Soft360.pl- Logo - Opinie

Soft360.pl

Opinie (3228) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (13 444)

Soft360.pl- Logo - Opinie

Soft360.pl

Opinie (3228) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (13 444)

Opinie na temat Soft360.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień, szybkie dostawy oraz natychmiastowe otrzymywanie kluczy i produktów. Doceniają profesjonalną, uprzejmą i pomocną obsługę na każdym etapie realizacji zamówienia. Klienci chwalą dostępność wsparcia, gotowość do rozwiązywania problemów i rzeczową pomoc techniczną. Uwagę zwraca także łatwość procesu zamawiania, instalacji i aktywacji produktów. Często podkreślane są atrakcyjne, konkurencyjne ceny oferowanych produktów. Klienci wysoko oceniają możliwość szybkiego i skutecznego kontaktu telefonicznego oraz mailowego z obsługą. Wskazują również na czytelność i przydatność instrukcji instalacji oraz jasność przekazywanych informacji. Kupujący zwracają także uwagę na oryginalność i legalność produktów oraz możliwość otrzymania stosownych certyfikatów.

Opinie nt. sklepu soft360.pl

Szybka dostawa

Klucz na Offica przychodzi zaraz po wpłacie

Klucz na Offica przychodzi zaraz po dokonaniu zapłaty. Żeby aktywować Offica wystarczy kliknąć aktywuj. Wszystko działa super.
Szybka realizacja, polecam
Firma godna polecenia.
Szczególnie to nic. Ale nie miałem żadnych problemów z zakupem, dostawą,płatnością. Wszystko przebiegło tak jak powinno. Ale to powinien być standard coś normalnego, wybieram pradukt zatwierdzam, płacę i otrzymuję. Pozdrawiam
Super obsługa. Ledwo zdążyłem potwierdzić płatność a klucz wraz i instrukcją instalacji miałem już na mail’u.