aparperfume.pl- Logo - Opinie

aparperfume.pl

Opinie (567) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (981)

2 sty 2024
Wygodna formą przeglądania perfum. Miałam problem z odnalezieniem miejsca , w którym znajduje się logowanie. I jeszcze Premium i standard, czy różnica dotyczy pojemności czy zaperfumowania, nie mogłam odszukać tej informacji Co do jakości perfum odwzorowania znanych mi zapachów, to jestem pod dużym wrażeniem. Pozdrawiam Małgorzata

1 paź 2023
Perfumy, odpowiednik nr 265 Givenchy pachną inaczej niż do tej pory. Zamawiałam ten zapach już po raz 6 czy 7 tazy i tymrazem pachniał odrazu inaczej niż zawsze wręcz nie ładnie. Wyglada na to ze pomylone zostały naklejki na flakonie. Zapach całkowicie inny niż te same perfumy z tej serii. Dzwoniłam w sobotę aby to zgłosić ale nikt nie odbierał. Będę próbowała raz jeszcze w poniedziałek. Jestem bardzo zawiedziona. Pozdrawiam, Paulina

Opinie nt. sklepu aparperfume.pl

11 lip 2024
6 sie 2024
chanel chance eau fraiche woda toaletowa - pachnie może 5min po pryśnięciu, a później kompletnie nic nie czuć. pieniądze wyrzucone w błoto, nigdy już tutaj nie zrobię żadnych zakupów - jedynie zachęciły mnie dobre opinie i to był błąd...
24 lip 2024
Odbiega od oryginału. Punkty za trwałość zapachu. Na pewno będę korzystać, ale z innego zapachu, który był na 100% trafiony w oryginalny.
2 lip 2024
Cudowne zapachy, pięknie pachną - identyczne jak oryginały, długo utrzymują się na skórze. Na pewno tu powrócę po kolejne cudeńka :)
7 lip 2024
Polecam olejki eteryczne To mój nie pierwszy i nie ostatni zakup Super pachną, są trwale
11 cze 2024
Perfumy trwałe, bardzo zbliżone do oryginału. Szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep.
23 cze 2024

Super sprzedawca, super zapachy!!!

Jak zawsze niezawodny sklep. Piękne zapachy, szybko i na czas. Polecam w 100℅
26 cze 2024
Polecam zakupy w aparperfume.pl. Piękne zapachy szybka realizacja zamówień.
MG
23 cze 2024
Bardzo miło mnie zaskoczyły zapachy swoją trwałością...oczywiście na plus
17 cze 2024
Polecam. Piękny zapach. Zbliżony do oryginału. Trwałość bez zarzutu.
16 cze 2024
Piękny zapach. Super sklep. Z pełną odpowiedzialnością polecam.
26 cze 2024
Polecam, zapachy nie małe identyczne i bardzo trwałe
7 lip 2024
Fantastyczny, trwały zapach, bardzo szybka dostawa.
19 cze 2024
Pachnie jak oryginał! Sztos!
4 lip 2024
Szybka dostawa zamiwienia