Opinie na temat cebulki-kwiatowe.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość cebulek, kłączy i sadzonek, wskazując na ich zdrowie, jędrność oraz brak uszkodzeń. Doceniane jest również staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, które zapewnia dobry stan roślin podczas transportu. Wielu użytkowników pozytywnie ocenia szybką i terminową dostawę zamówień. Duże uznanie zdobyły także drobne gratisy i niespodzianki dołączane do przesyłek, a czytelne opisy, zdjęcia i etykiety ułatwiają identyfikację oraz sadzenie roślin. Klienci zwracają uwagę na profesjonalną, pomocną i życzliwą obsługę oraz szybki kontakt z firmą. Szeroka i unikalna oferta sklepu także jest wysoko oceniana.
Niektórzy klienci zgłaszają sporadyczne przypadki słabszych egzemplarzy roślin oraz rzadkie opóźnienia w dostawie lub brak powiadomień o statusie zamówienia.
Opinie nt. sklepu cebulki-kwiatowe.pl
Fatalna jakoś roślin
Drugi zakup w Państwa firmie. Z poprzedniego nie urosła żadna roślina.
Dostawa z ubiegłego tygodnia. Rośliny w fatalnym stanie. Praktycznie bez systemu korzeniowego, przesuszone, część nadziemna szczątkowa.
Zakup roślin nadający się na kompost. Stracone pieniądze i czas.
Odpowiedź ze sklepu cebulki-kwiatowe.pl
Bardzo nam przykro, że rośliny dotarły w tak złym stanie i nie spełniły Pani oczekiwań. Dbamy o jakość naszych produktów, ale niestety czasem zdarzają się sytuacje niezależne od nas. Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej, abyśmy mogli zaproponować wymianę lub zwrot oraz dokładnie wyjaśnić tę sytuację.
Не всі квіти прийшли доброякісні.
Rośliny przysyłane są nie w doniczkach a w workach. W przypadku małych nie wiadomo jak wsadzać bo wszystko jest wymieszane. W przypadku trochę większych jak np. Trawy jest łatwiej natomiast roślina potrzebuje czasu aby odżyła po tym jak jest przysypana ziemią w trakcie transportu. Nie polecam.
Odpowiedź ze sklepu cebulki-kwiatowe.pl
Sprzedajemy rośliny w tej formie od prawie 30 lat. Skąd pomysł, że będą w doniczce skoro są w kategorii bulw, cebulek i kłączy?
Jeśli mamy coś w doniczkach to wyraźnie to akcentujemy - nawet w nazwie produktu!
Proszę wystawiać do sprzedaży tylko te towary, które są dostępne, a nie po tygodniu od złożenia zamówienia informować o niedostępności.
Ale to już nie mój problem, bo ja będę korzystał z innych ofert.
Odpowiedź ze sklepu cebulki-kwiatowe.pl
Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty dostępne w magazynie, jednak ze względu na dynamiczny charakter zamówień i ograniczoną podaż niektóre pozycje mogą chwilowo się wyczerpać. Informujemy o tym niezwłocznie, gdy tylko pojawia się taka sytuacja. Mimo to zależy nam na satysfakcji klientów i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości.
Wysyłać kwiaty zgodne z zdjeciami które są zamieszczane na stronie jak i zdrowe cebulki
Sadzonki które otrzymałam.....
zawsz bylam zadowolona ale firma…
zawsz byłam zadowolona ale firma zaczęła przysyłać brzydkie połamane sadzonki
Odpowiedź ze sklepu cebulki-kwiatowe.pl
Dziękujemy za zaufanie i lojalność przez ten czas – bardzo nam przykro, że ostatnio sadzonki nie spełniły Pani oczekiwań. Zależy nam na jakości naszych produktów i natychmiast zajmiemy się tą sprawą. Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej, abyśmy mogli dokładniej poznać problem i zaproponować rozwiązanie.
Sadzonki naparstnic
Niestety sadzonki naparstnic bardzo słabe, nie wiem czy jakąkolwiek wypuści pędy.
Odpowiedź ze sklepu cebulki-kwiatowe.pl
Dziękujemy za opinię i przykro nam, że sadzonki naparstnic nie spełniły oczekiwań. Czasem młode rośliny potrzebują więcej czasu, by się rozwinąć, ale jeśli sytuacja się nie poprawi, prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej – chętnie zaproponujemy wymianę lub zwrot.
Wystarczy być uczciwym. Wysyłanie suchych korzeni, pozostałość po ubiegłym sezonie nie przynosi Wam chwały!
Odpowiedź ze sklepu cebulki-kwiatowe.pl
Bardzo nam przykro, że przesyłka nie spełniła Pana/Pani oczekiwań. Zawsze dokładamy wszelkich starań, aby wysyłać zdrowy i świeży materiał roślinny. Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej, abyśmy mogli wyjaśnić sytuację i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.