Ważny od: 28 lut 2025
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Wielu z nich chwali wysoką jakość produktów oraz pozytywnie ocenia zgodność towaru z opisem i zamówieniem. Kontakt ze sklepem jest przeważnie oceniany bardzo dobrze, a pomoc techniczna oraz łatwość reklamacji są doceniane przez kupujących. Większość klientów pozytywnie opisuje także staranne pakowanie produktów. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy krytyczne dotyczące uszkodzeń lub niezgodności produktów, a także sporadyczne uwagi dotyczące kurierów oraz trudności z rozwiązywaniem problemów podczas reklamacji. Sporadycznie zgłaszane są także uwagi dotyczące uszkodzeń produktów w transporcie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieBestKomin Systemy Kominowe i Wenylacyjne
Super polecam
Ekspresowa realizacja zamówienia firma godna polecenia
BestKomin Systemy Kominowe i Wenylacyjne
- +48533513090
- bestkomin.pl
- biuro@bestkomin.pl
- Charłupia Wielka, POL
BestKomin Systemy Kominowe i Wenylacyjne
Bestkomin.pl – polski producent systemów kominowych Jesteśmy Bestkomin.pl – polskim producentem ceramicznych systemów kominowych, które gwarantują bezpieczeństwo i trwałość na długie lata. Specjalizu...