cebulki-kwiatowe.pl- Logo - Opinie

cebulki-kwiatowe.pl

Opinie (3457) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (15 619)

cebulki-kwiatowe.pl- Logo - Opinie

cebulki-kwiatowe.pl

Opinie (3457) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (15 619)

Opinie na temat cebulki-kwiatowe.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości cebulek, kłączy i sadzonek, a także bogatej i ciekawej oferty roślin, nawozów i akcesoriów, podkreślając unikalność i różnorodność asortymentu. Cenią również profesjonalne, bezpieczne i staranne pakowanie przesyłek, co zapobiega uszkodzeniom produktów. Bardzo pozytywne opinie dotyczą obsługi klienta, w tym łatwego kontaktu, szybkich reakcji na reklamacje i uprzejmości pracowników. Wielu klientów docenia miłe dodatki do zamówień, takie jak gratisowe cebulki czy nawozy. Dodatkowo chwalone są czytelne opisy produktów, etykiety na opakowaniach oraz załączane zdjęcia, które ułatwiają sadzenie i rozpoznawanie roślin. Klienci zwracają też uwagę na bardzo szybką realizację zamówień i terminowość dostaw. Sporadycznie pojawiają się uwagi o pojedynczych słabszych egzemplarzach roślin, opóźnieniach w dostawie oraz rozczarowaniu brakiem gratisów w niektórych zamówieniach.

Opinie nt. sklepu cebulki-kwiatowe.pl

Zawsze zamawiam kłącza i cebule w tej firmie, bo mam gwarancję, że będzie rosło i kwitło.
JR
Janusz R.
Cebulki bardzo ładne A gratis cudowny Bardzo polecam
Super produkt polecam kupuje co roku solidna firma
Cebulki wcześniej kupowane, ale kilka lat temu to owszem nawet dobrej były jakości. Teraz to tragedia. Zgniłe, malutkue, jakby ktoś je trzymał ze 3 sezony w lodówce, albo jakby objechały kontynenty i wysyłane w folii. Grzyb, nie da się tego wsadzić do swojegi ogrodu. Można tylko sobie zagrzybić rabaty. Cena i jakość to oceniam jako niedostateczny i jeszcze obsługa niemiła, piszą do mnie jeszcze z pretensjami, gdy chcę rekonwalescencji, czy zwrotu. Ale zwróciłam jedną odmianę lilii w całości.Raczej już tu nic nie zamówię. Nie polecam wogóle

Szybka realizacja zamowienia

Szybka realizacja zamówienia

Wyrosły

Na razie nic nie mogę powiedzieć oprócz tego że się opuściły i były dobrze zapakowane
Piękne , duże cebule. Bardzo bezpiecznie zapakowane, szybka dostawa. Zamówiłam dwie następne. Gratis super - dzięki, pozdrawiam