AlmiDécor

137 reviews since 31 lip 2025

Ważny od: 31 lip 2025
almidecor.com/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm i uprzejmość obsługi, wskazując na wysoką jakość kontaktu i wsparcia. Wielu klientów docenia rzetelność i solidność firmy oraz realizacji zamówień. Szybkość i terminowość dostawy są często podkreślane. Większość klientów jest bardzo zadowolona z jakości produktów, dodatkowo komplementując ich estetykę, wygląd, piękno i oryginalność. Klienci często chwalą solidność i staranność zapakowania przesyłek, a także potwierdzają zgodność produktów z opisem. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień lub zmiany sposobu dostawy. Niektórzy klienci zgłaszają też krytyczne głosy dotyczące wad produktów lub rozczarowania ich jakością. Sporadycznie pojawiają się rozbieżności dotyczące kolorów produktów oraz przypadki niezadowolenia z powodu zapakowania przesyłek.

OpinieAlmiDécor

Poza dosyć długim czasem w jakim została dostarczona przesyłka jestem bardzo zawiedziona co do jakości zakupionych lamp. Duże klosze obu lamp są całe dookoła porysowane. Ta część lampy od góry jest z połyskiem i wyglądają jakby ten połysk został czymś starty przy brzegach. Naprawdę nieładnie to wygląda. Poza tym brzegi są całe wyszczerbione. Nie wiem co mam z tym teraz zrobić ale powinnam to reklamować tylko bardzo mi na tych lampach zależy i boję się że kolejne również mogą przyjść takie same. Proszę o informację czy mogłabym otrzymać nowe lampy a te wówczas odeślę?
Szybka mila i profesjonalna obsluga. A towar przyjechal na drugi dzien od zlozenia zamowienia, zapakowany bardzo dobrze. Zadnych uwag. Moge tylko wypowiedziec sie o Almi Decor w samych superlatywach. Polecam.
Mega dobrze wszystko było zapakowane i zabezpieczone bardzo profesjonalna obsługa
Szybka wysyłka . Wszystko zgodnie z opisem . Serdecznie polecam !
Wszystko sprawnie, z lamp jestem bardzo zadowolony, jeszcze nie są zamontowane, ale myślę, że nie będzie z tym większego kłopotu. Polecam :)
Misa jest piękna, pięknie się prezentuje na moim stole w jadalni
Sprawna przesyłka. Bardzo dobry kontakt telefoniczny, przemiła Pani.
Szybka i profesjonalna obsługa
Kinkiety dotarły bardzo szybko,bardzo dobrze zapakowane.
wszystko ok
Szybkość realizacji
2 produkty misa i wazon dotarły zbite - niezabezpieczone odpowiednio ! Nieco folii i troszeczkę steropianu .Poza tym karton i to wszystko