renab.pl

Opinie łącznie (111) Opinie (111) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, wskazując na solidność wykonania i trwałość. Wielu klientów podkreśla łatwość montażu. Opinie na temat obsługi klienta są zróżnicowane, jednak przeważają pozytywne komentarze dotyczące profesjonalizmu i uprzejmości. Klienci często wspominają o problemach i opóźnieniach w dostawie, a także o braku informacji dotyczącej terminu doręczenia. Część z nich zwraca uwagę na brak nawierconych otworów lub brak jasnej instrukcji montażu. Zdarzają się sytuacje, gdzie kontakt z firmą jest utrudniony lub brak odpowiedzi na zapytania i zgłoszenia, a niektóre reklamacje pozostają nierozwiązane przez dłuższy czas.

Opinierenab.pl

Wszystko zgodne z opisem, przesyłka dotarła sprawnie na wskazany adres. Było tak dobrze, że kupie coś jeszcze.
Szybka i sprawna wysyłka, jeszcze sprawniej rozwiązana reklamacja. Wszystko w bardzo przyjaznej atmosferze, polecam!
NIE DOSTAŁAM ZAKUPIONEGO TOWARU, NIKT NIE ODBIERA TELEFONU

Petarda

Bardzo dobry stół do prac warsztatowych. Idealna regulacja wysokości dla każdego pracownika.
Produkt dotarł uszkodzony i w chwili obecnej nie mamy żadnego komentarza od producenta.

DHL i niedopowiedzenie w montażu

Zlecenie przesyłki DHL w praktyce oznaczło, że firma kurierska nie wysłała powiadomienia co do którego dnia przesyłka zostanie dostarczona. Całość podzielona na dwie paczki oznaczała dwie takie sytuacje. Jedna z paczek została przez to pozostawiona pod drzwiami oddana w ręce uczciwości sąsiadów, którzy paczki nie przywłaszczyli sobie. Blat nie posiadał nawierconych otworów co znacznie wydłużyło i utrudniło montaż. Zakup ogólnie udany, ale z potknięciami.
Stół jest doskonałej jakości, moglibyście Państwo uprzedzać ze przesyłka jest z zagranicy co wydłuża czas realizacji z 3 dni do 10, wiedząc o tym inaczej zaplanowalabym odbiór przesyłki.
Doskonały produkt. Bardzo solidnie wykonany. Polecam.

Polecam !!!!

Polecam z czystym sumieniem. Produkt najwyższej jakości,a obsługa posprzedażowa na najwyższym poziomie.
Szybka realizacja i montaż. Polecam
Wszystko ok. Polecam
Super kontakt i szybka wysyłka towaru.