pl.www.watches2u.com

Opinie łącznie (544) Opinie (22) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opiniepl.www.watches2u.com

Kiedyś zamówiłem u Was zegarek wieczorem i na drugi dzien mialem go u siebie, teraz w samym DHL Germany przesylka byla ponad tydzien a do mnie dotarła po okolo 2 tygodniach. żal, że to tak długo trwa no ale aktualnie UK nie jest w Unii... pozdrawiam. Czy możecie poszerzyc asortyment Casio?
Bardzo polecam! Zegarek dotarł po ok 1,5 tyg po zamówieniu. Wszystko szybko, bezproblemowo, bez dodatkowych opłat, z dostawą pod same drzwi.
Bardzo szybka dostawa produkt przyszedł w nienagannym stanie polecam
Wszystko super! polecam
Wysyłać towar który ktoś zamówił, jestem ciekaw jak długo potrwa moje oczekiwanie na właściwy przedmiot,zamówiłem i zapłaciłem za przedmiot na lewym zdjęciu,a otrzymałem przedmiot na zdjęciu prawym,...
Stan świetny. Ładnie zapakowane. Szybka wysyłka.
Zegarek bardzo ładny szybka realizacja zamowienia
All good, except of poczta Polska that charged additionally 8.5 pln
J S
Janina S.
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Bardzo dobra oferta, polecam

ukryte koszty i długi czas dostawy

Witam. Co do otrzymanego produktu nie mam zastrzeżeń, ale sam wysyłka i kontakt to już droga przez męki. Paczka od momentu nadania szła do mnie prawie 2 tygodnie, a po otrzymaniu paczki dostawca powiedział, że muszę dopłacić 8,50 zł jeżeli ma mi wydać daną paczkę. O ukrytych, dodatkowych kosztach dostawy wysyłający - sklep nie informuje oraz nie uprzedza że czas dostawy wyniesie ponad 10 dni. Mega rozczarowanie.
Błędna informacja na stronie na temat dostarczenia produktu. Na zegarek czekałem 8 dni i prawie nie udało się go odebrać a miał być po 3 dniach przesyłka miała być darmowa a na poczcie musiałem zapłacić 12 zł za odbiór

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.