Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów oraz ich estetykę. Produkty są zgodne z opisem według większości kupujących. Często podkreślana jest szybka, sprawna lub terminowa dostawa. Doceniane są również estetyczne oraz bezpieczne opakowania produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, szybka i godna polecenia. Pojawiają się jednak pojedyncze zastrzeżenia co do zgodności produktów z opisem. Zdarzają się także opóźnienia w dostawie. Kilku klientów zgłasza sugestie dotyczące prezentacji produktów, opisów lub niezgodności zamówienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinierhomberg.pl
Kolczyki ok ale nie tak ładne jak na zdjęciu …
Kolczyki ładne ale nie tak jak na zdjęciu. Zdjęcie pokazuje produkt dużo bardziej atrakcyjnie niż wygląda w rzeczywistości. W opisie jest co prawda wskazane jakiej są wielkości, ale jako konsument nie siedzę z linijką i sobie nie mierzę. Dobrze by było aby zdjęcie pokazywało rozmiar kolczyków w odniesieniu do wielkości ucha.
Przesyłka dotarła nienaruszona. Pierścionek zgodny z opisem. Szkoda, że nie ma kolekcji biżuterii dopasowanej do pierścionka.
ilość karatów - kamienie szlachetne
W przypadku kamieni szlachetnych, sugerowałabym dodanie do opisu produktu ilości karatów, wtedy łatwiej wyobrazić sobie wielkość zawieszki
Wysoka jakość, efektowne opakowania, punktualność, Polecam
Szybka dostawa, świetnie zapakowane . Kolczyk super
Wszystko w porządku. Terminowo i solidnie
Towar zgodny z opisem i dostawą w terminie
Piękne obrączki . Spełniły nasze oczekiwania
Piękna sowa bursztyn super
Bransoletka skórzana
Produkt, zapakowany tak jak prosiłem wraz z dodatkową opcją dedykacji, odpowiednio zapakowany i zabezpieczony, przesyłka jechała do polski ok. 5 dni więc też sprawnie. Sklep warty polecenia. Sam produkt będę mógł ocenić nieco później jak prezent zostanie otwarty mam nadzieję że będzie się podobał. Moja sugestia - koperta z dedykacją powinna być zapakowana wraz z produktem a nie oddzielnie, ale ogólnie wszystko ok. Radek
Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem