zlotywidelec.pl

4501 reviews since 12 lut 2018

Ważny od: 14 mar 2018
zlotywidelec.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i terminową dostawę zamówionych produktów. Jakość produktów jest szeroko chwalona. Obsługa klienta oceniana jest bardzo wysoko, szczególnie za profesjonalizm, miłe podejście i skuteczne rozwiązywanie problemów. Bezpieczne i staranne pakowanie przesyłek jest bardzo doceniane przez klientów. Klienci chwalą szeroki wybór produktów i atrakcyjne oferty dostępne w sklepie. Atrakcyjne ceny produktów są często wymieniane jako jeden z atutów zakupów. Klienci doceniają szybkie i skuteczne reagowanie sklepu na zgłoszenia reklamacyjne. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące wykonania niektórych artykułów. Sporadycznie pojawiają się również uwagi krytyczne dotyczące pakowania przesyłek. Zdarza się, że niektórzy klienci wskazują na nieadekwatność ceny do jakości. Czasami pojawiają się trudności związane z procesem reklamacyjnym.

Opiniezlotywidelec.pl

Przepiękne kieliszki!!! Gorąco polecam! Towar bezpiecznie dostarczony
Wybór adortymentu-, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa bardzo dobra, terminowe dostarczenie
Jedna patelnia jest źle wywarzona i trzeba ją układać na palniku by się nie wypadła , a r te ak to reszta ok
Krótki termin realizacji, choć zamówionego produktu nie było w ofercie to inny zaproponowany spełnił moje oczekiwania.
Wszystko ok. Przesyłka sxybka dotarla i była dobrze zapakowana. Polecam sprzedawcę.
Bardzo miła obsługa. Duży wybór produktów bardzo dobrej jakości. Gorąco polecam.
Bardzo szybka realizacja, sztućce dobrej jakości.
Bardzo profesjonalna obsługa, otrzymałam przesyłkę z uszkodzonym towarem, po zgłoszeniu niezwłocznie odesłano mi pełnowartościowy towar. Polecam, wysoka kultura obsługi klienta!

Sztućce

Jeszcze nie używane, ale są widać dobrej jakości. Oby dobrze spisywały się w zmywarce.
Daję o jedną gwiazdkę mniej za sposób pakowania. Za taką cenę wygląd zakupionych łyżek mógłby prezentować się zdecydowanie lepiej.
produkt jest zgodny z zamawianym. Dobrej jakości, resztę sprawdzę w trakcie użytkowania.
Daje 4 ponieważ gdy złożyłam pierwsze zamówienie otrzymałam butelkę na oliwę plus urwany korek do butelki co było widoczne gołym okiem przy pakowaniu zamówienia. Tuż po rozpakowaniu co było w piątek o ile dobrze kojarzę - udało mi się dopiero skontaktować ze sklepem w niedzielę .. było to stresujące gdyż potrzebowałam butelki na oliwę na wtorek wieczorem. Otrzymałam błyskawicznie zamówienie dobrze skompletowane. Na własny koszt musiałam odesłać uszkodzone zamówienie. iNPOST 20 zł. Reasumując. Podejrzewam, że duże zamieszanie z okazji Świąt. Ale na 5 nie mogę ocenić. Daje uczciwe 4 dziękuję pozdrawiam Agata P. S Dwa zdjęcia
Szybko sprawnie w wysokie jakości
Kieliszki super rewelacja polecam serdecznie

Szybka, bezproblemowa realizacja. Polecam
Przepiękna misa na owoce. Super design i wykonanie. Warta swojej ceny. Polecam!
Współpraca z firmą, szybką reakcją i towar dotarł na czas.
Profesjonalna i miła obsługa!

Szybka i profesjonalna obsługa klienta. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Polecam
Mój ulubiony sklep. Nigdy żadnych problemów.

Złoty Widelec – Premium Kitchen & Dining Złoty Widelec to miejsce stworzone dla osób, które oczekują od wyposażenia kuchni i jadalni czegoś więcej niż tylko funkcjonalności. Od lat selekcjonujemy pro...