Opinie łącznie (811) Opinie (342) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 7 maj 2024

milion-krzesel.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci najczęściej chwalą wysoką jakość wykonania krzeseł, ich solidność, estetykę i trwałość. Wygląd i estetyka krzeseł są często podkreślane jako wyjątkowe, piękne i zgodne z oczekiwaniami klientów. Doceniany jest szeroki wybór modeli, tkanin i kolorów oraz możliwość zamówienia próbek i krzesła testowego przed zakupem. Większość klientów chwali profesjonalną, uprzejmą i pomocną obsługę klienta. Komfort użytkowania i wygoda krzeseł są często chwalone. Klienci pozytywnie oceniają czas, sposób i bezpieczeństwo dostawy oraz bardzo często podkreślają solidne zabezpieczenie krzeseł podczas transportu. Często odnosi się także do korzystnego stosunku ceny do jakości tych produktów. Pojawiają się pojedyncze negatywne głosy dotyczące obsługi klienta. Sporadycznie pojawiają się opinie o niedopasowaniu krzeseł do indywidualnych potrzeb użytkowników. Zdarzają się także uwagi o opóźnieniach lub problemach z kurierem podczas dostawy.

Opiniemilion-krzesel.pl

Zbyt krótkie użytkowanie aby ocenić

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Pozdrawiamy
L I
Leszek I.
Krzesła wyglądają dobrze, pasują do wcześniejszych zakupów, ale plastikowe ślizgi pod nóżkami mają za małe rozmiary do podłóg drewnianych (mogą je uszkadzać) i także wizualnie to widać, mam zamiar wymienić -niestety.

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo nas cieszy, że jest Pan zadowolony z krzeseł zakupionych w naszym sklepie. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą ślizgów - pracujemy nad zastępczym rozwiązaniem. Pozdrawiamy.

Bardzo miła i sprawna obsługa. Krzesła ładne, zgodne z opisem i zdjęciami. Wielki plus za natychmiastowa wysyłkę próbek tkanin oraz olbrzymi plus za brak dopłaty za tkaniny premium.

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że krzesła spełniły Pani oczekiwania, a cały proces zakupowy był dla Pani satysfakcjonujący. Pozdrawiamy.
Jeśli przesyłka się opóźnia to warto wcześniej wysłac informacje czemu nastąpiło opóźnienie, a nie po wysłaniu maila. Mniej stresu dla klienta. Jakość mebla super!

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy bardzo za opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z dokonanego w naszym sklepie zakupu. Doceniamy oczywiście sugestię dotyczącą komunikacji. Pozdrawiamy
Krzesła wygodne i estetycznie wykonane, niestety cztery gwiazdki za to, że spodziewaliśmy się jaśniejszej tapicerki. Jest nieścisłość na stronie producenta krzeseł a stronie producenta tapicerki w kolorystyce, numeracji i opisie.

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy bardzo za opinię. Pragniemy zapewnić, że wszystkie wyświetlane na naszej stronie zdjęcia tkanin oraz dopasowane do nich numery kolorów pochodzą bezpośrednio od producentów. Każdemu klientowi zapewniamy możliwość w pełni darmowego zamówienia zestawu wybranych próbek tkanin. To najlepszy sposób, aby ocenić rzeczywistą kolorystykę materiałów (kolory wyświetlane na monitorach często są zakłamane). Serdecznie pozdrawiamy i życzymy miłego użytkowania naszych produktów.
Porządne krzesła, na pewno nie rozjadą się jak większość krzeseł z sieciówek, piękny materiał obicia, wygodne, i jeszcze w promocyjnej cenie.

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię. Bardzo nas cieszy, że jakość naszych towarów i wykonania została doceniona. Pozdrawiamy.
Krzesła są super. Odpowiednie do małego okrągłego stołu średnica 80 cm. Plusem jest wysokość siedziska, 51 cm. Bardzo wygodne. Uwaga dla firmy, dostawca Poczta Polska, nierzetelna. Kierowca nie zadzwonił, nie zostawił awiza, nie przyjechał na podany adres tylko zostawił przesyłkę na poczcie. Musiałam wynająć transport, żeby przywieźć je do domu.

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z wykonania naszych krzeseł. Jednocześnie dziękujemy za cenną uwagę. Dokładamy starań, aby takie sytuacje się nie powtarzały. Serdecznie pozdrawiamy.
zamówienie dotarło, wszystko ok

Krzesła starannie wykonane, wszystko zgodnie z ustalonymi oczekiwaniami i z zachowaniem terminów. Jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z szybkości realizacji zamówienia oraz jakości naszych krzeseł. Życzymy miłego użytkowania.
Bardzo cenione było dostarczenie próbek tkanin i wybarwienia drewna. Pozwoliło to podjąć decyzję o zakupie krzeseł. Plus za dostawę na palecie.

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo nas cieszy, że jest Pan zadowolony z dokonanego w naszym sklepie zakupu. Pozdrawiamy.
Krzesło drewniane DUNE Wizualnie krzesła są takie jak chciałam, ale widzę pewne niedociągnięcia. Najpierw dostawa była opóźniona, bo krzesła nie przeszły testu jakości i wracały ponownie do lakierowania (to akurat na plus, że sprzedawca sprawdza takie rzeczy). Płacąc blisko 600 zł za jedno krzesło oczekiwałam raczej najwyższej jakości. Krzesła miały być zabezpieczone przed uszkodzeniem podłogi - te "zabezpieczenia" to wbite białe plastikowe korki do czarnych krzeseł - może zabezpieczają płytki, ale nie drewno. Niestety nie mogę ich usunąć, bo przynajmniej w kilku sztukach te korki sprawiają, że krzesła są stabilne: na pierwszy rzut oka widać, że podłokietnik prawy jest niżej niż lewy, ale krzesło stoi równo... Przez to też krzesła są różnej wysokości. Część siedząca jest niezwykle cienka i mogłaby być estetyczniej połączona z resztą krzesła. Ogólnie, krzesła zostają (minął miesiąc od ich dostarczenia) głównie dlatego, że w innych sklepach nie znalazłam innych w takim stylu.

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy bardzo za opinię. Przykro nam, że krzesła nie spełniły Pani oczekiwań. Dziękujemy jednak za cenne uwagi, dzięki którym możemy ulepszyć nasze produkty. Pozdrawiamy

Piękne krzesła, rzetelna obsługa!

Wysyłka próbek kolorów drewna i materiałów to rewelacyjna sprawa! Ułatwiło mi to decyzję, a zamówione krzesła pasują idealnie! Wysoka jakość wykonania, oryginalny design. Obsługa klienta rewelacja - odpowiedzi na wszystkie pytania i dostawa idealnie na czas. Dziękuję!!

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię. Bardzo nam miło, że nasze krzesła i szybka realizacja zamówienia spełniły Pani oczekiwania. Zawsze staramy się zapewnić najlepszy kontakt i pomoc naszym klientom. Pozdrawiamy.
super krzesła - szybka i bezproblemowa dostawa, polecam

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z szybkiej realizacji oraz jakości naszych krzeseł. Pozdrawiamy.
Krzesło zgodne z projektem, ładne, stabilne i wygodne

Odpowiedź ze sklepu milion-krzesel.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Bardzo nas cieszy, że estetyka i jakość naszych produktów została doceniona. Życzymy miłego użytkowania krzeseł.

Wyświetl wszystkie profile