krainagsm.pl

Opinie łącznie (26 712) Opinie (13 765) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę przesyłek. Większość opinii dotyczy wysokiej jakości etui, folii oraz innych akcesoriów. Klienci bardzo doceniają profesjonalną, życzliwą i szybką obsługę, podkreślając dobry kontakt oraz pomoc przy problemach. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo dobre dopasowanie etui i folii do konkretnych modeli. Klienci często podkreślają atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz korzystny stosunek jakości do ceny. Konsumenci pozytywnie oceniają szybkość i skuteczność rozpatrywania reklamacji oraz uprzejmość przy zwrotach. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, solidne i bezpieczne pakowanie produktów, co zwiększa zadowolenie z zakupów. Pojawiają się pojedyncze głosy o wadach fabrycznych akcesoriów. Niektórzy klienci napotykają problemy z niedopasowaniem etui lub folii do modeli urządzeń, a czasem konieczne jest zgłaszanie reklamacji.

Opiniekrainagsm.pl

Super sklep. Polecam

Super kontakt. Szybka odpowiedz mailowa. Telefon z Krainagsm w celu doprecyzowania zamowienia. Blyskawiczne tempo dostawy mimo wypadajacego dnia swiatecznego. Zamowienie 29.04 wieczorem, dostawa 2.05 rano. Super!!! Kolejny moj zakup, ale na pewno nie ostatni. Polecam ten sklep na 100%.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 😊 Cieszy nas, że kontakt ze sklepem, szybka odpowiedź mailowa i telefoniczne doprecyzowanie zamówienia spełniły oczekiwania. Miło nam, że mimo dnia świątecznego przesyłka dotarła tak szybko. Dziękujemy za kolejne zakupy, polecenie i zaufanie. Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM
Firma bardzo rzetelna i godna polecenia , produkty typu keisy na telefon super ewentualnie co bym zmieniła to grubość szyb na telefon bo sie bardzo zapowietrzaja i szybko pękają przy nie wielkim upadku . Generalnie od lat zamawiam tylko z tej firmy akcesoria do telefonów wiec polecam gorąco
Dziękuje za Solidne i dobrze wykonane etui pozdrawiam firmę Kraina GSM 😊 Etui bardzo solidne i świetnie wykonane. Telefon leży w nim pewnie, klapka dobrze chroni ekran, a całość sprawia wrażenie porządnej i trwałej. Idealne do noszenia w kieszeni — nic się nie rysuje i jest pełen komfort użytkowania. Do tego szybka wysyłka i dobry kontakt ze sklepem. Zdecydowanie polecam, szczególnie do droższego telefonu 😊

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię 😊 Cieszy nas, że etui zostało ocenione jako solidne i dobrze wykonane, a telefon jest w nim bezpieczny i komfortowy w codziennym użytkowaniu. Miło nam również, że szybka wysyłka i kontakt ze sklepem spełniły oczekiwania. Dziękujemy za polecenie — szczególnie w kontekście ochrony telefonu. Pozdrawiamy Zespół KrainaGSM
Genialnie zrealizowane zamówienie w ciągu 24h. Przesyłka dotarła do autopunktu w Sarbinowie. Produkt oryginalnie zapakowany i zgodny ze specyfikacją. Konkurencja powinna brać przykład z KRAINA GSM

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 5⭐😊 Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i docenienie naszej pracy. Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 24 godzin, przesyłka sprawnie dotarła do punktu w Sarbinowie, a produkt był oryginalnie zapakowany i zgodny ze specyfikacją. Takie słowa naprawdę dodają nam skrzydeł — dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do KrainaGSM po etui, szkła ochronne, ładowarki i inne akcesoria GSM! Zespół KrainaGSM
Powiem tak zamawiałem pokrowiec dlatego 5 gwiazdek bo jest w porządku!! Natomiast szkło które daje cię do zestawu może wielkosciowo jest dobre, ale nie ma otworu na aparat!!! A to duży minus.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 5⭐ i szczegółową opinię. Cieszymy się, że pokrowiec jest w porządku i spełnił oczekiwania. Jeśli chodzi o szkło z zestawu — w niektórych modelach szkła nie mają osobnego otworu na aparat, ponieważ przezroczysta powierzchnia ma chronić ekran również w tej części i nie powinna wpływać na działanie aparatu. Rozumiemy jednak, że może to być dla Pana minus, dlatego dziękujemy za tę uwagę. Jeśli szkło sprawia problem podczas użytkowania, zachęcamy do kontaktu — chętnie sprawdzimy sprawę. Zespół KrainaGSM
3 folie na 3 różne tel: Poco X6 Pro, Realme 12 Pro+ i Samsung Galaxy S24 Ultra. Folie super się dopasowują do ekranu (Realme ma zaokraglone krawędzie), spełniają swoją główną funkcję jednak obraz jest mniej wyraźny oraz w Poco jak i Realme czytnik linii papilarnych, który jest w ekranie niestety nie działa nawet po ponownym dodaniu.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię. Cieszymy się, że folie dobrze dopasowały się do ekranów, również tych z zaokrąglonymi krawędziami. W przypadku folii prywatyzujących należy jednak pamiętać, że mogą one delikatnie wpływać na wyrazistość obrazu oraz działanie czytnika linii papilarnych w ekranie — jest to związane z konstrukcją samej folii. Prosimy spróbować w ustawieniach telefonu zwiększyć czułość ekranu dotykowego oraz ponownie dodać odcisk palca — często pomaga to poprawić działanie czytnika. Zespół KrainaGSM
Bardzo szybka dostawa etui zamówione o 12 na drugi dzień o 13 już w paczkomacie. Towar dobrej jakości. Zamawiałem 3 szt z takim samym wzorem to miła Pani do mnie zadzwoniła z pytaniem czy to przypadkiem nie pomyłka. Bardzo polecam

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że dostawa przebiegła tak szybko, a jakość etui spełniła oczekiwania. Miło nam również, że doceniona została czujność naszego zespołu i kontakt w sprawie zamówienia. Dziękujemy za polecenie i zaufanie — takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszego działania! Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM
Etui trzeba było na siłę wkładać w telefon,ponieważ ta gumowa forma jest ciut za mała. Jednak nie przeszkadza mi to. Jeśli chodzi o tą część czarna materiałowa to bardzo fajny materiał i dobry. Dodatkowo było szkło hartowane czego nie zauważyłem przy zamówieniu i też było to na plus. Czas zamówienia i dostarczenia był taki jaki podany. Wrócę na pewno.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 😊 Cieszy nas, że etui spełnia oczekiwania pod względem wyglądu i jakości materiału, a szkło było miłym zaskoczeniem. Dopasowanie bywa nieco ciaśniejsze, co wpływa na lepsze trzymanie telefonu i jego ochronę. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM

Małe zakupy 😉

Ładowarka do iPhone, kostka bardzo szybka za to kabel kiepski (szybko ładuje, ale nie zakleszcza się odpowiednio w gnieździe ładującym) Kable USB-c i ładowarka samochodowa super szybka, Powerbank szybko ładuje ale na ile wystarcza jeszcze nie zdążyłem sprawdzić.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię. Bardzo się cieszymy, że ładowarka do telefonu, ładowarka samochodowa, kable USB-C oraz powerbank spełniły Pana oczekiwania. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą kabla do iPhone'a. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do KrainaGSM po akcesoria GSM do telefonów! 📱 Zespół KrainaGSM
Brak problemu z reklamacją natychmiastowa obsługa lecz pewnie nie wina firmy lecz kuriera ale załatwiłem wszystko bardzo szybko co mnie cieszy Szybko wygodnie z miłą chęcią skorzystam jeszcze raz z sklepu internetowego zakupienia czegoś do telefonu.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 😊 Cieszy nas, że reklamacja została sprawnie załatwiona i wszystko przebiegło szybko oraz bez problemów. Dokładamy starań, aby w takich sytuacjach reagować możliwie najszybciej. Dziękujemy za zaufanie i będzie nam bardzo miło gościć ponownie przy kolejnych zakupach! Zespół KrainaGSM
Sklep z dobrymi cenami i produktami. Ale przy moim ostatnim zamówieniu pomylili etui na telefon Samsung Galaxy S21+5G. Zwrot byłby droższy. Zostawiłem je, może komuś je oddam.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani nasze ceny oraz oferowane akcesoria do telefonów. Po zweryfikowaniu zamówienia widzimy jednak, że zamówione zostało etui do Samsung Galaxy S21+ 5G i dokładnie taki model został przez nas wysłany. Wygląda więc na to, że pomyłka nastąpiła już na etapie składania zamówienia, a nie podczas jego realizacji. Mimo to zawsze staramy się pomóc w takich sytuacjach, dlatego zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi – wspólnie postaramy się znaleźć najlepsze rozwiązanie. Zespół KrainaGSM
Super sklep mają tam wszystko co potrzebne do smartfona nawet znalazłem tam etui do redmi 9a bardzo polecam wszystkim ten sklep noi szybka wysyłka Polecam

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 5⭐😊 Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie! Cieszymy się, że udało się znaleźć odpowiednie etui do Xiaomi Redmi 9A, a szeroki wybór akcesoriów do smartfonów oraz szybka wysyłka spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie do KrainaGSM po etui, szkła ochronne, ładowarki i inne akcesoria GSM! Zespół KrainaGSM
Biegałam po Zamościu szukając etui a tu- patrzę-KrainaGsm się do mnie tuli. I tak mój telefon Samsung Galaxy się ładnie opakował i elegancko się wygalantował....

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 5⭐😊 Bardzo dziękujemy za tak pomysłową i pełną humoru opinię! Cieszymy się, że po poszukiwaniach udało się znaleźć etui do Samsung Galaxy, które ładnie prezentuje się na telefonie i elegancko go „wygalantowało”. Niech dobrze służy i chroni smartfon każdego dnia! Zapraszamy ponownie do KrainaGSM po etui, szkła ochronne, ładowarki i inne akcesoria GSM! Zespół KrainaGSM
To nie pierwszy mój zakup w waszej firmie i zawsze jestem zadowolona z szybkiego dostarczenia. W prawdzie na zdjęciu wyglądało to trochę inaczej,bardziej wystrzałowo,to i tak jestem zadowolona Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że kolejny raz jest Pani zadowolona z zakupów i szybkiej dostawy. Szczególnie cenne jest dla nas zaufanie klientów, którzy wracają do naszego sklepu. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą wyglądu produktu na zdjęciach. Mimo to bardzo się cieszymy, że finalnie produkt spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM

Hydrożel samsung s23ultra

Błyskawiczna dostawa👍, produkt bardzo dobrej jakości👍instrukcja mega pomocna,👍 do samod,zielnego montażu nawet przez laika bez zmarnowania produktu 👍tak jak ja

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że folia hydrożelowa do Samsung Galaxy S23 Ultra spełniła Pani oczekiwania. Miło nam, że docenione zostały błyskawiczna dostawa, wysoka jakość produktu oraz czytelna instrukcja montażu. To dla nas szczególnie ważne, że aplikacja okazała się na tyle prosta, iż montaż przebiegł bez problemu nawet za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie po folie hydrożelowe, etui, szkła ochronne i inne akcesoria do telefonów! Zespół KrainaGSM
La carcasa es adorable.. Este diseño parece que mi hijo de 4 años lo ha pintado..El vidrio protector de muy Buena calidad y fácil instalación.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 5⭐😊 Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że etui przypadło do gustu. Miło nam również, że szkło ochronne zostało wysoko ocenione pod względem jakości, a jego montaż okazał się łatwy. Zapraszamy ponownie do KrainaGSM po etui, szkła ochronne, ładowarki i inne akcesoria GSM! Zespół KrainaGSM
Wysyłka szybka. Jakość etui jako tako, jak na taką cenę, jedna mała wada fabryczna z tyłu, tj. nie do końca dobrze odlane. Ściereczki obie suche jak pieprz do ekranu. Widoczne na zdjęciu. W reklamacje bawić się nie będę. Drugi raz się zastanowię czy skorzystam z tego sklepu. 🤷‍♂️

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że produkt nie spełnił w pełni oczekiwań. Jeśli etui posiada wadę fabryczną, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi na shop@krainagsm.pl oraz przesłanie zdjęć produktu — chętnie zweryfikujemy sytuację i postaramy się znaleźć rozwiązanie. Przepraszamy również za suche ściereczki do ekranu. Dziękujemy za zgłoszenie tej uwagi, ponieważ pomaga nam to lepiej kontrolować jakość wysyłanych akcesoriów. Zespół KrainaGSM

Mega.

Polecam Krainę GSM. Szybka, sprawna informatyczne firma. Bylam zaskoczona szybkością mojej paczki w skrzynce. Polecam z czystym sumieniem 🙂 Mega pozytywne zaskoczenie.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że szybkość realizacji zamówienia pozytywnie Panią zaskoczyła i że przesyłka dotarła sprawnie. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy za zaufanie, miłe słowa i polecenie KrainaGSM. Mega pozytywne opinie naszych klientów to dla nas największa satysfakcja! 🙂 Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM

Szkło ochronne do telefonu A36

Niestety żadne ze szkieł ochronnych na telefon samsung A36 dołączonych do etui nie przylegało do całej powierzchni ekranu telefonu - dotyczy krawędzi i rogu ekranu - pomimo dobrze odtłuszczonej powierzchni i starannego montażu.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że szkła ochronne do Samsung Galaxy A36 nie spełniły oczekiwań. Jeśli szkło nie przylega do krawędzi ekranu pomimo prawidłowego montażu, może to wynikać z wady produktu lub konkretnego egzemplarza. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi oraz przesłanie zdjęć przedstawiających problem. Po ich otrzymaniu zweryfikujemy zgłoszenie i pomożemy w znalezieniu odpowiedniego rozwiązania. Zespół KrainaGSM

Bardzo polecam

Zamówiłam pokrowiec na telefon . Dostawa była szybka a pokrowiec bardzo fajnej jakości. Niestety szkiełko które było w gratisie wysłane nie przeżyło transportu. Wystarczył kródki mail z informacją o tym a tego samego dnia wysłano mi bezproblemowo nowe szkiełko. Dziekuje bardzo . Nastepne zakupy zrobiebu was i bedę was polecać. Joanna

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Pani Joanno, dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię 😊 Cieszy nas, że pokrowiec spełnił oczekiwania, a dostawa była szybka. Przykro nam, że szkiełko nie przetrwało transportu, ale bardzo się cieszymy, że sprawa została szybko i bezproblemowo rozwiązana. Tak właśnie chcemy działać — sprawnie i z myślą o Kliencie. Dziękujemy za zaufanie, zapowiedź kolejnych zakupów i polecenia — to dla nas ogromna motywacja 💙 Pozdrawiamy serdecznie Zespół KrainaGSM