twojtort.pl

Opinie łącznie (46) Opinie (39) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinietwojtort.pl

Wygląd zrobił wrażenie choć kolory mogłyby być bardziej wyraziste. Cena przystępna. Natomiast smak niestety taki sobie. Biszkopt był suchy a krem miał smak i konsystencję masła. Daję ocenę dobrą ponieważ ogólnie spełnił swoje zadanie na firmowej uroczystości. Przesyłka błyskawiczna, zamówienie złożone ok.13 a przesyłka dotarła następnego dnia już o 10. Na zamówienia na ostatnią chwilę idealne.

Zamawianie na konkretną datę nie działa

Tort zamówiony na konkretną datę- dostarczony 5 dni za wcześnie- mega słabo. Kontakt z obsługą też słaby- miałem wrażenie jakbym z AI rozmawiał, bardzo słabe tłumaczenie zaistniałej sytuacji. Raczej nie polecam.

Odpowiedź ze sklepu twojtort.pl

Cześć Marcin, dziękujemy za Twoją szczerą opinię. Bardzo nam przykro, że tort został dostarczony aż 5 dni wcześniej niż zamówiono – rozumiemy, jak bardzo jest to problematyczne przy planowanym wydarzeniu Również bardzo nam przykro, że kontakt z obsługą nie spełnił Twoich oczekiwań. Zależy nam na jasnej, pomocnej komunikacji, dlatego traktujemy Twoją uwagę bardzo poważnie i przekażemy ją dalej, aby poprawić nasze procesy Rozumiemy Twoje rozczarowanie i bardzo nam przykro, że tym razem nie mogliśmy Cię przekonać Pozdrawiamy, zespół twojtort.pl
Tort ze zdjeciem dotarł cały...solenizanci byli zachwyceni jakością zdjęcia jak i samym smakiem tortu.
Tort wizualnie bardzo ładny, niestety w smaku to nie tort a suche, mocno słodkie ciasto z posmakiem sztuczności. Ma swoje plusy bo transport bardzo łatwy i nie trzeba trzymać w lodówce, jednak to tak naprawdę nie jest prawdziwy tort a ciasto biszkoptowe

Odpowiedź ze sklepu twojtort.pl

Witaj, bardzo dziękujemy za Twoją szczegółową opinię. Cieszymy się, że pozytywnie oceniłeś wygląd produktu oraz jego praktyczne cechy, takie jak łatwość transportu i przechowywania. Jednocześnie bardzo nam przykro, że smak i konsystencja nie przekonały Cię, a Twoje wrażenie skłania się raczej ku suchym, zbyt słodkim ciastom o sztucznym posmaku. Traktujemy Twoją opinię bardzo poważnie, ponieważ zarówno smak, jak i jakość są dla nas szczególnie ważne. Przekażemy Twoje uwagi naszym pracownikom, abyśmy mogli dalej ulepszać nasze produkty i lepiej spełniać oczekiwania klientów. Jeśli chcesz, skontaktuj się z nami bezpośrednio – przyjrzymy się Twojej sprawie szczegółowo. Pozdrawiamy, zespół twojtort.pl
Tort przepiękny! Smak obłędny… wykonanie to jakieś mistrzostwo:) Córka była zachwycona z niespodzianki! Z całego serca polecam 💞
Polecam serdecznie! Pierwszy raz zamawiałam tort za pośrednictwem Internetu. Okazało się to strzałem w 10! Tort przyszedł na czas, świetnie zabezpieczony. Wyglądał obłędnie i był smaczny. Polecam!
Świetnie zapakowane na czas transportu. Dostawa na wyznaczony czas. 👍

Odpowiedź ze sklepu twojtort.pl

Cześć 😊 bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że przesyłka była świetnie zapakowana i że dostawa dotarła na wyznaczony czas 👍😊 Jeśli chcesz być zawsze na bieżąco z naszymi najnowszymi kreacjami, promocjami i ekskluzywnymi ofertami, możesz zapisać się do naszego newslettera tutaj: https://twojtort.pl/pages/biuletyn Pozdrawiamy serdecznie zespół TwojTort.pl

Tort

Elegancki, smaczny tort. Szybka I bezpieczna dostawa. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu twojtort.pl

Cześć 😊 bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! Cieszymy się, że tort był elegancki i smaczny oraz że dostawa przebiegła szybko i bezpiecznie 😊 Jeśli chcesz być zawsze na bieżąco z naszymi najnowszymi kreacjami, promocjami i ekskluzywnymi ofertami, możesz zapisać się do naszego newslettera tutaj: https://twojtort.pl/pages/biuletyn Pozdrawiamy serdecznie zespół TwojTort.pl
Tort bardzo dobry. Przyszedł w stanie nienaruszonym. Super, Smaczny.
Przepiękny tort i naprawdę smaczny. Syn mega zadowolony. Znakomicie zabezpieczony
Tort smaczny. Wysyłka szybka.

Odpowiedź ze sklepu twojtort.pl

Cześć 😊 bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że tort był smaczny i że wysyłka przebiegła szybko 😊 Jeśli chcesz być zawsze na bieżąco z naszymi najnowszymi kreacjami, promocjami i ekskluzywnymi ofertami, możesz zapisać się do naszego newslettera tutaj: https://twojtort.pl/pages/biuletyn Pozdrawiamy serdecznie zespół TwojTort.pl
Szybkość dostawy

Odpowiedź ze sklepu twojtort.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za opinię. Zachęcamy do podzielenia się z nami sugestiami, co możemy poprawić, aby zapewnić Państwu pełne zadowolenie. Pozdrawiamy, zespół twojtort.pl
Wszystko było super :)