psygoncze.pl

Opinie łącznie (5) Opinie (5) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

psygoncze.pl nie zweryfikował/-a tego profilu.Dowiedz się więcej.

Opiniepsygoncze.pl

Nie wysłane zamówienie i brak kontaktu

28.11.25 złożyłam zamówienie na ten stronie i ono na dzień dzisiejszy (tj. 19.12.25) dalej nie zostało wysłane i wisi jako kompletowane. Na stronie faktycznie jest napisane, że na zamówienie trzeba czekać do dwóch tygodni, jednak w tym momencie czekam już 3 i dalej cisza. Po jednej jedynej udanej próbie kontaktu dowiedziałam się, że moje zamówienie musi dojść do nich z Włoch (?), dlatego to tyle trwa i zostałam zapewniona, że do 3 dni zostanie wysłane. W tym momencie po próbach skontaktowania się telefonicznie jestem odrzucana, a na moje maile nie odpowiadają. Niech was nie zwiedzie (tak jak mnie) te pare pozytywnych opini. Ta strona to scam

Odpowiedź na maila

Sprawna odpowiedź na maila , łatwe przekierowanie paczki , w związku z tym że pomyliłem adresy zamówienia , polecam.

Problemy ze zwrotami i brak komunikacji

Bardzo słaba komunikacja ze sklepem mailowa i telefoniczna. Problemy ze zwrotem, nieodpowiadanie na maile, brak jakiejkolwiek reakcji po wysłaniu ustalonego zwrotu. Dopiero informacja o planowanym przekazaniu sprawy odpowiednim instytucjom prawnym zmusiła sklep do zwrotu należnych pieniędzy, oczywiście nadal bez odpowiedzi. Produkt zamówiony również słabej jakości.
Doradztwo i obsługa na wysokim poziomie. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam 🤗
Bardzo dobre wsparcie. Bez problemów.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.