Klienci są zachwyceni wyglądem, designem i estetyką lamp, często podkreślając ich piękno oraz dopasowanie do wnętrza. Wysoka jakość wykonania oraz użytych materiałów spotyka się z uznaniem, podobnie jak staranne i bezpieczne zapakowanie produktów na czas transportu. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, uprzejma i pomocna, a kontakt z pracownikami sklepu bardzo pozytywny. Większość klientów chwali także bardzo szybką i sprawną dostawę oraz proces realizacji zamówień, który jest zgodny z oczekiwaniami. Produkty zazwyczaj są zgodne z opisem. Pojawiły się jednak pojedyncze przypadki rozbieżności pomiędzy opisem a otrzymanym produktem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieKaspa.com.pl
Bardzo szybka i miła obsługa
Bardzo miła obsługa zarówno mejlowa, jak i telefoniczna. Panowie pracujący w sklepie internetowym Kaspa.com (min. Pan Grzegorz i Paweł) wykazali się uprzejmością oraz wyrozumiałością. Zamianę przewodu z czarnego na transparentny zaproponowali w cenie promocyjnej (lampy były na stronie w obniżonej cenie, ale z czarnym okablowaniem). Dodatkowo lampy zostały bardzo dobrze zabezpieczone i szczelnie zapakowane do transportu. Sama dostawa również trwała tylko kilka dni roboczych od zamówienia. A same lampy z serii LONGIS WHITE są PRZEPIĘKNE!. Dziękuję :).
To już kolejne lampy od KASPA, ale pierwszy zakup w sklepie firmowym. Bardzo sprawna obsługa - prośba o wydłużenie przewodu do zawieszenia lamp spełniona bez dodatkowych opłat. Szybka wysyłka dobrze zapakowanych lamp. Przy otwarciu kartonu znalazłam miłą słodką niespodziankę od sklepu, z życzeniami świątecznymi - dziękuję ☺️ polecam bardzo!
Kupiłam oświetlenie firmy Kaspa 💓
Kupiłam oświetlenie firmy Kaspa i jestem zachwycona! Zarówno jakość produktów, jak i obsługa klienta zasługują na najwyższą ocenę. Lampy prezentują się przepięknie, wykonane są z dbałością o każdy szczegół. Kontakt ze sklepem był bardzo miły i profesjonalny, a przesyłka dotarła błyskawicznie. Z pełnym przekonaniem polecam – piękne światło, piękny design i pełne zadowolenie! 💡✨
Zakupy w Kaspa to czysta przyjemność🩷
Ewelina F.
Na każdym etapie była informacja jaki jest status zamówienia. Lampy są piękne, porządnie spakowane , nigdy nie było problemów ( zamawiałam kilkakrotnie ) ani z jakością ani z dostarczeniem zamówionego towaru.
Lampa starannie wykonana, bardzo dobra jakość, przesyłka dobrze zabezpieczona. Kolory dokładnie jak na zdjęciach ..
Lampa cudowna , w jednym miejscu lekko wgnieciony klosz ale widoczne zagniecenie pod kątem więc nie przeszkadza
Lampy są przepiękne i zostały bardzo dobrze zapakowane. Jestem bardzo zadowolona.
Piękne kinkiety. Towar bardzo dobrze zabezpieczony do przesyłki:)
Szybka dostawa, dobrze zabezpieczona przesyłka.
Piękna lampa. Dostawa super szybka! Polecam!
Cudowna, idealna, nowoczesna, przytulna, każdy detal dopracowany.
Uwielbiam design lampy Kaspa. Są ponadczasowe. Wykonanie i wykończenie są na najwyższym poziomie. Polecam
lampa pięknie się prezentuje, możliwość regulacji kabli bardzo przydatna
Ogolnie lampa bardzo ładna ale ta którą zamówiłem nie zgodna z opisem. Na stronie zawarto informację że lampa posiada tulejkę w kolorze " błyszczącego chromu"w rzeczywistości jest czarna wraz z gniazdem na żarówkę. Szkoda bo bardzo mi zależało na tym elemwncie qkolorze deklarowanym w opisie. W załączenia zdjęcia ze strony sklepu i rzeczywiste.
Odpowiedź ze sklepu Kaspa.com.pl
Dziękujemy za szczerą opinię. Cieszymy się również, że zaakceptował Pan nasze wyjaśnienia dotyczące błędu.
Bardzo sprawna wysyłka produkt dobrze zabezpieczony i zapakowany
Lampy przepiękne. Obsługa profesjonalna, gorąco polecam.
Pełen profesjonalizm
Wszystko szybko,sprawnie. Profesjonalizm