Opinie na temat dogsuppy.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą widoczne efekty działania produktów, takie jak poprawa zdrowia psa, ograniczenie drapania czy świeży oddech. Wielu z nich docenia szybkość i sprawność dostawy oraz profesjonalizm, szybkie reakcje i życzliwość obsługi w sytuacjach problemowych. Dodatkowym atutem jest naturalny skład i wysoka jakość suplementów, a także łatwość podania produktów psom, co znacznie zwiększa komfort użytkowania. Pozytywnie oceniana jest również chęć psów do przyjmowania suplementów i smakołyków według większości relacji klientów.
Pojawiają się jednak pojedyncze sygnały o opóźnieniach w dostawie oraz przypadki, gdy psy niechętnie przyjmowały suplementy lub smakołyki.
Opinie nt. sklepu dogsuppy.pl
Preparat znakomicie sie sprawdza, po 2ch m-cach stosowania moj piesek ma świeży oddech bez przykrego zapachu, różowe dziąsła, zęby nie wiem czy to zasługa preparatu czy codziennego mycia białe. Z całą pewnością na zapach z pyszczka działa, bo już miała nieświeży zapach. Polecam bo również chętnie zjada.
Dzien Dobry,
Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i przemyślaną opinię — naprawdę wiele to dla nas znaczy. Ogromnie cieszy nas, że po około dwóch miesiącach stosowania zauważyłaś świeższy oddech oraz zdrowo wyglądające, różowe dziąsła. Połączenie Dental Bright z codziennym myciem zębów to świetna rutyna, dlatego cudownie słyszeć, że wszystko działa tak dobrze razem.
Cieszymy się również, że Twój piesek chętnie zjada preparat — to ogromnie ważne przy długotrwałej pielęgnacji jamy ustnej. Dziękujemy za zaufanie i polecenie naszego produktu innym 🐶💛
Steph z DogSuppy🐾
Przysmaki są zjadane przez psa. Wydaje mi się że pies się porusza nominalnie lepiej. Na razie trudno to ocenić bo smakołyki otrzymuje od niecałego tygodnia.
Dzień dobry,
Jesteśmy wdzięczni za poświęcenie czasu na podzielenie się doświadczeniem. Wspaniale słyszeć, że na wczesnym etapie wszystko przebiega pomyślnie — przy regularnym stosowaniu suplementu efekty będą się dalej stopniowo poprawiać. Jeśli kiedykolwiek pojawią się pytania lub potrzeba dodatkowych wskazówek, jesteśmy zawsze do dyspozycji. 💚
Belle z DogSuppy🐾
Kupiłam produkt już drugi raz dla owczarka niemieckiego,mniej się drapie i gryzie łapy,kupy robi ładne.Ma problemy skórne leczony u weta szampony tabletki.Fakt tabletki co jakiś czas musi dostać bo priobriotyk nie daje rady żeby całkowicie go wyleczyć.Polecam.
Dzień dobry,
Dziękujemy za miłą opinię! To świetna wiadomość, że pierwsze rezultaty są już widoczne. Cieszymy się, że produkt dobrze się sprawdza od samego początku, a jeśli pojawi się jakakolwiek potrzeba, jesteśmy zawsze do dyspozycji. 💚
Belle z DogSuppy🐾
Szybko dotarło, wersja mięsna ale bez masła mój pupil nie wchłania. Wyraźne zmniejszenie ilości wydzieliny w uszach - działa.
Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Ogromnie cieszy nas, że zamówienie dotarło tak szybko. Cudownie czytać, że wszystko przebiega tak dobrze u pupila. Cieszymy się, że produkt daje oczekiwane rezultaty, a w razie potrzeby jesteśmy zawsze do dyspozycji. 💚
Carl z DogSuppy 🐾
Wysyłkę dostałam za 3 razem... Jednak :)
Wysyłkę dostałam za 3 razem, ale wiem że to nie Państwa wina. Jednak bardzo chciałam docenić, że jedna została niedostarczona, a druga już wysłana. Pierwszy raz się spotkałam z takim dobrym kontaktem i z taką obsługą. Polecam :)
Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za tak miłe i wyrozumiałe słowa. Cieszymy się, że mimo trudności z dostawą mogliśmy szybko zareagować i zadbać o to, aby przesyłka do Ciebie dotarła. Ogromnie doceniamy Twoje zaufanie oraz to, że tak pozytywnie oceniasz nasz kontakt i obsługę. Dziękujemy za polecenie 😊
Marije z DogSuppy🐾
Wszystko OK. Pieski na początku nie bardzo chciały jeść, więc musiałam zmniejszyć ilość, za parę dni postaram się dać im dawkę zgodną z wagą.
Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za opinię i podzielenie się swoim doświadczeniem.
To bardzo dobre podejście, zaczęcie od mniejszej ilości i stopniowe przejście do właściwej dawki często sprawdza się najlepiej, szczególnie na początku.
Jeśli pieski są jeszcze trochę niechętne, można spróbować wymieszać proszek z czymś, co bardzo lubią, na przykład z pasztetem, jogurtem lub ich ulubioną karmą, aby smak był mniej wyczuwalny.
Cieszymy się, że wszystko idzie w dobrym kierunku i trzymamy kciuki za dalsze efekty.
Keril z DogSuppy🐾
Nasza Luna je przy smaczki z ogromną radocia. Zapach ich jest obłędny i podejrzewam że smak także ponieważ znikają w kilka sekund 😉
Dzień dobry,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak miłej opinii. Cieszymy się, że Luna reaguje na suplementy z takim entuzjazmem — tworzenie produktów, które są jednocześnie smaczne i skuteczne, to zawsze nasz priorytet. 💚
Belle z DogSuppy🐾
Po małych perypetiach stwierdzam że firma jest super zainteresowań klientem i naprawdę fajnie załatwiliśmy wszystko polecam produkt wydaje się fajny ale jeszcze testuje
Dzień dobry,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii. Bardzo cieszy nas, że czuli Państwo odpowiednie wsparcie - zawsze zależy nam, aby każdy klient czuł się zaopiekowany i miał pewność w wyborze produktów dla swojego psa. Jeśli kiedykolwiek pojawią się pytania lub potrzeba dodatkowej porady, jesteśmy zawsze do dyspozycji i chętnie pomożemy. 💚
Belle z DogSuppy🐾
Jest to świetny produkt, podaję mojemu pieskowi kilka dni i już widzę lekką poprawę w poruszaniu się.
Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko idzie dobrze na tym etapie — przy regularnym stosowaniu suplementu efekty będą się dalej stopniowo poprawiać. Jeśli kiedykolwiek pojawią się pytania lub potrzeba dodatkowych wskazówek, jesteśmy zawsze do dyspozycji. 💚
Belle z DogSuppy🐾
Bardzo polecamy te suplementy. Nie jeden raz Anty-Świąd pomógł nam wyjść z alergii, a Anty-Lęk wspomaga naszego psiego seniora <3
Dzień dobry,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej opinii. To wspaniale słyszeć, że produkty spełniają swoje zadanie i odpowiadają na potrzeby pupili. Dziękujemy za zaufanie i stałe wsparcie — jako mały zespół naprawdę ogromnie to doceniamy. 💚
Belle z DogSuppy🐾
Zapomniałem wpisać mojego nr tel przy zamówieniu a obsługa w ten sam dzień co dziennie przypominała żeby to zrobić bo nie może wysłać paczki . Polecam .
Dzień dobry,
Dziękujemy za miłe słowa! Bardzo się cieszymy, że byli Państwo zadowoleni z obsługi - to daje nam ogromną motywację do dalszej pracy. Jeśli tylko pojawi się potrzeba dodatkowej pomocy dla Państwa lub pupila, prosimy dać znać - z przyjemnością pomożemy. 💚
Belle z DogSuppy🐾
Pomimo początkowego nieporozumienia sprawa wysyłki została sprawnie zdiagnozowana i przesyłka dostarczona. Brawo za profesjonalną obsługę👍
Belle z DogSuppy🐾
Świetny kontakt i szybkość realizacji, jestem zadowolony z dotychczasowej realizacji. Sam produkt dental bright spełnia swoje zadanie w 100 %
Dzień dobry,
Dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo cieszy nas, że czuli Państwo odpowiednie wsparcie - zawsze zależy nam, aby każdy klient czuł się zaopiekowany i miał pewność w wyborze produktów dla swojego psa. Jeśli kiedykolwiek pojawią się pytania lub potrzeba dodatkowej porady, jesteśmy zawsze do dyspozycji i chętnie pomożemy. 💚
Belle z DogSuppy🐾
Szybka wysyłka. Produkt smakuje mojemu psu. Na razie nie mogę powiedzieć więcej. Jest półtora miesiąca do Sylwestra. Zobaczymy. Pies ma też lek separacyjny,więc i tu mogę zaobserwować zmianę za jakiś czas. Odezwę się jeszcze i napiszę o efektach.
Cześć!
Dziękujemy za Twoją opinię — bardzo się cieszymy, że produkt smakuje Twojemu psu. 😊
Pełne działanie uspokajające zwykle pojawia się po dłuższym, regularnym stosowaniu, więc mamy nadzieję, że przed Sylwestrem zauważysz pozytywną różnicę — zwłaszcza w połączeniu z lekami zaleconymi przez weterynarza.
Będzie nam bardzo miło, jeśli wrócisz później z aktualizacją i podzielisz się efektami! 🐶💛
Steph z DogSuppy🐾
Długi czas oczekiwania na dostawę
Przede wszystkim dostawa nie jest w ciągu 24 godzin tylko aż 3 dni. Przesyłka została nadana dopiero po moim monicie, że nic w zakresie zamówienia się nie dzieje. Ponadto na chwilę obecną nie jestem zadowolona z produktu. Piesek niechętnie sięga po jedzenie po dodaniu produktu.
Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią i bardzo nam przykro z powodu opóźnienia w wysyłce oraz pierwszych doświadczeń z produktem.
Doskonale rozumiemy, jak frustrujące mogło być oczekiwanie oraz konieczność kontaktu w sprawie realizacji zamówienia. To nie jest standard, do którego dążymy.
Rozumiemy również obawy związane z tym, że piesek niechętnie je po dodaniu produktu. Niektóre psy potrzebują trochę czasu, aby przyzwyczaić się do nowego smaku lub zapachu.
Wysłaliśmy już wiadomość mailową, aby móc przyjrzeć się tej sytuacji dokładniej i pomóc zarówno w kwestii dostawy, jak i podawania produktu.
Keril z DogSuppy🐾
Na ten moment mogę potwierdzić, że Kaziowi nie śmierdzi już z pyszczka, jednak na efekty zmniejszenia się kamienia nazębnego trzeba będzie raczej poczekać. Dodam, że Kaziol posiłkuje się serem himalajskim:):):)
Dzień dobry,
Dziękujemy serdecznie za 5 gwiazdek! To budujące słyszeć, że produkt już teraz daje pozytywne sygnały. Cieszymy się, że początek jest tak obiecujący i że pupil otrzymuje odpowiednie wsparcie. 💚
Belle z DogSuppy🐾
It’s my third time ordering the product, I think it’s really helpful to maintain my dog’s teeth.
Good morning,
Thank you for taking the time to leave such a positive review! We're glad this product turned out to be the perfect choice for you and your pet. Thank you for your trust and for being part of the DogSuppy community.
With love,
Belle of DogSuppy🐾
Podaje swojemu pieskowi 7 dni i tak jak lizała łapeczkę codziennie to już tego nie robi😀 Podchodzę do takich produktów bardzo sceptycznie, ale ten mega mnie zaskoczył. Będę go stosować... To jest pewne. Polecam!!!!
Dzien dobry,
Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą 5-gwiazdkową opinię! Ogromnie cieszy nas, że już po 7 dniach zauważyłaś taką poprawę — zwłaszcza ustanie lizania łapek. Tym bardziej doceniamy Twoją opinię, skoro podchodziłaś do takich produktów sceptycznie. To cudownie słyszeć, że suplement tak pozytywnie Cię zaskoczył i że planujesz go stosować dalej. Dziękujemy za polecenie 🐶💛
Ekspresowa przesylka.
Minal tydzien odkad podaje psu proszek...narazie bez zmian, zobaczymy po 8 tygodniach.
Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że dostawa dotarła szybko i sprawnie. Przy regularnym stosowaniu suplementu efekty będą się stopniowo pojawiać. Jeśli kiedykolwiek pojawią się pytania lub potrzeba dodatkowych wskazówek, jesteśmy zawsze do dyspozycji. 💚
Belle z DogSuppy🐾
Póki co jesteśmy jeszcze na pierwszym opakowaniu smaczków anty świąd narazie jest bez zmian ale może to jeszcze musi potrwać ale firma jest ok daje gratisy i przesyłka też bez zarzutu szybko i sprawnie.
Dzień dobry,
Jaka miła opinia — dziękujemy! To wspaniale słyszeć, że doświadczenie z nami było tak pozytywne. Zawsze chętnie pomożemy we wszystkim, czego może potrzebować pies, więc zapraszamy do kontaktu w każdej chwili.💚