RajOgrodnika.pl- Logo - Opinie

RajOgrodnika.pl

Opinie (7390) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7390)

RajOgrodnika.pl- Logo - Opinie

RajOgrodnika.pl

Opinie (7390) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7390)

Opinie na temat RajOgrodnika.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką i sprawną dostawę, a także staranne oraz bezpieczne pakowanie przesyłek, co gwarantuje dotarcie zamówienia bez uszkodzeń. Jakość produktów jest przeważnie bardzo wysoka, a bogaty wybór asortymentu oraz szeroka oferta spotykają się z uznaniem. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, miła i pomocna. Dodatkowo, czytelność i prostota korzystania ze sklepu internetowego są często doceniane przez użytkowników. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz zastrzeżenia co do niektórych partii produktów. Zdarzają się także pomyłki lub rozbieżności w dostarczonych zamówieniach. Nieliczni klienci zgłaszają potrzebę poprawy komunikacji obsługi klienta, a także trudności przy korzystaniu ze sklepu na urządzeniach mobilnych.

Opinie nt. sklepu rajogrodnika.pl

Wszystko super!
Zgnite cebulki Po reklamacji miały być dosłane, minął miesiąc i nic. Nie polecam.
Wszystko odbyło sie błyskawicznie i jest w porządku

Zamawiałam kilka razy i ani razu się nie zawiodłam. Wysyłka szybko i według opisu.
Produkt dotarł bez uszkodzeń. Nasiona posiane... Teraz czekamy na plony:)
Polecam, cebulki zdrowe i duże ,lepsze niż kupione w zeszłym roku w znanym markecie.
Odpowiedź ze sklepu RajOgrodnika.pl
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! To dla nas ogromna wartość, że znalazł(a) Pan/Pani chwilę, aby podzielić się swoim doświadczeniem. Takie recenzje jasno pokazują innym kupującym, że sklep RajOgrodnika.pl jest miejscem, gdzie można liczyć na rzetelną obsługę, szybką realizację i sprawdzone produkty ogrodnicze. Opinie klientów są dla nas ważnym sygnałem, że nasza praca ma sens i że kierunek, w którym rozwijamy sklep, buduje realne zaufanie. Dziękujemy za wybór naszej marki zawsze chętnie pomożemy przy kolejnych zakupach.
18 marca zamowione, dzisiaj jest 29 i wy macie czelnosc pytac mnie o opinie? Na waszej stronie pisze wysylka 24 godziny a ja czekam na polska paczke juz 11dni. Nie interesuje mnie jakie macie trudnosci. Zmienic wpis na stronie internetowej zajmuje 5 minut.
Przesyłka dotarła w szybkim czasie. Towar dobrej jakości.
Bardzo szybka wysyłka towar dobrej jakości

Ocena zamówienia

Towar zgodny z zamówieniem chociaż dosyć długi termin oczekiwania na dostawę ale ponieważ to była przedsprzedaż to jestem zadowolona.
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Cebulki ładne, liczę na dobry plon w przyszłym sezonie. Polecam.
Produkty dobrze zapakowane bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka realizacja