Opinie łącznie (4785) Opinie (4785) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 28 sie 2025

dogsuppy.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci doceniają naturalny skład suplementów oraz ich ziołowy, korzystny dla zdrowia charakter. Chwalą także wygodną formę produktów, która ułatwia ich podawanie i przechowywanie, a także smak, który większości psów odpowiada. Szybka i sprawna dostawa jest często wymieniana jako duży atut, podobnie jak pozytywnie oceniany kontakt ze sklepem oraz satysfakcjonujące rozwiązywanie problemów. Wielu właścicieli zauważa poprawę zdrowia oraz samopoczucia swoich psów po regularnym stosowaniu suplementów. Niektórzy klienci zgłaszają, że do osiągnięcia pełnych efektów konieczne jest dłuższe stosowanie preparatów. Zdarzają się też przypadki, gdy psy odmawiają spożycia suplementów, a intensywny, ziołowy zapach może być problematyczny zarówno dla zwierząt, jak i ich właścicieli. Sporadycznie pojawiają się opóźnienia w dostawie lub brak informacji o wysyłce.

Opiniedogsuppy.pl

Warte polecenia

Witam serdecznie ,zakupiłam te tabletki około 3 tygodni temu. Codziennie podaję 1 kąsek swojemu psu. Bardzo Sabie to smakuje ,ładnie pachnie ,jest miękkie, ha ha i jest w kształcie serca .Skład jest naturalny 100%. Kupując ten produkt ciężko mi było uwierzyć ,że to cokolwiek pomoga.Ale tak po około tygodniu naprawdę Saba przestała się czesto drapac i lizać łapy..Także polecam ten produkt.Kąsków jest na 60 dni .Także pózniej zapewne zamówie ponownie.Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do kupna

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! Ogromnie cieszy nas, że pupil tak dobrze reaguje na produkt i że już widać świetne efekty — dokładnie takie wiadomości sprawiają nam największą radość. Dziękujemy za zaufanie i za bycie częścią społeczności DogSuppy. Jeśli kiedykolwiek pojawią się pytania lub potrzeba wsparcia, jesteśmy zawsze do dyspozycji Państwa i pupila. 💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾

12 letni Stefan czeka na efekt bo je dopiero 4 dni

proszek dotarł bardzo szybko ale daję swojemu "dziadkowi" dopiero parę dni, je bardzo chętnie tak jakby nie zauważał preparatu. Nie wiem w związku z tym jaki będzie efekt, na razie moje sumienie jest zadowolone, że coś robię z tym odorem z "japy" mojego mopsika a że śpi z nami w łóżku i jak to mops na mojej głowie lub tuż przy twarzy więc jest to istotne. Oczywiście 12 letniego Stefana zdrowie jest jeszcze ważniejsze niż mój dyskomfort.

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za tak uroczą i szczegółową opinię o Stefanie 💛 Cieszymy się, że Dental Bright został przez niego tak dobrze zaakceptowany i że bez problemu zjada swoją codzienną porcję 🐾 Po 4 dniach stosowania jest jeszcze za wcześnie, aby ocenić pełne efekty, ale regularność jest najważniejsza. Mamy nadzieję, że przy dalszym stosowaniu zauważy Pani pozytywne zmiany, szczególnie jeśli chodzi o świeżość oddechu i codzienny komfort Stefana. Życzymy dużo zdrowia temu wyjątkowemu 12-letniemu mopsikowi i dziękujemy, że tak troskliwie o niego Pani dba. Z miłością, Patrycja z DogSuppy 🐾

Opinia wstępna tydzień po dostawie

Czas oczekiwania na dostawę 2 tygodnie, ale informacja o tym była wyraźna podczas zakupu. Plastikowe słoiczki zafoliowane pod wieczkiem, produkt budzi zaufanie w pierwszym kontakcie. Smaczki całkiem spore, pachną jak typowy probiotyk z apteki, psiur ok. 20kg wcina aż mu się ogon trzęsie. Po tygodniu brak nieporzadanych objawów, czekamy na pozytywne efekty długotrwałej kuracji (wylizywanie łap i syf w uszach).

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry Łukasz, Dziękujemy serdecznie za pozostawienie opinii! Bardzo doceniamy Twoje wsparcie - to dla nas naprawdę wiele znaczy 💛 Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować pomocy lub wsparcia dla siebie albo swojego pupila, jesteśmy zawsze do dyspozycji. Z miłością, Duayne z DogSuppy🐾

Jest poprawa.

Nie wiem czy to kwestia synchronizacji albo siły sugestii ale po dwóch miesiącach (po jednym nie było różnicy) zaczęłam zauważać u mojego 6letniego lękowego psa zmiany. Mam ją od 3 lat- dużo wypracowałyśmy ale nie byłam w stanie pomóc jej w odpoczywaniu na ogrodzie bo byla czujna na każdy szelest i chciała uciekać do domu. Teraz potrafi się położyć na trawie, zamknąć oczy co jest dla mnie niesamowite.

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Bardzo się cieszymy z otrzymanej opinii! Świadomość, że produkt realnie poprawia komfort życia pupila, jest dokładnie tym, co napędza nas do działania. Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. 💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾

Jestem zadowolona

Po skończeniu przez pieska pierwszego opakowania dental bright zamówiłam od razu kolejne 3 opakowania, dlatego że faktycznie zaobserwowałam efekty. Zęby mojego psa były już dość mocno zakamienione, szczególnie trzonowe, po miesiącu zauważyłam dużą różnicę, przednie są białe, a na trzonowcach został już tylko lekki żółty nalot, który również systematycznie znika. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Dostawa również jest bardzo szybko realizowana, polecam!

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej opinii. To wspaniale słyszeć, że produkt spełnia swoje zadanie i odpowiada na potrzeby pupila. Dziękujemy za zaufanie i stałe wsparcie — jako mały zespół naprawdę ogromnie to doceniamy.💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾

𝑷𝑶𝑳𝑬𝑪𝑨𝑴 𝑩𝑨𝑹𝑫𝒁𝑶 𝑺𝑬𝑹𝑫𝑬𝑪𝒁𝑵𝑰𝑬

𝑪𝒉𝒄𝒊𝒂ł𝒂𝒎 𝒃𝒂𝒓𝒅𝒛𝒐 𝒔𝒆𝒓𝒅𝒆𝒄𝒛𝒏𝒊𝒆 𝒑𝒐𝒍𝒆𝒄𝒊ć 𝒕𝒆 𝒔𝒎𝒂𝒄𝒛𝒌𝒊, 𝒌𝒕ó𝒓𝒆 𝒑𝒊𝒆𝒓𝒘𝒔𝒛𝒚 𝒓𝒂𝒛 𝒛𝒂𝒎ó𝒘𝒊ł𝒂𝒎 𝒏𝒂 𝑨𝒏𝒕𝒚𝒔𝒕𝒓𝒆𝒔 & 𝑨𝒏𝒕𝒚𝒍ę𝒌. 🐶❤️ 𝑶𝒃𝒂𝒘𝒊𝒂ł𝒂𝒎 𝒔𝒊ę, ż𝒆 𝒎ó𝒋 4-𝒍𝒆𝒕𝒏𝒊 𝒑𝒊𝒆𝒔𝒆𝒌 𝒏𝒊𝒆 𝒃ę𝒅𝒛𝒊𝒆 𝒄𝒉𝒄𝒊𝒂ł 𝒊𝒄𝒉 𝒋𝒆ść, 𝒃𝒐 𝒑𝒊𝒆𝒓𝒘𝒔𝒛𝒆𝒈𝒐 𝒅𝒏𝒊𝒂 𝒋𝒂𝒅ł 𝒋𝒆 𝒕𝒂𝒌 𝒏𝒊𝒆𝒄𝒉ę𝒕𝒏𝒊𝒆. 𝑨𝒍𝒆 𝒛 𝒌𝒂ż𝒅𝒚𝒎 𝒅𝒏𝒊𝒆𝒎 𝒋𝒂𝒅ł 𝒋𝒆 𝒄𝒐𝒓𝒂𝒛 𝒄𝒉ę𝒕𝒏𝒊𝒆𝒋 𝒊 𝒛 𝒂𝒑𝒆𝒕𝒚𝒕𝒆𝒎, 𝒂ż 𝒘 𝒌𝒐ń𝒄𝒖 𝒛𝒂𝒄𝒛ął 𝒔𝒊ę 𝒊𝒄𝒉 𝒘𝒓ę𝒄𝒛 𝒅𝒐𝒎𝒂𝒈𝒂ć. 🥰 𝑷𝒓𝒛𝒆𝒛 𝒕𝒆𝒏 𝒄𝒛𝒂𝒔 𝒛𝒂𝒖𝒘𝒂ż𝒚ł𝒂𝒎 𝒕𝒆ż 𝒑𝒐𝒑𝒓𝒂𝒘ę 𝒋𝒆𝒈𝒐 𝒔𝒂𝒎𝒐𝒑𝒐𝒄𝒛𝒖𝒄𝒊𝒂 – 𝒎𝒏𝒊𝒆𝒋 𝒔𝒊ę 𝒔𝒕𝒓𝒆𝒔𝒖𝒋𝒆 𝒊 𝒋𝒆𝒔𝒕 𝒋𝒂𝒌𝒃𝒚 𝒃𝒂𝒓𝒅𝒛𝒊𝒆𝒋 𝒘𝒚𝒄𝒊𝒔𝒛𝒐𝒏𝒚. ❤️ 𝑱𝒆𝒔𝒕𝒆𝒎 𝒐𝒈𝒓𝒐𝒎𝒏𝒊𝒆 𝒔𝒛𝒄𝒛ęś𝒍𝒊𝒘𝒂, ż𝒆 𝒏𝒂 𝑾𝒂𝒔 𝒕𝒓𝒂𝒇𝒊ł𝒂𝒎 𝒊 𝒎𝒐𝒈ł𝒂𝒎 𝒘 𝒋𝒂𝒌𝒊ś 𝒔𝒑𝒐𝒔ó𝒃 𝒑𝒐𝒎ó𝒄 𝒎𝒐𝒋𝒆𝒎𝒖 𝒌𝒐𝒄𝒉𝒂𝒏𝒆𝒎𝒖 𝒑𝒊𝒆𝒔𝒌𝒐𝒘𝒊, 𝒃𝒐 𝒋𝒖ż 𝒏𝒊𝒆 𝒘𝒊𝒆𝒅𝒛𝒊𝒂ł𝒂𝒎, 𝒄𝒐 𝒎𝒂𝒎 𝒓𝒐𝒃𝒊ć 𝒊 𝒋𝒂𝒌 𝒎𝒂𝒎 𝒎𝒖 𝒑𝒐𝒎ó𝒄. 🥹❤️ 𝑩𝒂𝒓𝒅𝒛𝒐 𝒅𝒛𝒊ę𝒌𝒖𝒋ę 𝑾𝒂𝒎 𝒛𝒂 𝒔𝒕𝒘𝒐𝒓𝒛𝒆𝒏𝒊𝒆 𝒕𝒂𝒌𝒊𝒆𝒈𝒐 𝒑𝒓𝒐𝒅𝒖𝒌𝒕𝒖. ❤️🐾 𝑵𝒂 𝒑𝒆𝒘𝒏𝒐 𝒏𝒊𝒆 𝒃ę𝒅𝒛𝒊𝒆 𝒕𝒐 𝒎ó𝒋 𝒐𝒔𝒕𝒂𝒕𝒏𝒊 𝒛𝒂𝒌𝒖𝒑! 🥰

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! Ogromnie cieszy nas, że pupil tak dobrze reaguje na produkt i że już widać świetne efekty — dokładnie takie wiadomości sprawiają nam największą radość. Jeśli kiedykolwiek pojawią się pytania lub potrzeba wsparcia, jesteśmy zawsze do dyspozycji Państwa i pupila. 💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾

Niezastąpiony zestaw dla zdrowia i spokoju!

Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem tego zestawu! Anty-Świad zadziałał rewelacyjnie – uporczywe drapanie odeszło w zapomnienie, a skóra jest w świetnej kondycji. Przy suplementach na stawy widzę, że pies ma w sobie znacznie więcej energii i porusza się z niesamowitą lekkością. Do tego Anty-Stres, który świetnie pomaga nam wyciszyć się w ciągu dnia i zachować spokój w nowych sytuacjach. Wszystko ma świetny skład i smakuje psu jak najlepsze przysmaki. Prawdziwa jakość premium!

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! Ogromnie cieszy nas, że pupil tak dobrze reaguje na nasze produkty i że już widać świetne efekty — dokładnie takie wiadomości sprawiają nam największą radość. Jeśli kiedykolwiek pojawią się pytania lub potrzeba wsparcia, jesteśmy zawsze do dyspozycji Państwa i pupila. 💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾

Więcej radości mojego Psiaka 🥰

Mam 8-letnią sunie w typie labradora i od zeszłego roku zauważyliśmy że zaczęła chodzić wolniej 🥺 Od tygodnia podaje jej DodSuppy Stawy i Ruchomość I szczerze mówiąc już zauważyliśmy poprawę 🙏🥹 Zrobila sie bardziej radosna, chętniej chodzi na spacery, biega po ogrodzie i wita nas "cala Sobą" bez obawy że bioderko bedzie boleć. DogSuppy to był strzał w dziesiątkę 👌 Serdecznie Polecam 🥰

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Bardzo się cieszymy z otrzymanej opinii! Świadomość, że produkt realnie poprawia komfort życia pupila, jest dokładnie tym, co napędza nas do działania. Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem oraz za zaufanie — jako mały zespół naprawdę ogromnie to doceniamy! 💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾
Dzień dobry wszystkim 😀! Jestem w totalnym szoku zaledwie po trzech dniach mojej suni przestało zalatywać z pyska. To ogromna zmiana, bo już było to nie do wytrzymania. Powiem tak , nie wierzyłam , zakup zrobiłam trochę wbrew sobie, myślałam, że to znów jakieś bajki i wydam tylko kasę. Efekt przekroczył moje oczekiwania 😲 !!!! Powiedzieć, że to działa to za mało powiedzieć, te ziółka są super !! Nawet ich smak nie przeszkadza mojej Malcie, to bardzo na plus. Efekt osiągnięty, nawet z bliska zapach z pyszczka to teraz zwykły oddech i to jest najbardziej fantastyczne, bo Maltusia uwielbia się tulić i teraz nic już nie przeszkadza. Pozdrawiam Magdalena.

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry Magdalena, Dziękujemy za fantastyczną opinię! To dla nas ogromna radość wiedzieć, że produkt spełnił oczekiwania i stał się częścią codziennej rutyny. Państwa wsparcie jest dla nas niezwykle ważne — jesteśmy zawsze tutaj, gdy tylko pojawi się taka potrzeba. Z miłością, Kassy z DogSuppy🐾
W ramach współpracy z DOGSUPPY otrzymałem suplementy dla moich psów. Dla szczeniaka na stawy a dla lękliwej suni Owczarka Belgijskiegi Malinois na LĘK i STRES. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony bo po 10 dniach stosowania różnica w zachowaniu suni jest widoczna gołym okiem. Wraca iskra w oku, stała sie energiczna, ogonek macha cały czas, chetniej wychodzi na spacer i stała się wyraźnie spokojniejsza. Suplementy w formie smaczków z naturalnych składników. Mam zapas na dwa miesiące więc pod koniec zapasów będę mógł zdecydowanie porównać samopoczucie psa przed i po zastosowaniu produktu DOGSUPPY. Imformacjami o produkcie będę sie regularnie dzielił na Tik Tok na kanale @CodyCamey Malinois.

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Dziękujemy bardzo za tak szczegółową opinię - to ogromna radość czytać, że u suni już po 10 dniach widać taką różnicę! Iskra w oku, machający ogonek, więcej energii i spokoju to dokładnie to, na czym nam zależy 💛 Trzymamy też kciuki za szczeniaka i jego stawy, i z niecierpliwością czekamy na Wasze porównanie po dwóch miesiącach. Dziękujemy również, że dzielicie się swoimi doświadczeniami na TikToku - to dla nas naprawdę wiele znaczy! Z miłością, Steph z DogSuppy🐾
Od jakiegoś czasu towarzyszą nam suplementy od dogsuppy i serio robią robotę 💙 Największa miłość? Dental Bright 🦷✨ używamy najdłużej i z całego serca polecamy świeży oddech i zadbane ząbki to totalny game changer 😄 Do tego: 🐶 Antystres & Antylęk na trudniejsze momenty 🐶 AntyŚwiąd dla komfortu skóry Fajnie widzieć, jak suplementacja realnie wpływa na komfort i samopoczucie psiaka 🐕💚 Z całego serca polecamy !!

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry Natalia, wow… bardzo dziękujemy za tak piękną opinię i za te cudowne zdjęcia 💛 Ogromnie się cieszymy, że suplementy realnie wspierają Waszego pieska i że Dental Bright stał się takim ulubieńcem. Świeży oddech i zadbane ząbki naprawdę robią różnicę na co dzień. Super też słyszeć, że Antystres & Antylęk oraz AntyŚwiąd również się sprawdzają. Nie ma nic lepszego niż widzieć, że piesek czuje się bardziej komfortowo i spokojnie. Przesyłamy dużo ciepła dla Was i Waszego pupila, i jeszcze raz dziękujemy za zaufanie 🐾💛 Z miłością, Lili z DogSuppy🐾
Mam 2-letniego border collie, który jest bardzo aktywnym psem. Codziennie biegamy, trenujemy i spędzamy dużo czasu na świeżym powietrzu, dlatego dbanie o jego stawy od samego początku jest dla mnie bardzo ważne. Zdecydowałam się na suplement Stawy i Ruchomość od DogSuppy jako element profilaktyki i jestem z niego naprawdę zadowolona. Mój pies jest w świetnej kondycji, chętnie się rusza i bez problemu radzi sobie z intensywną aktywnością. Mam poczucie, że robię coś dobrego dla jego zdrowia i wspieram stawy na przyszłość. Równie pozytywnie oceniam suplement Anty Stres. Border collie to rasa bardzo wrażliwa i emocjonalna, dlatego zależało mi na czymś, co pomoże mu lepiej radzić sobie w bardziej stresujących sytuacjach, takich jak podróże, wizyty u weterynarza czy większy hałas. Zauważyłam, że jest spokojniejszy i łatwiej się wycisza, ale jednocześnie nadal pozostaje pełnym energii, radosnym psem. Ogromnym plusem jest też to, że oba suplementy bardzo mu smakują i zjada je bez żadnego problemu. Z czystym sumieniem polecam DogSuppy każdemu opiekunowi aktywnego psa.

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej opinii! Cieszymy się, że produkt okazał się idealnym wyborem dla Państwa i pupila. Dziękujemy za zaufanie i za bycie częścią społeczności DogSuppy. Państwa wsparcie jest dla nas niezwykle ważne — jesteśmy zawsze tutaj, gdy tylko pojawi się taka potrzeba. 💚 Z miłością, Carl z DogSuppy 🐾

Suplementy Dogsuppy 🩵

Systematycznie stosujemy suplementy z Dogsuppy od początku marca i jestem bardzo zadowolona z efektów. Po tym czasie mogę śmiało powiedzieć, że udało nam się pozbyć nieprzyjemnego zapachu z pyszczka, a problem z osadem na ząbkach praktycznie zniknął. Bardzo dużym plusem jest też forma podania – dla nas jest idealna, a piesek zjada suplementy bez żadnego problemu, traktując je jak smakołyk. Olej z łososia świetnie wpłynął na sierść – jest teraz piękna, miękka i błyszcząca. Z kolei Anty Świąd to super smakołyk w uroczym kształcie serca, który naprawdę działa – odkąd go stosujemy, nie mamy problemu z drapaniem. Bardzo doceniam też skład i jakość produktów. Widać, że są stworzone z myślą o zdrowiu naszych pupili. Jeśli ktoś szuka sprawdzonych suplementów dla swojego psa, to zdecydowanie polecam – u nas efekty są naprawdę widoczne 🐶💚 Zobaczcie sami na zdjęciach w jakim świetnym stanie są ząbki Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej opinii. Cudownie czytać, że wszystko przebiega tak dobrze u pupila. Cieszymy się, że produkt daje oczekiwane rezultaty, a w razie potrzeby jesteśmy zawsze do dyspozycji. Dziękujemy za zaufanie i stałe wsparcie — jako mały zespół naprawdę ogromnie to doceniamy. 💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾
Narszie nie wiem jakie będą rezultaty bo to początek dawkowanie i sama jestem ciekawa efektów poleciłam znajomemu którego pies ma podobne problemu ale dopiero czeka na dostawę Czy ten preparat można rozpuści np w wodzie bo mój pies jest bardzo wybredny i szukam różnych sposobów podawania łączne z mielonym mięsem i tak się zastanawia widoczne coś mu się nie podoba

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Cześć Jadwiga, Dziękujemy za Twoją opinię i za polecenie naszego produktu znajomemu 💛 To dla nas naprawdę wiele znaczy. Rozumiemy, że na początku trudno jeszcze ocenić efekty i jesteśmy ciekawi razem z Tobą, jak będzie przebiegał ten proces. Jeśli chodzi o podawanie produktu, niektóre psy są bardziej wybredne od innych i czasami potrzeba kilku prób, aby znaleźć sposób, który najbardziej im odpowiada. Skontaktujemy się z Tobą prywatnie, aby lepiej poznać sytuację i podpowiedzieć kilka sprawdzonych sposobów podawania, które mogą pomóc w przypadku wybrednych piesków 💌 Trzymamy kciuki za pierwsze efekty i dziękujemy za zaufanie 🐶 Z miłością, Francesca z DogSuppy 🐾

Suplementy od Dogspuppy są super - Pyza potwierdza

Suplementy od Dogspuppy stosujemy u naszej prawie 14-letniej amstaffki od kilku miesięcy i sprawdzają się doskonale <3 Na szczególną uwagę zasługuje Dental Bright, bo jest doskonałym narzędziem radzącym sobie z kamieniem i osadem nazębnym. Stawy i Ruchomość realnie poprawia funkcje ruchowe mojej seniorki i zdecydowanie po ponad miesiącu stosowania widać różnicę. Kolejny jest Antyświąd, wspaniale działa na alergie kontaktowe. Pyza nie drapie się już nadmiernie i drożdzaki są nam niegroźne :D Dodatki, typu olej z łososia i paski dental są fantastyczne <3 Kochamy Dogspuppy <3

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej opinii! To wspaniale słyszeć, że produkty spełniają swoje zadanie i odpowiadają na potrzeby Pyzy. Świadomość, że produkty realnie poprawiają komfort życia pupila, jest dokładnie tym, co napędza nas do działania. Dziękujemy za zaufanie, stałe wsparcie, i za bycie częścią społeczności DogSuppy. 💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾
Jestem pozytywnie zaskoczona działaniem anty- świadu. Piesek z dużymi problemami i ograniczonymi możliwościami leczenia ponieważ ma niewydolność nerek. Dodatkowo alergia na owady i pylenia szczególnie brzozy i poprzednie sezony nie obyło się bez zastrzyków różnych maści sprayów i tabletek sterydowych apoquel w największym stężeniu. Teraz od marca zaczęta przygoda z dogsuppy i nasza Tosia nie przyjęła ani 1 steryda, zaczerwienienie na skórze nie występuje przestała lizać łapy i trzas pyszczkiem co było od 3 lat dla nas zmora. Naprawdę polecam spróbować my juz 3 opakowanie zaczynamy!

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej opinii. Świadomość, że produkt realnie poprawia komfort życia Tosia, jest dokładnie tym, co napędza nas do działania. Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem, za zaufanie i stałe wsparcie — jako mały zespół naprawdę ogromnie to doceniamy. 💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾
Właśnie od niedawna wprowadziliśmy do naszej codziennej suplementacji suplement Stawy i Ruchomość od Dogsuppy i już teraz wiemy, że zostanie z nami na dłużej! 🐾💚 Jak przystało na border collie, mój pies jest niezwykle aktywny – bieganie, treningi, spacery i zabawa to jego codzienność. Dlatego odpowiednie wsparcie stawów jest dla nas bardzo ważne, aby mógł cieszyć się ruchem przez długie lata. 🐕‍🦺✨ Od dłuższego czasu korzystamy również z innych suplementów od Dogsuppy, takich jak Dental Bright, AntyŚwiąd, Olej z Łososia oraz Anty Stres i jesteśmy z nich naprawdę bardzo zadowoleni. Każdy z nich świetnie wspiera zdrowie i dobre samopoczucie mojego psa, dlatego z pełnym przekonaniem sięgamy po kolejne produkty tej marki. ❤️ Jeśli szukacie sprawdzonych suplementów dla swojego czworonoga, to zdecydowanie polecamy Dogsuppy! 🐾

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej opinii! Cieszymy się, że produkt okazał się idealnym wyborem dla Państwa i pupila. Dziękujemy za zaufanie i za bycie częścią społeczności DogSuppy.💚 Z miłością, Carl z DogSuppy 🐾
Nie bardzo w to wierzyłem, weterynarz też się z tego śmiał... Mój przypadek był może nie książkowy: mam Amstaffa w czerwcu skończy 6 lat, nie obcinałem mu jajec, więc jest naładowany feromonami i testosteronem. Często lizał łapy, miał zaczerwienienia w uszach i pachwinach, ponad to w mieszkaniu było czuć "drożdżowy" zapach. Po jakimś miesiącu chciałem zwrócić produkty, ale jak już weszło mu to w krew i organizm się nasycił substancjami, to jest mega różnica. Nie jest to tanie, ale mojemu "synkowi" pomogło i co najważniejsze pomogło nam - czyli domownikom, jeśli chodzi o komfort życia. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten produkt.

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej opinii! Cieszymy się, że produkt okazał się idealnym wyborem dla Państwa i pupila. Dziękujemy za zaufanie i za bycie częścią społeczności DogSuppy. 💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾
To co jest Ok to płatność blikiem, ułatwia i daje potwierdzenie zawarcia transakcji. Minusem jest fakt, że na stronie było info "zamów do 20.00, a dostawa będzie jutro", rozumiem że zamawiałem w Wielki Piątek, ale była to godzina ok 10.00. Paczkę dostałem po świętach, wystarczyło zmienić info że z tego względu dostawa może być później, każdy zrozumie, a tak niby drobiazg, bo psiak nie będzie narzekać na brak prezentu jak dziecko na Gwiazdkę, ale mały niesmak pozostaje.

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry Krzysztof, Bardzo dziękujemy za szczegółową opinię, cieszymy się, że płatność BLIK okazała się wygodna i przejrzysta 😊 Przepraszamy za niejasność dotyczącą czasu dostawy w okresie świątecznym. Ma Pan absolutnie rację, w takich sytuacjach komunikat na stronie powinien być bardziej precyzyjny. Dziękujemy za tę uwagę, to dla nas cenna wskazówka i na pewno przekażemy ją dalej, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Mamy nadzieję, że mimo wszystko produkt spełni oczekiwania i sprawi radość psiakowi 🐾 Z miłością, Lili z DogSuppy🐾
Polecam wszystkim psiakom, mój 17 - nastolatek odżył i ma się dobrze, obserwuję większy komfort życia podczas chodzenia, biegania, tak, tak, jeszcze biega, a przede wszystkim chodzi sam po schodach. Podaję od 3 miesięcy i naprawdę polecam, ja już z tym zostaję, na tyle ile piechul będzie sobie jeszcze tuptał po świecie. Pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu dogsuppy.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za opinię! To wspaniale słyszeć, że pupil tak dobrze reaguje na produkt. Właśnie na takim efekcie — złagodzeniu objawów i poprawie komfortu — najbardziej nam zależy, dlatego ogromnie cieszy nas ta informacja. Dziękujemy za zaufanie i stałe wsparcie — jako mały zespół naprawdę ogromnie to doceniamy.💚 Z miłością, Belle z DogSuppy🐾