Klienci chwalą wysoką jakość produktów, zwracając uwagę na materiały i wykonanie. Wielu klientów pozytywnie ocenia szybki czas realizacji i sprawną wysyłkę zamówień. Obsługa sklepu jest opisywana jako profesjonalna, miła i pomocna. Produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniestylovy.pl
Odpowiedź ze sklepu stylovy.pl
Dziękujemy za maksymalną notę! 🤍 To dla nas ogromna satysfakcja, że doceniasz zarówno jakość, jak i szybkość realizacji oraz obsługę 🫡
Zamówienie zgodne z opisem ,szybka wysyłka .Polecam z czystym sercem
Odpowiedź ze sklepu stylovy.pl
Ewelino, dziękujemy za 5⭐ i tak szczerą rekomendację. Model M-100 5100 to nasz bestseller - czekoladowy kolor i dopracowany krój sprawiają, że wraca się do niego najczęściej. Cieszy nas, że Stylovy spełniło oczekiwania również pod względem realizacji.
Odpowiedź ze sklepu stylovy.pl
Przemku, dziękujemy za 5⭐. Komplet D-1188 to jeden z najbardziej cenionych projektów Stylovy - ponadczasowy, elegancki i dopracowany w najmniejszych szczegółach. To zestaw, który od lat wybierają klienci ceniący klasę i uniwersalność. Gratulujemy świetnego wyboru. 👏
Odpowiedź ze sklepu stylovy.pl
Anno, dziękujemy za 5⭐. Spodnie D-1188 od lat pozostają jednym z najchętniej wybieranych produktów Stylovy. Oprócz świetnego kroju i ponadczasowego charakteru jego dużą zaletą jest możliwość stworzenia kompletnej stylizacji dzięki dwóm różnym modelom kamizelek dostępnym pod tym samym kodem. To rozwiązanie, które klienci szczególnie doceniają.🖤
Polecam !Wszystko super :)
Wszystko super ! Bardzo dobra komunikacja, bezproblemowy zwrot :) POLECAM!
Odpowiedź ze sklepu stylovy.pl
Marzeno, dziękujemy za zaufanie. Szare spodnie 2015 w czarną kratę i czarna koszula 2009s to dopracowany i przemyślany zestaw-gratulujemy gustu.
Bezproblemowa obsługa i komunikacja to standard, którego pilnujemy każdego dnia. Stylovy w pełnym wydaniu.
Pozdrawiamy :)
Odpowiedź ze sklepu stylovy.pl
Rafale, bestsellerem nie zostaje się przypadkiem 😉 Koszule 1966 zdobył uznanie klientów właśnie dzięki swojej uniwersalności i dopracowanym detalom.
Odpowiedź ze sklepu stylovy.pl
Jakubie, dziękujemy za 5⭐. Wybrał Pan jeden z najbardziej cenionych kompletów w historii Stylovy. Linia 64G od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem dzięki swojej ponadczasowej kracie i dopracowanym proporcjom. A dla osób lubiących pełną elegancję przygotowaliśmy również kamizelkę w tym samym wzorze, która dopełnia cały zestaw.🩶
Odpowiedź ze sklepu stylovy.pl
Dobra jakość, rozmiar ok i wszystko super
Dobra jakość,
Odpowiedź ze sklepu stylovy.pl
Michale, jeśli rozmiar „siada”, jakość się zgadza i wszystko jest super - to znaczy, że Stylovy zrobiło swoją robotę 😉 Dziękujemy!
Odpowiedź ze sklepu stylovy.pl
Andrzeju, dziękujemy za 5⭐. Wybrane produkty należą do najmocniejszych punktów kolekcji Stylovy. Zamszowa kurtka biker 1778 od lat pozostaje jednym z najczęściej wybieranych modeli każdego sezonu, a koszula 1966 dzięki swojemu charakterowi i uniwersalności sprawdza się w niezliczonej liczbie stylizacji. Gratulujemy doskonałego wyboru. 👏