auteczka.net- Logo - Opinie

auteczka.net

Opinie (1803) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2211)

auteczka.net- Logo - Opinie

auteczka.net

Opinie (1803) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2211)

Opinie na temat auteczka.net są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną, sprawną i bezproblemową realizację zamówień oraz wysyłkę. Klienci chwalą profesjonalną, pomocną i zaangażowaną obsługę oraz sprawny kontakt ze sprzedawcą. Zdecydowana większość klientów pozytywnie ocenia jakość wykonania pojazdów, trwałość oraz estetykę. Wielu klientów podkreśla ogromną radość i zadowolenie dzieci z pojazdów elektrycznych, często wskazując, że to najlepszy prezent. Większość klientów potwierdza, że produkty odpowiadają opisom i zdjęciom na stronie. Pojawiają się sporadyczne uwagi co do montażu lub wykończenia, a część użytkowników narzeka na nieczytelność instrukcji i trudności z montażem. Zdarzają się pojedyncze rozbieżności między otrzymanym produktem a opisem oraz zgłoszenia dotyczące awarii, braków elementów lub usterek technicznych, choć zazwyczaj pozytywnie oceniany jest sposób rozpatrzenia reklamacji.

Opinie nt. sklepu auteczka.net

Wszystko zgodnie z opisem.Ładowarka przyszła szybko.Dziękuję.

Super samochód!! Solidny

Super samochód, bardzo solidne wykonanie. Mocny i dziecki bardzo szczęśliwe z prezentu
Zgodny z oczekiwaniami
Bardzo niska jakość produktu, pełno zadrapań, paczka źle zabezpieczona, koła wyglądają na używane. Folie do pakowania rozerwane. Mam wrażenie, że mimo zamówienia nowego produktu dostałem outletowy.

Świetne auteczko polecam

Super auteczko , spełniło wszystkie oczekiwania .
Synek dostał na 4 urodzinki, jezdzi z siostrą, zadowolony na maxa 😊
Bardzo dobre
Autko mamy od kilku dni, póki co działa. Synek zadowolony:)