Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz terminową dostawę produktów. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość, solidność i funkcjonalność zakupionych produktów. Klienci często podkreślają, że otrzymany towar odpowiada opisowi i ich oczekiwaniom. Obsługa klienta opisywana jest jako uczciwa, pomocna i profesjonalna. Pojawia się jedna negatywna opinia dotycząca problemu z częścią.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehttps://elektrosell.pl/
Witam.
Dzisiaj po raz pierwszy uruchamiałem myjkę i jest problem z końcówką do której mocuje się butelkę z płynem myjącym. Po prostu nie ma możliwości wpięcia do agregatu ponieważ ta końcówka jest chyba z innego modelu. Wysyłam zdjęcia porównawcze z końcówką z dyszami pasująca. Proszę ustosunkować się do problemu.
Pozdrawiam
Oba sprzęty przyjechały dzień po dniu więc jest wszystko ok i możemy powiedzieć że pan obsługujący jest uczciwym człowiekiem -polecam zakupy. Pan telefonicznie też dobrze doradza, więc można śmiało dzwonić i pytać 👍
Zamówiony sprzęt spełnił moje oczekiwania. Bardzo szybko otrzymaliśmy przesyłkę
Są na 5*
Rewelacja w każdym punkcie!
Bardzo szybka dostawa. Wszystko zgodnie z opisem. Super!
Szybka dostawa zgodnosc towaru
Pomysłowe rozwiązanie przedmiotu.
To już mój drugi produkt tej firmy. 1 wiertarka udarowa, myślę, ze nawet lepsza od mojej starej makiety 2450, 2 produkt , to wkrętarka KCD 18/43-629 i uważam , ze jest Super!
Przesyłka bardzo szybko i bez problemu. Cena również rewelacyjna. Jak narazie produkt dobrze się spisuje i daje radę. Polecam
Wszystko spoko dojechało sprawne sprawdza się
Narzędzia bardzo solidne. Walizka bardzo mocna, dziękuję za szybką dostawę.
Bardzoszypkadostawa
Zgodnie z opisem szybka dostawa silnik super
Szybka dostawa i dobry towar.
Super pompa
wszystko ok, szybkość i zgodność z zamówieniem
Kolejny zakup.
Urządzenie zgodne z ofertą. Dostawa w terminie. Polecam.
szybka dostawa zamówiony przedmiot zgodny z informacją zamieszczoną w internecie