego trzymania podczas montażu pinów do nogi drewnianej i do blaszki w którą się wkręca
Najlepsza firma jaką znam ,zawsze na czas i pełen perfekcjonizm ,a obsługa inni powinni się uczyć ,klient czuje się klientem ani intruzem .

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Ogromnie dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 🌟 Cieszymy się, że nasza obsługa i dbałość o każdy szczegół sprawiają, że zakupy są przyjemnością. Takie słowa dodają nam skrzydeł do dalszej pracy 💪. Serdecznie zapraszamy do kolejnych zakupów — mamy nadzieję, że znów będziemy mogli się zobaczyć! Pozdrawiamy, zespół Global Service
na plus szybka realizacja zamówienia
Produkt zgodny z zamówieniem, szybka dostawa - dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Dziękujemy za zakup i miłą opinię 😊 Cieszymy się, że wysyłka była szybka, a jakość produktu spełniła oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy Zespół Global Service
BRAK JAKICHKOLWIEK UWAG WSZYSTKO OK I NA CZAS

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Dziękujemy za wystawioną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie, a dostawa dotarła na czas i bez żadnych uwag. Zapraszamy ponownie 😊 Pozdrawiamy Zespół Global Service
Szybko, sprawnie, dobry towar
Jakość obsługi oraz solidność wykonania produktu.

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Dziękujemy za pozytywny komentarz i udane zakupy. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Global Service
Szybka reakcja i elastyczność co do zamówienia . Jedyny minus brak kontaktu tel w przypadku braku lub zamiany. Sam mail moim zdaniem to za mało. Ale ogólnie firma godna polecenia.
Super towar szybko i na czas
Wszystko w jak najlepszym porządku
Szybko i profesjonalnie
Ładne nogi dobrze wykonane. Polecam

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania pod względem wykonania i estetyki. Zapraszamy ponownie 😊 Pozdrawiamy Zespół Global Service
Dostawa w terminie, dobrze zapakowana

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że dostawa dotarła na czas i spełniła oczekiwania pod względem realizacji. Zapraszamy ponownie 😊 Pozdrawiamy Zespół Global Service

pozytywna opinia

Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku, niestety nie pasuje mi rozstaw otworów od zamówionych nóg do mebli, dlatego zwracam.

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Dziękujemy za zakup i za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Przykro nam, że rozstaw otworów nie pasował do mebli – mamy nadzieję, że zwrot przebiegł bezproblemowo i że w przyszłości uda się dobrać produkt idealnie dopasowany. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół Global Service
Bardzo dobra obsługa oraz szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zarówno produkt, jak i szybka realizacja zamówienia spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie 😊 Pozdrawiamy Zespół Global Service
Wszystko w jak najlepszym porządku polecam

Odpowiedź ze sklepu GLOBAL SERVICE - Specjalistyczne okucia meblowe

Dziękujemy za zakup i miłą opinię 😊 Cieszymy się, że wszystko spełniło oczekiwania. Dziękujemy za polecenie! Pozdrawiamy Zespół Global Service
Bardzo szybka realizacja
Super wykonanie