bohomoss.com

Opinie łącznie (96) Opinie (72) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość produktów, a wygląd – zwłaszcza piżam – jest wysoko oceniany. Wielokrotnie chwalona jest szybka i sprawna dostawa zamówień oraz estetyczne i staranne opakowanie produktów. Obsługa klienta otrzymuje wysokie noty za uprzejmość i pomocność pracowników. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące składu materiału.

Opiniebohomoss.com

Ulubiony model, ale popracujcie nad składami

Piękny komplet (to już mój kolejny, poprzedni mam w innym kolorze), opakowanie przecudne, z przyjemnością się je otwiera, jedynym minusem są składy, bo 300zl za 100procentowy poliester to do dość dużo. Wolałabym trochę dopłacić i mieć coś z bawełny lub jedwabiu, ale ten komplet tak mi się podoba, jest bardzo wygodny i mimo tego składu wgl się w nim nie pocę - dlatego zdecydowałam się na kolejny zakup, ale proszę popracujcie nad składami 🩷
Piżama przepiękna , materiał bardzo przyjemny w dotyku . Piżama Warta każdej złotówki . Na dodatek pięknie zapakowana . Polecam
Ładnie zapakowane, szybka dostawa
Piżamka śliczna . Polecam 😍
Zgodnie z opisem. Polecam
Wszystko idealne i pieknie wykonane :)
SUPER POLECAM 👌