Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości materiałów i wykonania produktów, które często określają jako premium lub najwyższej jakości. Produkty, zwłaszcza baldachimy, zdobywają uznanie za piękny wygląd oraz wyjątkowy klimat, jaki wprowadzają do pokojów dziecięcych. Doceniana jest także staranność szycia, dbałość o szczegóły oraz zgodność produktów z opisem i spełnienie oczekiwań. Klienci chwalą profesjonalizm, uprzejmość i świetny kontakt ze sprzedającym, a także szybkie tempo realizacji zamówień oraz błyskawiczną wysyłkę. Pozytywnie odbierana jest także możliwość dostosowania zamówień i elastyczne podejście sklepu do indywidualnych potrzeb.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniegajka.pl
Baldachim bardzo dobrej jakości, bardzo ładnie się prezentuje
Rewelacja
Baldachim jest przepiękny. Jedynie brakuje mi instrukcji jak go przymocować żeby się tak ładnie prezentował jak na zdjęciach, jakoś pokombinowalam i wyszło, ale łatwo nie było 🤣
Rewelacja 10/10
Rewelacja. Baldachim przepiękny kolor, kokardki dodają uroku. Materiał tiulowy milutki, nie jest sztuczny ani sztywny jak często bywa. Serdecznie dziękujemy za dodanie słodkości pokoiku niemowlaka <3 Kontakt błyskawiczny, zamówienie dostosowane do wymagań ponieważ chciałam zmiany koloru sklep bezproblemowo wymienił :) zapomniałam tez o dodaniu stelaza bo usunęłam niechcący z koszyka ale sklep nie mial problemu by dodać przy relaizacji jednej wysyłki. 10/10 ! :)
Wszystko się zgadza, super
Świetny kontakt, zamówienie zgodne z opisem, wysoka jakość produktów. Polecam :)
Szybka realizacja zamówienia, pościel piękna, dobrej jakości.
Naprawdę warto!
Zamówiłam baldachim w kolorze różowym z kokardkami, produkt przerósł moje oczekiwania jest naprawdę piękny i wart zakupu. Polecam!
Świetna jakość wykonania
Bardzo dopracowany, efektowny, zwiewny baldachim. Córka zadowolona, ja też:)
Produkt zgodny z opisem
To pierwsze zamówienie i jestem…
To pierwsze zamówienie i jestem zachwycona śpiworek do pszeczkola dla córeczki jest tak przyjemnym w dotyku.Wykonany z każdą dbałością o każdy detal a wzór cudowny . Córeczka jest zachwycona i pierwsza drzemka też była i to długa .Ja jestem zakochana w nim i curcia też . Bardzo polecamy produkty najwyższej jakości . 🥰