Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i terminową dostawę zamówionych produktów. Jakość produktów jest szeroko chwalona. Obsługa klienta oceniana jest bardzo wysoko, szczególnie za profesjonalizm, miłe podejście i skuteczne rozwiązywanie problemów. Bezpieczne i staranne pakowanie przesyłek jest bardzo doceniane przez klientów. Klienci chwalą szeroki wybór produktów i atrakcyjne oferty dostępne w sklepie. Atrakcyjne ceny produktów są często wymieniane jako jeden z atutów zakupów. Klienci doceniają szybkie i skuteczne reagowanie sklepu na zgłoszenia reklamacyjne. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące wykonania niektórych artykułów. Sporadycznie pojawiają się również uwagi krytyczne dotyczące pakowania przesyłek. Zdarza się, że niektórzy klienci wskazują na nieadekwatność ceny do jakości. Czasami pojawiają się trudności związane z procesem reklamacyjnym.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniezlotywidelec.pl
Sztućce
Odwiedź stronę internetowąO nas
Złoty Widelec – Premium Kitchen & Dining Złoty Widelec to miejsce stworzone dla osób, które oczekują od wyposażenia kuchni i jadalni czegoś więcej niż tylko funkcjonalności. Od lat selekcjonujemy pro...