AlmiDécor

Opinie łącznie (110) Opinie (110) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają wysoką jakość produktów oraz ich zgodność z opisem, a także bardzo szybkie tempo realizacji zamówień. Dużym atutem sklepu jest solidne i profesjonalne zabezpieczenie towaru na czas transportu. Obsługa klienta zbiera pozytywne opinie za uprzejmość, profesjonalizm oraz sprawną komunikację. Wśród opinii pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące niezgodności produktów z oczekiwaniami lub wad, rozbieżności w kolorach i szczegółach, a także pojedyncze głosy o opóźnieniach w dostawie, braku kontaktu czy zmianie sposobu wysyłki bez wcześniejszej informacji.

OpinieAlmiDécor

Poza dosyć długim czasem w jakim została dostarczona przesyłka jestem bardzo zawiedziona co do jakości zakupionych lamp. Duże klosze obu lamp są całe dookoła porysowane. Ta część lampy od góry jest z połyskiem i wyglądają jakby ten połysk został czymś starty przy brzegach. Naprawdę nieładnie to wygląda. Poza tym brzegi są całe wyszczerbione. Nie wiem co mam z tym teraz zrobić ale powinnam to reklamować tylko bardzo mi na tych lampach zależy i boję się że kolejne również mogą przyjść takie same. Proszę o informację czy mogłabym otrzymać nowe lampy a te wówczas odeślę?
Doskonale zapakowany towar i szybka dostawa
Dywan bardzo dobrej jakości i szybka realizacja zamówienia. Jednak na zdjęciu miał jaśniejsze kolory a doszedł w innym odcieniu.

Odpowiedź ze sklepu AlmiDécor

Pani Iwono, dziękujemy za podzielenie się opinią. Miło nam, że doceniła Pani jakość i sprawną realizację. Różnice w odbiorze koloru mogą się zdarzyć, jednak traktujemy taką uwagę bardzo poważnie i stale pracujemy nad lepszą prezentacją produktów.
Piękne rzeźby . Przesyłka bardzo szybka i dobrze zapakowana. To już kolejne zakupy i zawsze na najwyższym poziomie

Polecam👍

To mój kolejny zakup,chętnie wracam do sklepu z uwagi na jakość sprzedawanych produktów (od mebli po akcesoria) oraz profesjonalne podejście do klienta. Serdecznie polecam 👍

Odpowiedź ze sklepu AlmiDécor

Pani Beato, dziękujemy za opinię 🙂 Cieszymy się, że konsola spełniła oczekiwania.
Podobała mi się szybka reakcja, na uwagę, że dostałam nie ten towar, który zamówiłam.